69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Reginko, bardzo mi przykro z powodu Twojej przyjaciółki
Dobrze, że do niej pojedziesz. Nikt nie powinien zostać sam w takiej sytuacji
-
Gammo no życie potrafi nas zaskoczyć, szkoda, że często czymś strasznym, np ciężką chorobą...przykro, że spotkało to teraz twoja przyjaciółkę 
Laugizorli no wiem, że będziesz prowadziła ale i ćwiczyła przy tym prawda ???
-
Dziewczyny, ale roboty mam - ledwie Was poczytalam, moze wieczorem cos Wam naskrobie. Trzymajcie kciuki bo szef dzis suuuuuper humor ma. A mnie nogi bola i nie wiem czy od silowni czy od obcasow....
-
Grazynko- jestem dopiero teraz w domu...nie mialam wiec mozliwosci odpowiedziec na twe pytania. Moze jutro-dobrze? Dzis jestem za moment umowiona z corcia na skypa-a potem jeszcze mam jeden telefon. Z przyjemnoscia ci jednak o wszystkim odpowiem.
Bylam dzis na spotkaniu WW-bo mam do konca miesiaca oplacony abonament i chcialam to wykorzystac. Wymowilam moje abo na monatspass od marca bo i tak juz z tej aplikacji internetowej nie korzystam. A jesli mi przyjdzie ochota pojsc na spotkanie to zaplace pojedynczo. No chyba, ze schudne jeszcze te 4 kilogramy i nie bede musiala juz placic.
Narazie waga mi pelznie pomalutku...ale na szczescie w dobrym kierunku.
-
A u mnie przed chwilą spadł śnieg, bardzo się zdziwiłam jak wyjrzałam przez okno...
-
-
Witajcie kwiatuszki w czwarteczek!
Kawa, kawa, kaaaaaaaaaaaawusia!
Wczoraj byl Dzien Kota a zatem dzis z rana... serwuje taka kawke:
-
Ha! Ha! Agniesiu! Wyprzedzilas mnie o minutke!
-
Sabinko! ja ciebie bardzo prosze...nie chce tu slyszec nic o sniegu!
Jestem cala soba nastawiona na wiosne i tego sie bede trzymac!
Bylam wczoraj ponad trzy godziny na ogrodzie i podgonilam juz prace porzadkowe na kwiatowych rabatkach! Ach jak ja to lubie- gdy mam tam taki porzadek! O tej porze roku grzadki sa takie czyste i przejrzyste...choc nie puste! Kwitna mi na potege ranniki...ja pozwalam im sie rozsiewac wiec mam ich na grzadkach multum!
Tak to mniej wiecej wyglada...
-
Reginko! Wspoczuje twej kolezance...
No...sila zlego na jednego... Pozdrow ja serdecznie prosze od nas... A ty jestes wspaniala przyjaciolka. Trudno znalezc w takiej sytuacji slowa pocieszenia ...
Uprawnienia umieszczania postów