Strona 690 z 3048 PierwszyPierwszy ... 190 590 640 680 688 689 690 691 692 700 740 790 1190 1690 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 6,891 do 6,900 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Na razie zjadłam śniadanie zgodnie z dietą, bo postanowiłam dać diecie szansę jeszcze dziś i zaobserwować co się stanie. Postanowiłam też, że do obiadu nie zjem ciasteczka , które jest dozwolone, a na kolację zwiększę ilość białka, bo wydaje mi się, że zjadałam go za mało. No i przede wszystkim zwiększę ilość wypitej wody, bo znowu zdecydowanie za mało jej wypijam .

Kasiu, drugi weekend lipca należy do nas
    Może w tabelkę wpisz wagę wczorajszą? Będziesz miała podobną do jutrzejszej jeśli dziś zastosujesz pościk. Tak mi się wydaje
    Zaraz poczytam co tam popisałaś u siebie

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Dziewczynki, do nowej akcji juz można wpisywać wagę początkową i docelową. Ja chcę zgubić 4, 2 kg

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Aguniu- pewnie masz racje. Wczoraj wazylam 76 kg i tyle tez przedwczoraj mialam wiec mysle, ze to miarodajny wynik. No jeszcze zobacze- dzis mam zamiar trzymac sie lekkiego menu i trzech posilkow.
    Kolezanka u Jolinki na watku wpisala jej takie zdanie:

"...wybierz jedną metodę i tego się konsekwentnie trzymaj. zauważyłam, że kombinowanie co chwila inna dieta nie przynosi efektów."

-mysle, ze to dobra rada dla wszystkich!
    gamma56, sabinka57 and ZeniaP_ like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Kasiu, ja też się z tym zgadzam, dlatego jeszcze nie porzucę Pape, tym bardziej, że takie jedzenie bardzo mi pasuje.
    Nie będę jednak eksperymentowała zbyt długo, bo przecież nie każda dieta pasuje każdemu i może ta nie będzie dla mnie. Na razie sprawdzam ją przez dziś i jutro .

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Kurcze dziewczyny! zobaczcie jak to smakowicie wyglada! I moze nadaje sie na diete dla doktorka Papcia?
    Mario co sadzisz?
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    poczytałam, polajkowałam a teraz idę zjeść śniadanie, poodpisuję później
    gamma56 and ZeniaP_ like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Kasiu, wyglądają smakowicie, tylko czy dam radę wytrzymać na nich 5 godzin??? Ciekawe ile sztuk mogłoby wejść na jedną porcję śniadaniową .Oto jest pytanie...ale mam chęć spróbować i jak nie spróbuję, to się nie przekonam. Zaraz jadę po zakupy, to kupie banany i jakieś inne owoce do nich.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Reginko, GRATULUJĘ !!!!!
    sabinka57 and ZeniaP_ like this.

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Dzien dobry kobitki

Agnieszko...
    masle, ze sama powinnas podjac decyzje odnosnie pozostawania na Pape lub zmiany ... jesli postanowisz zostac, to postaraj sie chocby wpozaczyc ksiazke i dokladnie poczytac, bo byc moze , ze popelniasz jakies bledy... ale tez niewykluczone jest ze jest do dieta nie dla Ciebie... Z tego co pamietam z wykladu dr.Pape jaki przed laty ogladalam w niemieckiej telewizji sniadaniowej ,to mowil on , ze jego dieta przeznaczona jest dla osob z duza nadwaga, choc nie pamietam juz jak to uzasadnial, to przedstawial ludzi ,ktorzy wciagu niespelna roku chudli po 20-40 kg . wersja z ograniczeniemjedzenia weglowodanow tylko na sniadanie pozwala szybciej chudnac, ale Pape ostrzega,przed zbytnim ograniczaniem ilosci pokarmow, bo to jego zdaniem ,wbrew pozorom nie sluzy chudnieciu . tak sobie mysle, ze Twoja waga mogla tez zwyzkowac, bo przeszlas praktycznie w WO czyli diety ubogokalorycznej na diete co by nie powiedziec wysokokaloryczna, a na takie zmiany nasz organizm czesto reaguje gromadzeniem zapasow...

Mario...
    moze porownaj wartosc kaloryczna tego co jadasz Ty í tego co jada Agnieszka... moze gdzies tu jest pies pogrzebany?

Ewa ...
    pieknej zimy Ci zazdroszcze, ale chyba przyznasz, ze wiosna w mojej okolicy tez bardzo cieszy serce.... krokusy i przebisniegi kwitna juz na potege... w moim miescie wiele trawnikow miejskich poobsadzanych jest zonkilami ...maja juz wielkie paki i tylko patrzec jak rozkwitna w calej krasie... bede trzymala kciuki aby ulice w Bien byly odsniezone i nie utrudnialy Ci jazdy...

Natko...
    nie to nie ogrod corki ...te wczorajsze krokusy spotkalam idac z Marie spacerkiem po Maxa do szkoly...powalil mnie ten cudowny widok ... stalam i gapilam sie jak sroka w gnat... w realu ozlocone promieniami wiosennego slonka , wsrod tej soczystej zielenia wygladaly naprawde wprost bajkowo...

Sabinko...
    dobrze , ze pomachalas, ale nie daj nam dlugo czekac na wieksza relacje...ciekawa jestem jak sprawdza sie u Ciebie Pape ?

Jolinko...
    dobrze, ze masz ta swoja siatkowke, bo zyjesz na wysokich obrotach i taka odskocznia , ktora sprawia, ze choc prze te kilka setow nie myslisz oniczym innym tylko przezywasz bezgraniczna radosc jest Ci naprawde bardzo potrzebna ...

Kasiu...
    Agnieszka ma racje...jesli wyga podskoczyla Ci wylacznie po wczorajszym wieczornym incydencie, to wpisanie wagi piatkowej bedzie rozsadnym rozwiazaniem... nie wiem jak ciasteczka pasuja do Pape, ale domojej diety pasuja jak ulal...

No tak... a na koniec zostawilam najlepsze ... wprawdzie do zalozonego w walentynkowej tabelce celu zabrakolo mi 300g ,ale to naprawde mnie nie martwi, a wrecz przeciwnie ...jestem cala w skowronkach , bo , startowalam z waga 84 kg a waze dzis 79,3 kg wiec .....

GOODBAY BALWANKOWO !!!!

Ewa ...dziekuje , za tego ostatniego kuksanca...bardzo mi pomogl...myslalam, ze zamkne akcje wynikiem w granicach 79,9 kg a tu prosze ... wzielam sobie do serca Twoja reprymende..."namyslalam, namyslalan" i chyba cos wemnie peklo...wczorajszy dzien byl poprostu ksiazkowy...sobie oczywiscie pamietam tez o postanowieniu jakie zalecil mi moj kochany Max i dostalam dzis wielka premie w postaci rozstania z balwankowem ...do nowej akcji startuje z wyjatkowo optymistycznym nastawieniem...wyznaczylam sobie cel 75 kg i zamierzamgo osiagnac...wiec gdybym zaczynala cos znow machlaczyc to kochana kopnij mnie solidnie w tylek i przywolaj do szeregu...
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Agnieszko...
    dziekuje... jestem bardz, bardzo z siebie zadowolona, i tylko przykromi , ze Tobie troszke nie wyszlo,choc suma sumarum masz -1,5 kg , ale nastepna akcja mussibyc Twoja...zycze Ci tego z calego serca

28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Uprawnienia umieszczania postów