Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
Agnieszko...
przytulam i ja ...Ciebie i Kubusia
zabraniam czarnowidztwa ...prosze mysl tylko o tej pozytywnej opcji ...
Kasiu ...
wlasnie nie bagatelizuj , tylkjo smigaj do lapiducha ... skoki cisnienia to nie katar i trzeba im sie dokladniej przyjzec i leczyc...
zgadzam siez toba, ze dieta powinna byc naszym nowym stylem zycia, dlatego uwazam, ze wszelkie diety eliminacyjne odpadaja na starcie... nasze nawyki zywieniowe utrwalane przez dziesieciolecia nie dadza sie tak poprostu wyeliminowac... dlatego zawsze pisalam, ze przy wyborze diety trzeba naprawde dokladnie przeanalizowac co jestesmy w stanie skorygowac a o czym powinnysmy porostu zapomniec...
Ewa...
ja czasami sie zastanawiam kiedy Ty wszystko ogarniasz...tak wiele masz zawsze zajec, ze nie dziwota, ze organizmus strajkuje... kochana na slodkie lenistwo tez trzeba czas znalezc... zwlaszcza jesli masz problemy ze spaniemi wcale nierzadko niedosypiasz ...
oj nawkladalas mi wczoraj kochana "pod czapke"... teraz czaszka paruje od myslenia i tylko chce wierzyc, ze na masleniu sie nie skonczy... tak bardzo chcialabym znalezc sie w tandemie z Toba i nie wypasc na pierwszym zakrecie a narazie spinam posladki , bo wprawdzie celu tabelkowego niestetynie osiagne, ale mam realna szanse na wypelzniecie z balwankowa, a to marzy mi sie odo dawna ...
Krysiu...
Zamieszczone przez
krysiapysia
Jestem w stanie wytrzymać pieciogodzienne przerwy, jednak mój mózg ciągle próbuje udowodnić mi coś innego i niestety często robi to z powodzeniem
kiedys moje dziec chodzily na Judo i tam niechcaco podsluchalam to co trener tlumaczyl dzieciom...: "... nie mocujcie sie z przeciwnikiem , bo to trudna i zwodnicza taktyka ... badzcie madrzy i wykorzystajcie jego sile... jesli napiera na was to przyciagnijcie go i powalcie... jesli ciagnie was w swoja strone to wykorzystajcie to i napierajcie na niego " moze niedokladnie tyvh slow uzywal ale sens byl taki .. dawno zauwazylam ze ma racje i dlatego nie porywam sie na cos co jest sprzeczne ze mna ... dlatego nawetnie probowalam "silowac sie " z tymi dlugasnymi przerwami Dr.Pape... ale jesli dla Ciebie to nie jest problem, to nie odpuszczaj ... to dobra metoda dla osob potrafiacych trzymac sie planu...
Sabinko ...
posluchaj Marii, bo dobrze prawi ... nawet jesli sie potykasz, to nie rob z tego tragedii, tylko nastepnegodnia niczym nie zrazona dalej rob swoje... widzisz jak ja ladnie potrafie KONUS radzic ? ... ciagle tylko nie moge zrozumiec dlaczego sama taka madra nie jestem
milego dnia kobitki ...
Ostatnio edytowane przez gamma56 ; 12-02-2016 o 09:23
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]