Strona 702 z 3048 PierwszyPierwszy ... 202 602 652 692 700 701 702 703 704 712 752 802 1202 1702 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 7,011 do 7,020 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

No moze faktycznie ten aparat nie bylby taki glupi Marysiu...ale to zawsze jeszcze mozna zrobic.
    Tak czy owak zadowolona jestem ze troche mi przeszlo- i korzystajac, ze sie juz wybralam do lekarza, zrobilam sobie tam od razu terminy na badania okresowe-krew, mocz etc... To na pewno warto robic.

Ewuniu dzieki! Spij sobrze sloneczko!

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Cytat Zamieszczone przez gamma56 Zobacz posta
    rzutem na tasme uzyskalam wynik -4,7 kg ...
    Gammuś gratuluję Ci świetnego wyniku -jeszcze kilka miesięcy ważyłyśmy tyle samo.Ty jednak idziesz pięknie na przód,a ja zawaliłam ostatnie miesiące.Może stopkę zrobisz-będziemy wtedy widzieć Twoje postępyKiedyś brałam udział w kilku akcjach,ale teraz mnie nie kręcą.
    Cytat Zamieszczone przez gamma56 Zobacz posta
    Jolu ...
    dokladnie to samo twierdze... wybrac jedna droge i nie rozgladac sie na boki tylko robic swoje...efekt musi byc ...nie ma bata... ja tez czasami czytajac tu w szelkich "rewelacjach" mam ochote zaczac cos o czym tu sie aktualnie pisze, ale na szczescie szybko przychodzi opamietanie
    Wybrałam tą jedną drogę dla siebie -dzisiaj już bardziej pilnowałam jedzenia i podliczyłam kalorie-na razie na oko,ale będę robić to dokładniej i jeszcze ważyć produkty tak jak kilka lat temu.

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    ja po kilku dniach szaleństwa jedzeniowego i solidnego wzrostu wagi wracam od dzisiaj na drogę cnoty i dalej jadę z dr Pape bo taki sposób jedzenia mi pasuje, zobaczę co będzie dalej, postaram się nie szaleć znowu z jedzeniem
    Trzymam kciuki za tą Twoja drogę cnoty SabinkoZnalazłaś dietę dla siebie,więc pilnuj się jej.Dla mnie to za mało posiłków-za duże przerwy.

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Bol glowy stal sie okolo 9 rano nie do zniesienia, do tego dolaczyly mdlosci, wiec nie czekajac dluzej -zaangazowalam moja druga polowe i malz zwiozl mnie do lekarza. Dostalam opiernicz i leki zbijajace cisnienie. Teraz po poludniu czuje sie ciut lepiej ale cisienie siedzi wysoko jak siedzialo...
    Zmartwiłaś mnie tym ciśnieniem Kasiu.Jak dobrze,że nie czekałaś ,tylko pojechałaś do lekarza.Jak duże miałaś ciśnienie...pewno duże skoro lekarz Cię opierniczył.Co do mierzenia,to już kiedyś miałam Ci napisać,że powinnać mierzyć systematycznie i zapisywać.Dziwne,że lekarz wcześniej Ci tego nie zalecił.Dwa razy,kiedy miała incydente z trochę podniesionym ciśnieniem,to zaraz dostawałam od lekarki książeczkę i zalecenia mierzenia ciśnienia 3 razy dziennie,mnie więcej o tej samej porze plus zapisywanie pulsu.Dbaj o siebie-nadciśnienia nie można lekceważyć.Przytulam Cię mocno.I jeszcze jedno-jaki masz ciśnieniomierz?

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Ja wiem, że u mnie nie działa- bardzo skrupulatnie przestrzegałam jej zasad. Myślę, że jeśli dieta jest dopasowana, to się na niej chudnie. Waga staje dopiero po kilku tygodniach. Jeśli nie działa, to się na niej tyje. No, dla mnie to jest logiczne.
    Zgadzam się z Tobą Agnieszko-dieta musi być dopasowana do konkretnej osoby -musi jej służyć,a nie szkodzić.No i jak dla mnie nie może być katorgą.Kiedy próbowałam różnych diet,typu kopenhaska,norweska,nawet Dukan przez dwa tygdnie,to te diety były dla mnie katorgą,bo musiałam sobie odmówić konkretnych produktów.Na mż pozwalałam sobie na wiele i nie czułam takiej presji,dlatego na niej pozostanę.

CDN.........

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam pieknie we wtoreczek i kawusie podaje

Czy wy tez juz kupujecie sobie tulipany zeby miec w domu troche wiosny? Bo u mnie stoja na okraglo w wazonie...najbardziej lubie te biale i te zolte- a wy?

Do kawusi wrzucam linka jak kto ma czas i jest ta tematyka zainteresowany...

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Dzień dobry witam i ja w towarzystwie małej czarnej

Kasiu, jak się czujesz ?
    Tulipany to moje ulubione kwiaty, zaprzyjaźniłam się z nimi jak byłam tutaj tak bardzo sama na początku mojego pobytu w Suisse, od tej pory od lutego w każdy piątek kupuję bukiet tulipanów...

U mnie wciąż biało za oknem i ciągle pada śnieg...

Miłego dnia...

espresso_shot.jpg
    Ostatnio edytowane przez evige ; 16-02-2016 o 06:07

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Ostatnio, mam trochę mało czasu, ale już dzisiaj po pracy (przed fitnessem), najdalej jutro popiszę coś więcej... wybaczcie maje drogie Panie

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Dziękuję dziewczynki za kawki
    Pytasz Kasiu o tulipany...bardzo je lubię. Rzadko kiedy kupuję sobie kwiaty, ale bardzo często dostaję je od męża
    Jolinkaa, gamma56 and sabinka57 like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Hej dziewczyny, zeszły tydzień mam wycięty z życiorysu, robota, robota, robota, a po robocie brak sił, bo wykończona byłam
    ten może będzie lepszy
    no i pracy szukam...

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Ewuniu- czuje sie lepiej. Zasnelam jeszcze po tym jak tu sie zameldowalam z kawka rano...ale cisnienie tak mi spadlo, ze snialam sie ze jestem oslabiona i coraz bardziej oslabiona..W koncu upadam gdzies na ulicy i ludzie przechodza ale nikt mi nie pomaga...a ja nie mam sily zeby nawet cos powiedziec... Brrr! Paskudne uczucie!

Zrobilam sobie teraz kawe, ale az sie boje tego leku wziac na obnizenie co mi lekarka przepisala, bo wg rannego pomiaru mam 95/80...

No ale nic to-w koncu sie jakos unormuje-prawda?

Maniusiu- fajnie, ze znowu jestes. Praca sie znajdzie dla ciebie na peno. Masz super zawod!

Dobrego dnia dziewczynki! Boze...jak ja bym chciala juz wiosny!

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Witajcie moje kobietki

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Czy wy tez juz kupujecie sobie tulipany zeby miec w domu troche wiosny? Bo u mnie stoja na okraglo w wazonie...najbardziej lubie te biale i te zolte- a wy?
    Kasiu bardzo,ale to bardzo lubię tulipany o czym świadczy ich ilość w moim niewielkim ogródku.Jesienią dokupiłam ok.50 szt,a drugie tyle mamNie kupuję ich jednak teraz i to nie tylko ze względu na cenę-u mnie w mieszkaniu bardzo ciepło jest i zaraz by padły.A jak przyjdzie sezon,to wolę jak sobie kwitną w ogródku i wtedy mogę je podziwiać każdego dnia.Lubię wszystkie rodzaje i wszystkie koloryCiekawa jestem czy w tym roku jeden z gatunków,będzie tak piękny jak w zeszłym.Duże kwiaty taki blado żółty ,a na środku płatków jakby kto pędzlem musnął jasno różowym.Musiałam je podwiązać,bo tak wysokie były-Gabi miała wtedy ok.96 cm i sięgały jej do brody.Szkoda,że wszystkie fotki po awarii straciłam i nie mogę Wam teraz pokazać.

Dla Kasi biały bukiet

tulipany-białe-gazeta_929242325.jpg

Weszłam na wagę-wynik bez zmian,choć miałam nadzieję na spadek.Tyle tylko,że późno poszłam spać,ale nogi tak mnie rwały,że ciężko było zasnąć,więc tego snu było mało.Palce opuchnięte,czyli jak nic woda się zatrzymała.Dziś Pan Mąż ma wolne,to Panią Żonę pogoni wcześniej spać
    Siedzę z laptopem przy stole w kuchni,wyglądam przez okno i widzę jak już sikorki zaczynają się uwijać przy karmiku na końcu ogródka.Słoninka podchodziła im jak mróz był,teraz namiętnie wcinają ziarna słonecznikaDobrze,że to lekkie i tani-za kilogram 4 zł,a już 2 kilo to pełna jednorazówka.Lubię obserwować ptaki

Lubię muzykę country
    Trafiłam przez zupełny przypadek na piosenkę pt:"Jeśli bardzo czegoś pragniesz..." i nie potrafię się od niej uwolnić od 3 tygodni.Jej twórcą i wykonawcą jest Ryszard Wolbach,wokalista rockowy, autor tekstów,kompozytor,autor tekstów i wielokrotny uczestnik Pikniku Country w Mrągowie.

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Zaraz muszę się zbierać-idę do Biedronki na zakupy.Zięć ma dziś 2 trasy -jedna o 10tej,więc umówiliśmy się,że małego pod sklep mi podrzuci...będzie czym zakupy wieźćZabiorę go do siebie,a przed 14tą pojadę z nim Gabi odebrać z przedszkola i już z dzieciakami poczekam na córkę,bo pracuje do 15tej.

Miłego dnia Wam życzę

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    Agnieszko i Kasiu dzięki za poranną kawkę a tobie Kasiu szczególnie bo bardzo mi się podoba obrazek jaki wkleiłaś
    zjadłam właśnie węglowodanowe śniadanko, wypiłam kawę i parzy mi sie herbatka bo rano zawsze pije kawę i herbatę - w takiej właśnie kolejności
    wczoraj padało i było cały dzień szaro, buro i ponuro a dzisiaj od rana świeci słońce i od razu lepszy nastrój
    dzisiaj też mam nareszcie gimnastykę bo 2 tygodnie były ferie

Kasiu czy masz brać te leki niezależnie od zmierzonego ciśnienia ? nawet jak jest takie niskie?

Co do tulipanów to lubię je - owszem ale jeszcze bardziej lubi je mój J. i dosyć często bez okazji mi je kupuje

Ewuniu przepraszasz, że mało do nas zaglądasz bo nie masz czasu ale ważne, że zaglądasz i to się liczy a że jesteś zapracowana to wiemy a poza tym wszystkie podziwiamy cię, że tak doskonale radzisz sobie ze wszystkim i znajdujesz czas na rożną działalność - sportową, artystyczną i do tego naukę jazdy samochodem

Jolinko liczenie kalorii to bardzo dobra metoda ale pewnie sama wiesz, że to liczenie "na oko" to niekoniecznie jest takie jak powinno i może lepiej robić to solidnie, z ważeniem, wtedy mamy pełną kontrolę nad tym ile zjedliśmy, jak człowiek już wpadnie w ten rytm to szybko to idzie....ale po co ja to piszę, na pewno wszystko to wiesz sama

Agnieszko ty ty już pracujesz czy może macie teraz ferie?

Maniusiu powodzenia w szukaniu pracy, jako księgowa z doświadczeniem nie powinnaś chyba mieć z tym większego problemu ale może się mylę???

Mario fajne hobby to zbieranie pluszowych zwierzątek a i ćwiczenie pamięci przy tym bo zapamiętać 170 imion to nie lada wyczyn

Uprawnienia umieszczania postów