Strona 703 z 3048 PierwszyPierwszy ... 203 603 653 693 701 702 703 704 705 713 753 803 1203 1703 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 7,021 do 7,030 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Kurde, od ponad godziny nie mam w domu prądu

Sabinko, my ferie dopiero rozpoczęliśmy, ale nasz pan dyrektor wymyślił sobie zmianę planu i w przyszłym tygodniu będę to robić ale póki co jest fajnie
    Joluś, przyjdzie wiosna, znów będziesz mogła robić zdjęcia

Kasiu, ten dywan krokusów jest po prostu cudowny

Kasiu, Jolinko, dołączam do Was i razem czekamy na wiosnę- moja ukochana pora roku

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

No Agnieszko ten twój "wspaniały" dyrektor dba o to, żebyś nie nie nudziła podczas ferii

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

mnie tez sie podoba ten dywan krokusow. Na ogrodzie mam ich mało bo swinie dzikie króliki zjadaja mu je jak tylko sie pojawia...u nas słoneczko- wiec jade rowerkiem na ogrod zobaczyć czy mnie tam nie ma! a to moja wiosna na balkonie. ..

Gesendet von meinem SM-G350 mit Tapatalk

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    Zapracowana jestem szykuję prowiant dla M, latamy po przychodniach, wszędzie kolejki, grypa szaleje....
    Jutro jedziemy do dzieci, bo już odebrali mieszkanie, w czwartek mam laryngologa wizytę kontrolną, dzisiaj jeszcze dentysta ....ufff.
    W sobotę będzie luz ,bo M już będzie w pracy.
    Buziaki. Pa.

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Dzien dobry
    Kasiu...
    dzieki za cudownie podana poranna kawe...tez kocham tulipany , bo nierozerwalnie kojarza sie z wiosna i tez sobie kupuje bo lubie je miec w wazonie , ale rownie czesto a moze i czesciej kupuje zonkile , bo tez sa piekne i zdecydowanie tansze ... za tulipany place najczesciej 1,99 a zonkile czesto juz za 0,50-1,00 Euro wiec sila rzeczy czesciej stoja u mnie zonkile ...
    Jakze ja ci zazdroszcze tego balkonu i tego ze masz miejsce na swoja wiosne czy inna pore roku... ja z natura nie jestem "kretem" i w ogrodzie pracy nie kocham...owszem posiedziec kawke wypic to chetnie , ale w ogrodzie jest caly czas tak wiele pracy , wiec za posiadaniem ogrodu nie tesknie, ale balkonu brakuje mi bardzo ...te kilka roslinek tak bardzo moze poprawic nastroj... zapowiedziec wiosne czy pokazac urok jesieni... a tu sie nie zanosi na to zebym mogla miec balkon ...buuuuuu
    polecona stronke tylko przejzalam, bo sila rzeczy jestem juz po ja znalazlam ciekawa stronke o sporcie i moze komus sie przyda, bo wyjasnia jakie sporty ,ile , kiedy itp...
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Jolinko...
    na Twoja prosbe sporzadzilam stopke z moimi postepami ... mysle ze powinno to mnie tez do walki zagrzewac... teraz zglosilam sie do kolejnej tabelki, a Ewy troskliwa reprymenda jest moja mysla przewodnia... pozatem do swojej WW dolaczylam rady ktore wydaja mi sie dosc logiczne ...dla przykladu weglowodanyjadam tylko do godz 17... nawet owoce ,ktore uwielbiam i jdam ich naprawde sporo jem najpozniej o gdz.17 kolacja calkowicie bez wegli ale z zachowaniem wszelkich zasad WW... ale zarowno na sniadamie, obiad jak i jako przegryzki wszystkie sa dozwolone... w niedziele nawet kawalek ciasta do kawy o 15.30 zjadlam bez jakichkolwiek wyrzutow sumienia, bo wiem ze WW na to pozwala...

Agnieszko ...
    trzymam kciuki za przemyslana i dobra decyzje w kwestii wyboru diety... ja zawsze polecam wszystkim wybor takiej diety na ktorej mialy najlepsze wyniki i nie czuly sie dieta zmeczone, ale zbyt lekkomyslnie od niej odeszly... choc wszystkim tez zawsze polecam blizej zainteresowac sie WW bo jest jedyna w swoim rodzaju, i choc moze byc porownywana do liczenia kalorii, to jest wbrew pozorom duzo lagodniejsza , choc na poczatku wazenie produktow i liczenie punktow najczesciej wydaje sie bardzo skomplikowane, ale to tylko pozory ... to szybko wchodzi w krew i jest dziecinnie proste...pozatem "fit-regolki" sa waznymi wskazowkami do zdrowego odzywiania, a ich stosowanie powinno wejsc w krew nie tylko w czasie odchudzania... pamietam jak na poczatku mojej przygody jadlam w sumie dosc jednostajnie, bo nie mialam dostepu do tabel ani innych informacji od tych ktore znalazlam na podanym wczoraj topiku... a otwierajac lodowke nie widzialm produktow tylko punkty na szczescie to szybko sie zmienilo i jestem chyba dozgonna fanatyczka WW ...oczywiscie samego sposobu i regol a nie spotkan gadzetow itp.. to uznaje za wyciaganie kasy z kieszeni nieszczesnych grubasow, ktore sa zdecydowane placic slone kwoty baleby tylko przelamac swa niemoc w odchudzaniu...

Ewa...
    niepotrzebnie robisz sobie warzuty ze malo tu piszesz... wszystkiewiemy jak bardzo jestes zajeta ...sam fakt , ze tu wpadasz chocby tylko po to aby lapeczka pomachac, ma dla nas wielkie znaczenie, wiemy , ze o nas pamietasz a to najwazniejsze ....

Natko...
    milo Cie widziec... ciekawa jestem jak Twoje dietetyczne plany ... jakies konkretne plany ? teraz skazona bakcylem Ewy bede popychac do dzialania wszelkie niezdecydowane...

Krysiu...
    to samo dotyczy Ciebie ... jeszcze toche poczekam , ale juz wkrotce bede bacikiem smagac i poganiac do dzialania ... jakkolwiek mialoby ono wygladac... trzeba dzialac , nie czekac na trzesienie ziemi... moze moge Ci jakos pomoc ?

Sabinko ...
    wierze, ze Ty juz dzialasz... Twoj dzien dziecka sie skonczyl i dobrze, ze masz tego swiadomosc...

Grazynko... Mario... Kalahari...

Milego dnia wszystkim ...lece na trase ... zapomnialam sie pochwalic, ze juz "jestem w Plosce" w niedziele "przekroczylam granice" do ktorej jest z mego miasta dokladnie 565 km ...ja juz mam wydreptane 576 wiec juz drepcze po ojczystej ziemi ... a do swego ukochanego Slupska zostalo mi juz tylko 224 km
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Kasiu no piękny ten twój balkon

Gammo jak po drodze do Słupska będziesz przechodzić pod moim domkiem to wpadnij chociaż na kawę

kawa.jpg

No ja już po sporcie dzisiaj a wy ?????

sport.jpg

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Sabinko, ja tez już dziś po sporcie- 2 godziny z kijami no tak, mój dyr. dba o mnie jak nikt
    Kasiu, no nie mogę, jakie Ty masz już rośliny na balkonie!!!! U mnie w ogródku, dalej smutno Na szczęście mam hiacynty i tulipany w domu, więc i namiastkę wiosny
    Gammuś, ja też nie lubię grzebać w ziemi...kawkę na tarasie i owszem, lubię patrzeć jak mąż pracuje w ogródku. No dobra, od czasu do czasu i ja coś tam skubnę...jest jedna rzecz, którą chętnie w ogródku robię- lubię kosić trawę .
    Krysiu, co słychać ?

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Grazynko wyslalam ci na priv moje namiary na fb

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam popoludniowo! Herbatka...herbatka, herbatka!

A ja dzis w ramach sportu troche popracowalam na ogrodzie...jadac do niego kupilam kilka kwiatkow (narcyzy) i zaraz je wsadzilam do ziemi. Mam nadzieje, ze sniegi i mrozy juz nie powroca.

Co do tych stojacych w wazonie to ja kupuje co tydzien cos innego- raz sa to tulipany, raz hiacynty a raz zonkile.
    Mam juz na komodzie rowniez wazon z galazkami forsycji ..one tez juz w domu kwitana.
    krysiapysia and sabinka57 like this.

Uprawnienia umieszczania postów