U nas też się mowi...biegnij Forrest biegnij ...
Reginko, biedulko, bardzo boli? Jak miałam skręconą nogę 4 tygodnie siedziałam w domu z szyna a w brzuch robiłam przez 20 dni zastrzyki dwa razy dziennie- sama sobie !
Wersja do druku
U nas też się mowi...biegnij Forrest biegnij ...
Reginko, biedulko, bardzo boli? Jak miałam skręconą nogę 4 tygodnie siedziałam w domu z szyna a w brzuch robiłam przez 20 dni zastrzyki dwa razy dziennie- sama sobie !
Jeśli dziś wieczorem ważę mniej niż dziś rano, to chyba Pape działa?
Kalahari...
zanim znow zasiadlam do klawiaturki to juz Kasia udzielila prawidlowej odpowiedzi na Twoje pytanie ... ja chcialam napisac, ze tak podchodzacdo tematu to ja mam syndrom Dulskiego :D wszak ide do Slupska niczym on na Kopiec Kosciuszki ... jego to tez nie bardzo krecilo , ale musial :D dokladnie jak ja :D
Ewa...
jak wiec udowodnilam na swoim zywym organizmie, wygodne buty to pojecie naprawde wzgledne ... do celu mam jeszcze ok 270 km i chyba w zaistnialych okolicznosciach sportowe buty narazie odwiesze na haku ...odnosnie slow jogginu , to wiele sie naczytalam, o zabojczym dzialaniu biegu na kolana przy znacznej nadwadze .... ja zgodnie z tabelami mam jakies 25 kg nadbagazu , wiec musze uwazac na swoje kolanka , bo coraz czesciej daja mi do zrozumienia, ze dzwigaja ponad norme...
Jako, ze cygan dla towarzystwa dal sie powiesic, to najwyrazniej i ja dla towarzystwa zawalilam dzis troche swoja dietke ...postaram sie jutro stanac na wysokosci zadania, ale obawiam sie , ze moze byc ciezko, bo to moj postny dzien czyli tylko ok 500 kal... obejzalam jeszcze raz w skupieniu material o tym tzw poscie interwalowym i dosluchalam sie , ze w postny dzien jemy 1x dziennie ... sniadanie lub obiad... dr.Mosley zdecydowal sie na sniadanie, bo jak mowi bez sniadania nie wyobraza sobie pojscia do pracy... a tak wogole to ja juz od tej wszelkiej wiedzy glupieje... im wiecej czytam , tym wiekszy zamet mam w glowie... kazda sroka swoj ogon chwali kazdy "znawca" z dziedziny dietetyki ma swoja teorie i to diametralnie sprzeczna z teoria kolegow po fachu , a my biedne zuczki miotamy sie miczym pchla na grzebieniu i jak sie nie obrocimy to i tak duuupa z tylu ...
Agnieszko...
nie jest az tak zle, ale czuje ze mamkostke ;) ... odnosnie Pape to mysle ze tak szybko nie dziala... chyba rano mialas wieksza zawartos
jelit ...
Kalahari...
Twoj nowy nalog jest niegrozny , wiec smialo folguj sobie kochana :D
Załącznik 34867
I mamy nowy dzień, mam nadzieję, że będzie udany, czego i wam życzę :)
Gammuś, ja też tak myślę, że to zawartość jelit po przedwczorajszym obżarstwie, dlatego dzię będzie bardziej wiarygodny test. Idę za chwilę szykować śniadanie- chlebek z dżemem i do tego pomarańcza :)
Jolinko :
Załącznik 34868
Dzien dobry
Agnieszko...
dzieki za kawe... dzis wszesnie wstac musialam....mialamnadzieje, ze kawe zapodam ,alemnie ubieglas:D wiec nie pozostajemi nicinego jak zyczyc wszystkim kolezankom milegodnia ....
P.S.moja waga niestety zmienila kierunek i umnie tez jest + zamiast - :cry: ...oj ch<ba z tego balwankowa tojuz w zyciu nie wylaze :cry::cry::cry:
Dzień dobry, dosiadam na łyk kawy z Wami Agnieszko
Załącznik 34869
Gammo, tak wcześnie Cię dzisiaj widzę, mam nadzieję, ze to nie sprawa obolałej nogi ?
i ja się dzisiaj zważyłam, niestety na mojej wadze mam 0,2 kg na plusie, myślę jednak, ze to sprawa moich jelit, bo z tym mam ciągle problem, ale zobaczymy za tydzień, postaram się nie ważyć obsesyjnie codziennie, zaraz chowam wagę do szafy i wyjmę za tydzień :)
Miłego dnia dziewuszki