Załącznik 34837
Witam i zapraszam na kawę :)
Wersja do druku
Załącznik 34837
Witam i zapraszam na kawę :)
Witam i pieknie za wszystko co zostale napisane tutaj...:)
http://bloolc.blox.pl/resource/ChomikImage.aspx.gif
Kiedys przy spotkaniu pogadamy moze o roznych aspektach i zawilosciach tego i owego...bo nie do konca wszystko jest tak...jak na to na pierwszy rzut oka wyglada:mdr: ale wystarczy juz moze na ten temat... bo uwazam, ze juz dojsc miejsca zajelam w poradnictwie psychologicznym "U Zawzietych po 40-tce".:na:
Caluje wasze pysie! I milej niedzielki zycze! :love:
:cool::heart:Dzień dobry:)
Agnieszko,Kasiu witam ,serduszko mi wbija na początku postu, nie wiedzieć czemu.
Kasiu trzeba mieć nadzieję, że wszystko się poukłada jak najkorzorzystniej dla Ciebie i tego się trzymajmy.
Tak się wczoraj rozpisałam, a zapomniałam o najważniejszym. Gratuluję wszystkim Zawziętaskom spadków na wadze.
:love:Wszystkie emotki powędrowały na początek,nie wiem co to jakieś nowe ustawienia czy cuś.
Udanej niedzieli dla każdej z nas.
Jolinko
Kasiu, a jak balety?
Małgosiu, u mnie jest normalnie :)
Może ktoś wie jak usunąć strażnika, próbowałam wywalić go z sygnatury i dalej jest.:bad:
Ciekawe dopiero zniknął.
Dzień dobry :)
u mnie piękne słoneczko to i nastrój powinien byc lepszy, wczoraj nie wiem dlaczego miałam podły humor przez cały dzień pomimo pięknego wyniku na wadze no i od obiadu jadłam dużo za dużo, miałam nie jeść kolacji ale znowu zjadłam dużo za dużo, no niby tylko białko ale miałam klasyczny napad jedzenia ( żeby nie powiedzieć obżarstwa) :(
wszystko wpisałam na mojej stronce i wyszło mi prawie 3000 kcal !!!! okropność :arf:
no ale już się opanowałam i dzisiaj postaram się być grzeczna
ja tak mam, że jak waga pokaże mniej to już mi się wydaje, że tak będzie cały czas ale niestety, żeby tak było cały czas trzeba trochę zacisnąć tego pasa :grrrrrr:
Dzien dobry
Agnieszko...
dzieki za kawe ... w tej "niedzielnej" przeuroczej filizance smakuje wybornie...:D
Kasiu...
Tobie tez buziole na milaniedziele ...:love:
Natko ...
mysle ze moje emotki pozostana tam gdzie je wkleilam ;)
Moja waga po normalnym dniu o 500 g wyzsza, ale wierze, ze po dzisiejszym postnym dniu bedzie ok... a taki system dietkowania dosc dobrze mi pasuje, bo wiem ze zaciskam pasa tylko dzis... jutro juz jem normalnie...
Milej niedzieli wszystkim zycze ....