69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Nie moglam sie powstrzymac...demotka z cyklu...przepasc miedzypokoleniowa...
-
Krysiu, przepraszam, cały dzień leniuchowałam, a na koniec zajęłam się nie szydełkowaniem, a moimi papierowymi pracami, a to pochłania czas bardzo. Zrobiłam zdjęcia przed chwilą specjalnie dla Ciebie, to bałwanek ozdoba mojego okna, wisi od świąt, ale u mnie jeszcze zima, niech sobie jeszcze powisi, firankę już chyba widziałaś, a resztę będę wrzucać, jak będę robić, albo wyciągać na jakąś okoliczność to co mam już zrobione.
Wrócę jeszcze do mojego Krakowa, jeśli byłabyś w tym czasie wolniejsza i gdzieś nie daleko , z ogromną przyjemnością bym się spotkała z Tobą i Jolą, bo coś kiedyś wspominała, ja tam będę od 29 .03 do 2.04 , 3.04 wylatuję.
20160207_204403[1].jpg20160207_204532[1].jpg
Buziaki na dobranoc wszystkim Wam posyłam... idę zalegać i coś poczytać jeszcze...
-
Agnieszko – to ten dyrektor nie chce być dyrektorem, czy może ma na oku podobne stanowisko gdzie indziej? Bo inaczej jego postawa jest co najmniej dziwna .
Mario – no to Ci powiem, że mnie pocieszyłaś. Bo ja ledwo zaczęłam, a już weszłam w kryzys. Takie informacje dają mi nadzieję, że wszystko jest chwilowe. Czyli od nowa zaczynam we wtorek. Nie jutro, bo będzie ciasto w pracy i nie będę się wodzić na pokuszenie . Wiem, ze masz swój wątek dotyczący interesującej mnie dietki. Jak będę miała więcej czasu to na pewno do niego zajrzę.
Kasiu – tu się nie ma co śmiać ze starszego pana . Ja miałam całkiem podobnie, jak mi się zepsuł mój telefon i momentami trafiał do niego tylko argument siłowy
-
Ewciu – pisałyśmy w jednym czasie . Ale za to teraz mogę na spokojnie pooglądać i popodziwiać Twoje wytwory... Jeżeli wszystko to od a-z robiłaś ręcznie, to jestem naprawdę pod wrażeniem!
Zapisałam sobie krakowskie daty. Nie jest to takie całkiem nierealne, ale też jest to Twój czas z Lucian i bardzo chcę to jednak uszanować.
-
Witajcie kochane! Wczoraj położyłam się wcześniej i dziś obudziłam się przed piata wyspana! kawusie więc serwuje!
Gesendet von meinem SM-G350 mit Tapatalk
-
Witam dziewczynki i zapraszam na kawkę 11982.jpg
Wczoraj zakończyłam wo. Uznałam, że na razie wystarczy. Dziś się zastanawiam, czy zacząć z Wami Papa, czy 1300 kcal..., chyba na razie spróbuje to drugie, ale u mnie nigdy nic nie wiadomo
Dobrego tygodnia dla wszystkich
-
Cześć Kasiu Dziewczyny mogą sobie wypić kawy ile chcą
Ja śpię od kilku dni jak zabita. Wczoraj położyłam się przed 23, dziś wstałam po piątej. Dla mnie to niebywałe
-
Witaj Agnieszko! No to faktycznie dziewczyny moga sie dzis w kawie kapac! Szczegolnie, ze ta moja filizanka taka duza!
Smiac mi sie wczoraj chcialo jak zobaczylam tego linka od Magdy ze spodniami i szpilkami do tych spodni. Nawiasem mowiac cudne!
Ja do spodni to nosze takie buty...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-
A na naszej zabawie karnawalowej bylam w baletkach, bo w zadnych eleganckich butach nie jestem w stanie z ta moja stopa dluzej niz pare minut (do zdjecia!) wytrzymac...
Agnieszka- czemu dieta 1300kcal? Lepiej startuj z dr Pape. Patrz jak dziewczynom fajnie z ta dietka idzie.
A gdzie to nasza Maniusia sie podziala? Caly weekend jej chyba nie bylo?
Z Jola wczoraj smsowalam-obiecala wieczorem zagladnac i co? Guzik z petelka! Oj chyba przestala nas kochac Jolinka...
Bo jak sie kocha to sie tak dlugo nie milczy...
Ewus- Krakow? Cudny! Tez bym tam chciala! I nawet mam sie tam gdzie zatrzymac...ale czemu to tak daleko...
Twoje firaneczki przeslodkie. Prawdziwa zdolniacha z ciebie kochanie...
Krysiaczku- nikt ci nawet wczoraj za herbatke nie podziekowal... Niedobre dziewczyny, niedobre! To ja to teraz zrobie...
-
Ja ganiam na obcasach, bo uwielbiam
Uprawnienia umieszczania postów