Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
Kasiu...
dzieki za cudownie podana poranna kawe...tez kocham tulipany , bo nierozerwalnie kojarza sie z wiosna i tez sobie kupuje bo lubie je miec w wazonie , ale rownie czesto a moze i czesciej kupuje zonkile , bo tez sa piekne i zdecydowanie tansze ... za tulipany place najczesciej 1,99 a zonkile czesto juz za 0,50-1,00 Euro wiec sila rzeczy czesciej stoja u mnie zonkile ...
Jakze ja ci zazdroszcze tego balkonu i tego ze masz miejsce na swoja wiosne czy inna pore roku... ja z natura nie jestem "kretem" i w ogrodzie pracy nie kocham...owszem posiedziec kawke wypic to chetnie , ale w ogrodzie jest caly czas tak wiele pracy , wiec za posiadaniem ogrodu nie tesknie, ale balkonu brakuje mi bardzo ...te kilka roslinek tak bardzo moze poprawic nastroj... zapowiedziec wiosne czy pokazac urok jesieni... a tu sie nie zanosi na to zebym mogla miec balkon ...buuuuuu 
polecona stronke tylko przejzalam, bo sila rzeczy jestem juz po
ja znalazlam ciekawa stronke o sporcie i moze komus sie przyda, bo wyjasnia jakie sporty ,ile , kiedy itp...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jolinko...
na Twoja prosbe sporzadzilam stopke z moimi postepami ... mysle ze powinno to mnie tez do walki zagrzewac... teraz zglosilam sie do kolejnej tabelki, a Ewy troskliwa reprymenda jest moja mysla przewodnia... pozatem do swojej WW dolaczylam rady ktore wydaja mi sie dosc logiczne ...dla przykladu weglowodanyjadam tylko do godz 17... nawet owoce ,ktore uwielbiam i jdam ich naprawde sporo jem najpozniej o gdz.17 kolacja calkowicie bez wegli ale z zachowaniem wszelkich zasad WW... ale zarowno na sniadamie, obiad jak i jako przegryzki wszystkie sa dozwolone... w niedziele nawet kawalek ciasta do kawy o 15.30 zjadlam bez jakichkolwiek wyrzutow sumienia, bo wiem ze WW na to pozwala...
Agnieszko ...
trzymam kciuki za przemyslana i dobra decyzje w kwestii wyboru diety... ja zawsze polecam wszystkim wybor takiej diety na ktorej mialy najlepsze wyniki i nie czuly sie dieta zmeczone, ale zbyt lekkomyslnie od niej odeszly... choc wszystkim tez zawsze polecam blizej zainteresowac sie WW bo jest jedyna w swoim rodzaju, i choc moze byc porownywana do liczenia kalorii, to jest wbrew pozorom duzo lagodniejsza , choc na poczatku wazenie produktow i liczenie punktow najczesciej wydaje sie bardzo skomplikowane, ale to tylko pozory ... to szybko wchodzi w krew i jest dziecinnie proste...pozatem "fit-regolki" sa waznymi wskazowkami do zdrowego odzywiania, a ich stosowanie powinno wejsc w krew nie tylko w czasie odchudzania... pamietam jak na poczatku mojej przygody jadlam w sumie dosc jednostajnie, bo nie mialam dostepu do tabel ani innych informacji od tych ktore znalazlam na podanym wczoraj topiku... a otwierajac lodowke nie widzialm produktow tylko punkty
na szczescie to szybko sie zmienilo i jestem chyba dozgonna fanatyczka WW ...oczywiscie samego sposobu i regol a nie spotkan gadzetow itp.. to uznaje za wyciaganie kasy z kieszeni nieszczesnych grubasow, ktore sa zdecydowane placic slone kwoty baleby tylko przelamac swa niemoc w odchudzaniu...
Ewa...
niepotrzebnie robisz sobie warzuty ze malo tu piszesz... wszystkiewiemy jak bardzo jestes zajeta ...sam fakt , ze tu wpadasz chocby tylko po to aby lapeczka pomachac, ma dla nas wielkie znaczenie, wiemy , ze o nas pamietasz a to najwazniejsze ....
Natko...
milo Cie widziec... ciekawa jestem jak Twoje dietetyczne plany ... jakies konkretne plany ? teraz skazona bakcylem Ewy bede popychac do dzialania wszelkie niezdecydowane...
Krysiu...
to samo dotyczy Ciebie ... jeszcze toche poczekam , ale juz wkrotce bede bacikiem smagac i poganiac do dzialania ... jakkolwiek mialoby ono wygladac... trzeba dzialac , nie czekac na trzesienie ziemi... moze moge Ci jakos pomoc ?
Sabinko ...
wierze, ze Ty juz dzialasz... Twoj dzien dziecka sie skonczyl i dobrze, ze masz tego swiadomosc...
Grazynko... Mario... Kalahari...
Milego dnia wszystkim ...lece na trase ... zapomnialam sie pochwalic, ze juz "jestem w Plosce" w niedziele "przekroczylam granice" do ktorej jest z mego miasta dokladnie 565 km ...ja juz mam wydreptane 576 wiec juz drepcze po ojczystej ziemi ... a do swego ukochanego Slupska zostalo mi juz tylko 224 km
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]