Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
No wlasnie Agnieszka ma racje ...nasza Krysia gdzies sie zawieruszyla... hop, hop... KRYSIU !!! gdzie sie ukrywasz ?
Sabinko...
chyba naprawde trzeba bedzie bacikiem mobilizowac... wegle sa be! ... a jesli juz musisz to bardzo prosze nie wieczorkiem...
Mario ...
brak czasu doskwiera nie tylko Tobie...ja ostatnio ustawilam sobie lepiej godziny pracy i jestem zadowolona... mam naprwde wiecej czasu na wypoczynek, ale i wypoczynku coraz wiecej potrzebuje ... jeszcze niedawno myslalam, ze jestem nie do zdarcia ale niestety sama juz zauwazam pierwsze objawy "zmeczenia materialu"
co zrobic taka kolej rzeczy ... czy sie nam to podoba czy nie ...
Ewa ...
a ja to chyba Ci nawet nie pogratulowalam pieknego wyniku... oj malpa jestem niemaco ... gratki wielkie i tak trzymaj ... ja dosc grzecznie sie sprawuje... zdarzaja mi sie drobne wpadeczki ale ogolnie to na baciki nie zasluzylam czyli nie jest zle ... zobaczymy co w sobote waga "powie"
Kasiu...
rozumiem ze tesknisz za wiosna, ale ja zimy praktycznie nie mialam i chcialabym troche oczeta sniegiem nacieszyc... ale cos mi sie wydaje, ze w tym roku jej nie zobacze... musze pomyslec na przyszlyrok o jakims zimowymwypoczynku w miejscu gdzie zima bywa jak za dawnych lat....
Natko... Krysiu... Kalahari... Zeniu... Grazynko ...Jolinko ... pamietamy o was, a wy o nas ?
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]