69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Sabinko, Ewuniu, i inne dziewczynki, które chcą wziąć w akcji. Tu macie cały jej opis
https://www.jestemfit.pl/chce-schudn...ml#post3367794
-
Dzięki Agnieszko, wpisałam się już, spróbuję, motywacji nigdy za wiele
-
Magda , jesteś niemożliwa
-
Fajnie - jesteśmy po kolei - ja, Ewa i Kalahari
Agnieszko mowa tam o jakichś punktach np za aktywność fizyczną, to gdzie będziemy je wpisywać? wiesz coś?
a Kalahari tylko trochę lajkuje i wpisała się na akcję ale tutaj cicho sza...pewnie się po cichu odchudza i zastrzeli nas wynikiem
Kasiu widzę, że super zabawa była, uroczą sukienkę miałaś
-
Sabinko, u dołu tabelki masz dwa okienka- punkty i minutki, jak klikniesz na każdy z nich, to otwieraja się następne tabelki, i tam wpisujesz punkty za ruch i inne rzeczy
-
Dzięki Agnieszko
-
Witajcie niedzielnie Widzę, że ruch tabelkowy zaczął się na całego
Małgosiu – jeżeli dietka na tarczycę ma 1200 cal, to rzeczywiście nie ma się za nią co łapać. A ta od dr Pape? Któraś z was pisała, że powinna działać na Twoją przypadłość.
Agnieszko – no to już rzeczywiście trudno coś więcej wymyśleć w szkole (bo te klasy dla Z.A. macie też dla normy?). Jest problem i nie pomaga tu fakt, ze dzieci z lekkim na ogół źle funkcjonują w masówce, nie są akceptowane przez rówieśników i często kończą z ogromnymi problemami wychowawczymi. Jednak presja środowiska, czasem wygoda i ambicje rodziców robią swoje. Aż żal, kiedy rozmawiam z rodzicami, którzy zdecydowali się przenieść swoje dziecko i widzą, jak zaczyna odżywać osiągać sukcesy i akceptację innych. Nie wiem co z trzydziestoma latami pracy teraz? Bo teoretycznie powinnam się jeszcze na to załapać, ale nie wiem, czy w ogóle będzie jeszcze ktoś, kto to potwierdzi .
Sabinko – a gdzie Ty wpisujesz te swoje jadłospisy, bo chyba mi coś umknęło?
Sabinko, Małgosiu – mam pytania. Czy rano zamiast dżemu może być miód? Czy picie może być tuż przed i tuż po jedzeniu czy muszą być jakieś większe przerwy?
Ewciu – gdzie tam u Was śnieg? Bo u nas wiosna prawie! Pochwal się, jak coś pokombinujesz na szydełku- naprawdę lubię oglądać takie różności. Może rzeczywiście zrobicie z Laugi taką artystyczną wymianę zdjęć?
Laugi – dobrze mieć takie piękne miejsca wokół siebie. Też nie pogniewałabym mając blisko las. Tylko to niestety trudne do pogodzenia – las i miasto. Chociaż teraz przypomniało mi się, że nasza Jolinka mieszkając w mieście ma równoczesnie blisko górkę, tereny rekreacyjne i warunki do chodzenia. Szkoda, ze nie pojechałaś wtedy z M. do Islandi, to byłoby na pewno miłe oderwanie od codzienności.
Kasieńko – a z kim Ty to się tak ludowo na tym zdjęciu prezentujesz (poza M.)?
Kalahari – dziewczyno nasza kochana, gdzie nam tu tak przemykasz bokiem?
-
Krysiu miód może być
woda - przed każdym posiłkiem 1-2 szklanek
ogólnie wody lub herbat ziołowych 1,5-2 litrów
soki, napoje i herbaty owocowe do śniadania i obiadu, soki warzywne do śniadania i obiadu,
napoje light do każdego posiłku można
piwo i wino do obiadu i kolacji ( z umiarem )
jadłospisów nie wklejałam, postaram się poprawić
Krysiu a nie pytałaś gdzieś w bibliotece o książkę ?
-
Krysiu, na pewno wiesz, że czasem u dzieci z autyzmem lub ZA trudno jest orzec upośledzenie. Nasze szkoły są z nazwy dla dzieciaków z upośledzeniem, i nie możemy przyjmować innych, ale często poradnia orzeka stopień, a wszyscy wiedzą, że to dziecko z normą. Przychodzi do nas, bo zdesperowani rodzice nie mają już siły słuchać narzekań szkoły ogólnodostępnej na " niesfornego" ucznia.
Kasiu wyglądasz uroczo w tym bawarskim ubranku
-
Krysiu i Laugozori ja też mam las niedaleko od domku ale boję sama po lesie chodzić - a nóż mnie jacyś wilcy napadną ????
Uprawnienia umieszczania postów