Strona 662 z 3048 PierwszyPierwszy ... 162 562 612 652 660 661 662 663 664 672 712 762 1162 1662 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 6,611 do 6,620 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzień dobry
    Kawy pod dostatkiem nic tylko się częstować, dziękuję rannym ptaszkom.: kiss:
    Krysiu nie stresuj się , że jesz za dużo, po prostu spróbuj.
    Ewuniu kup sobie jagody goji zawierają dużą ilość betainy, która poprawia trawienie, mnie pomagają może i Tobie pomogą. Wyszło mi jak w tej reklamie co ją ostatnio pani w słusznym wieku uskutecznia ha,ha.......
    Przy okazji gratuluję pięknego wyniku na wadze.
    Kasiu Tobie też, nie bądź zdziwiona, bo tłuszcz się spala w ogniu węglowodanów jak powiadają fachowcy. Być może Jesteś typem rolnika ,a nie koczownika ,a wtedy według doktora Pape potrzebujesz większą ilość węglowodanów, mniejszą ilość białka przy tej samej ilości tłuszczu. Twój spadek wagi po wczorajszej kolacji by to potwierdzał.
    Agusiu jak tam Twój nowy fonik, podobno robi super zdjęcia i ten efekt slow motion zwlaszcza przy filmikach ze zwierzakami jest super. Jestem ciekawa Twoich wrażeń.
    Sabinko efekty muszą być bo ta przerwa 5- cio godzinna pozwala na dobre trawienie, jestem pewna, że będziesz zadowolona, nie zapominaj też o sprawdzaniu wymiarów, bo one są istotniejsze i bardziej odzwierciedlają faktyczny postęp w odchudzaniu.
    Laugi dzisiaj rano miałam podobnie więc odwróciłam się na drugi bok i wstałam ok.9.
    Jakiś czas temu wyczytałam w mądrym artykule, że optymalny dla zdrowia czas spania to 7 godzin, teraz ustawiam budzik w telefonie jak idę spać na te 7 godzin i staram się wstawać jak mnie budzi.
    Dokończę jak wrócę ,czas się zbierać na siłownię.
    Miłego dnia dla wszystkich.

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Sabinko, ciekawa bardzo jestem Twojej wagi, trzymam kciuki ! Też kupiłam tani tablet tylko na podróże mam nadzieję, ze się spisze, póki co mało go używam i działa nawet dobrze.

Małgosiu, kupię te jagody, zobaczę. nie wiem co mi szkodzi, ale jak wiesz już od lat mam problem, jeszcze w 2012 roku przysłałaś mi książkę z dietkami, pamiętasz ?

No właśnie Aga, jak Twój iPhone się spisuje, też się przymierzam we wrześniu, może coś będzie nowego, a jak nie to wezmę 6s plus, miałam kiedyś iphone, potem przeszłam na samsunga i teraz mam ochotę wrócić do apple

Kochaniutkie , dobrego dnia Wam życzę... buziaki
    Ostatnio edytowane przez evige ; 05-02-2016 o 12:53

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Mój I phone jest rewelacyjny serio, jeszcze nigdy nie miałam takiego telefonu i jestem nim zachwycona. jeśli ktoś ma możliwość, to polecam wiem, że niektóre sieci oferują w bardzo przystępnych cenach. Mojego, mój mąż kupił w sklepie Apple i to już jest spory wydatek.
    Ewa, ja mam własnie 6 s.
    Małgosiu, efekt slow motion jest zdumiewający...nawet moją córkę ( fotografika, to jej ogromne hobby) zaskoczyło jak to fajnie wygląda Robię zdjęcie siedzącej Adeli, a pokazuje mi się jak ona siada lub wstaje

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzięki Natce reanimowałam swój tablet i dostałam kilka instrukcji jak z nim postępować, żeby nie płatał figli, podobno android lubi być często uparty, zawiesza się i czasem trzeba go ostro potraktować żeby działał ha ha...w każdym razie zadziałał i na razie działa - dzięki

Ewuniu sama jestem ciekawa swojej jutrzejszej wagi, dzisiaj się nie ważyłam, żeby jutro konkretnie po 7 dniach zobaczyć czy są jakieś efekty ale jakie by nie były postaram się jechać dalej z tym koksem bo pasuje mi jedzenie 3 razy dziennie i nie podjadanie w trakcie - a to mnie chyba gubiło....
    pięknie wyglądasz na tych fotkach
    a wypadu do Krakowa ci zazdroszczę, wstyd powiedzieć ale w Krakowie byłam tylko raz - na wycieczce szkolne w ósmej klasie ha ha - czyli 44 lata temu....oj strasznie to zabrzmiało ....

Krysiu tez jestem ciekawa jak twoja waga się zachowa - będzie łaskawa dla ciebie czy nie? piszesz, że jesz "dużo" ale dużo to pojęcie względne, dobrze byłoby jeszcze sprawdzić ile tego jesz, ile kalorii, węgli itd, no ale może to "dużo" nie było tak dużo ???

Gamma jak zwykle w biegu, spotkanie a koleżanką było ale czy grzeczne było? w ramach punkcików WW może ?
    szkoda, że chodzenie nie sprawia ci żadnej frajdy, ja lubię chodzić i podoba mi się takie łażenie, najczęściej łączę to z wypadem np do dalekiego sklepu ale mam autentyczną frajdę jak wracam do domu zmęczona i ze świadomością, że coś dobrego zrobiłam dla siebie
    a Marie słodziak nawet bez tego słodziutkiego pączka

Laugizorli z pełną chatą udaje ci się spać do ósmej ? super
    ja też lubię sobie poleniuchować w łóżku ale jestem sama a u ciebie gwarno i wesoło chyba

Kasiu no proszę - nowe ząbki - super, kilogram mniej - super, same dobre wiadomości

Agnieszko czy dalej roznosi cię energia na wo czy już się unormowało i wypoczywasz i regenerujesz siły na zwolnieniu?
    co do telefonu to u mnie wymiana będzie w lipcu ale na I phona na pewno nie będzie mnie stać
    postaram się zrobić rozeznanie i kupić coś fajnego ale nie za takie duże pieniądze

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Jolinko

Awatar Natka55

Ewuniu wiem i chyba muszę Ci poszukać artykuł dotyczący betainy, myślę sobie tak przy okazji, że ta skrobiowa dieta byłaby dla Ciebie najzdrowsza.Popatrzę do książki i zobaczę o jakich schorzeniach pisze lekarz z tej książki.
    Ja też myślałam o Iphonie 6s plus, ale cena na wolnym rynku jest zaporowa,nawet wczoraj czytałam porównanie ,który lepszy czy iphone czy samsung s6 edge,wygrywa samsung ,ale ten iphone różowe złoto ,jak dla mnie jest bezkonkurencyjny.Myślę o wyglądzie, bo samsung ma przede wszyskim dużo lepszą baterię.
    Agnieszko właśnie taki filmik z biegającym psiakiem przysłała mi córka w ubiegłym roku, efekt jest niesamowity.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Natko, mój I phone przy normalnym użytkowaniu, w tym zdjęcia, internet wytrzymuje na jednym ładowaniu 5-6 dni. Ja uważam , że to bardzo dużo. Samsung wytrzymuje dłużej ?

Sabinko, nie pamiętam w której sieci, ale chyba w Playu, I phone były za 1 zeta
    sabinka57 and evige like this.

Awatar Natka55

Agnieszko nie mam porównania, bo czytałam tylko ranking typu 33 powody do kupienia samsunga S6 edge i 18 do kupienia iphona 6 plus.
    Ten iphone za 1 pln to musi byś w wysokim abonamencie.
    Laugi świetny pomysł, bo bieganie przed pilatesem to przecież cardio, a pilates to taki trening obwodowy, jak najbardziej wskazany. Dlatego ja wybrałam siłownię do której mam kawałek drogi i według endomondo idąc w jedną i drugą stronę robię 4km i spalam ponad 700kalorii plus godzina na siłowni przy średniej intensywności treningu daje drugie 700 . Jeszsze tylko dodać dietę i powinny kg spadać, teoretycznie oczywiście ha,ha ,bo przy mojej wariującej tarczycy nie ma pewności ......

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Kalahari zajrzała i uciekła
    sabinka57 and evige like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Natuś, przy tak zmasowanym ataku, na pewno waga będzie spadać
    Laugizorli, sabinka57 and evige like this.

Uprawnienia umieszczania postów