Wyszło, dzięki, jak wrzucać obrazki to już wiedziałam tylko nie wiedziałam skąd masz takie fajne śmieszne
Załącznik 30347
Wersja do druku
Wyszło, dzięki, jak wrzucać obrazki to już wiedziałam tylko nie wiedziałam skąd masz takie fajne śmieszne
Załącznik 30347
Sciana o ktora pytasz jest wytapetowana tapeta strukturalna ... na prawdziwe kamienie nie moglam sobie pozwolic bo to koszt ok 35 euro /m2 czyli w moim przypadku byloby ok 350 euro ..
Sabinko, brawo !
Gammus, ta ściana wygląda odjazdowo. też marzę o podobnej :)
Sabinko...
ale masz fajna przerwe na papierosa Załącznik 30348
Agnieszko ...
wystarczylo mi 2 rolki tapety po 9 euro za rolke czyli spoko ...Załącznik 30349
fajna
JUz dawno tak dobrze nie bawiłam się przy kompieZałącznik 30350
teraz musze trochę popracować do roboty
Ja emotionki wklejam troche na skroty... tzn nie kopiuje obrazka na komputer tylko zaczynam od klikniecia "dodaj ikone" potem wybieram opcje wybierz z URL i wtedy przechodze na strone z emotkami ( mam ja najczesciej otwarta w drugim oknie) wyszukuje emotke ktora chce zamiescic klikam prawym i wybieram opcje kopiuj URL obrazka ... wracam do posta i wklejam link i potwierdzam przyciskajac "ok"
No- dzis jest tu naprawde co poczytac. :mdr:
Moja rodzinka byla o 10 do 18-tej i spedzilismy razem cudowna niedziele! Byly i marsze i wspinaczki gorskie i lody w nagrode w Weimarze. Fotke wrzucilam na fb bo tu na forum z komorki nie potrafie:oops:...
Gammus jak ty to zrobilas, z tymi swoimi zdjeciami?..pieknie prosze o instruktarz...ale taki jak krowie na rowie.
Pokoj wyglada wspaniale a sciana naprawde robi wrazenie!:great:
Agnieszko ... widzialam , ze i ciebie to wciagnie....Załącznik 30351