Strona 713 z 3048 PierwszyPierwszy ... 213 613 663 703 711 712 713 714 715 723 763 813 1213 1713 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 7,121 do 7,130 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Kasiu, masz rację. Założyłam swój watek już jakiś czas temu i przypominam o nim sobie też co jakiś czas a przez dlugi czas w ogóle o nim zapomniałam bardzo mi miło, że mnie odwiedziłaś. Zaraz tam polecę.
    Ja przez ten tydzień miałam mnóstwo endorfin, jakoś tak fajnie mi się odchudzało, że z optymizmem patrzę na to, że mój cel 74 kilogramów do końca akcji tabelkowej jest możliwy do osiągnięcia .
    Laugizorli, sabinka57 and kalahari like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

gamma56, sabinka57 and kalahari like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dziewczyny kochane! jeszcze jednym sie z wami chcialam podzielic... Subskrybuje Languste na palmie i slucham codziennie ojca Adama Szustaka... posluchajcie i wy prosze tego odcinka...
    Ja -moim zadaniem...przez moja chorobe, przez utrate pracy zostalam wlasnie tak "wyrzucona" zeby zmienic swe zycie, pojsc na chorobowe, pojsc do szkoly...
    Niezbadane sa wyroki...boskie...
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Dzień dobry kobietki -widzę,że nie tylko u mnie zima???

Niby to ładnie i bajkowo wygląda,ale śnieg jest mokry i bardzo ciężki.Ja mam pochyły dach i co chwilę słyszę rumor,bo śnieg z niego zjeżdża.Teraz jest +2,a jutro mam być u mnie +8 i znowu deszcz,to ładne błoto będzie

Poranny widok za oknem ...

DSC05563.JPG

Dziewczyny..........nos mi opadł całkiem na kwintę i mam ochotę odpuścić to całe odchudzanie i zostać grubasem już na zawsze.Sama siebie chyba oszukuję,że uda mi się schudnąć choćby do 75 kilo.Weszłam dziś na wagę,a tam 90.2 kgOd kilku lat nie wiedziałam dziewiątki z przodu.Ja wiem,że sama jestem sobie winna...że zajadam problemy...że nie mogę się pozbierać od czasu ostatniej wizyty z synem u lekarza.Kilka dni jest w miarę,potem dzień-dwa zawalam i tak w kółko.Tylko Was tu demotywuję moimi "osiągnięciami"

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Jolu- bzdura. Po prostu bzdura.
    Kak mozesz w ogole myslec, ze kogokolwiek demotywujesz swoimi "osiagnieciami"???
    Kazda z nas, ktore tu pisza na watku miala w swej karierze dietetycznej momenty... gdy pies gonil swoj wlasny ogon!
    Wszystkie to znamy i doskonale cie rozumiemy. Ja rowniez tak jak ty mialam wielokrotnie ochote powiedziec...a w cholere to wszystko. Widac tak byc musi. I jeszcze dodawlam sobie pare innych zdan usprawiedliwiajacych moje "zlozenie broni"...
    A potrzebny jest tylko chocby kilkudniowy sukces zeby "znowu sie chcialo chciec"!
    Moim zdaniem powinnas zrobic jakas krotka diete, post -cos co ruszy twoj metabolizm z kopyta. Wiem, ze nie jestes zdrowa i nie wolno ci ryzykowac-dlatego porozmawiaj z lekarzem, ktoremu ufasz co moglabys zrobic prze kilka dni zeby zobaczyc 2-3 kilogramy spadku. A potem wroc do liczenia kalorii. Bo to jest dobra metoda- ale niestety nie dajaca poczucia szczescia gdy widzimy przez kilka dni spadek a potem przez dzien -dwa odpuscimy sobie ten spadek znika.
    Pomysl...moze dieta Ketwicka, moze Mosleyowy post? Poczytaj o tym. To nie jest tylko bezsensowna glodowka. Ona ma rowniez wlasciwosci lecznicze... Pomysl i porozmawiaj z prowadzacym cie lekarzem...
    Trzymam kciuki...zeby zrobil sie u ciebie ... "ten" klik!!!

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    melduję, że mam doła i wrócę jak się sama ze sobą dogadam
    nie będę was smęcić

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    Dzień dobry
    melduję, że mam doła i wrócę jak się sama ze sobą dogadam
    nie będę was smęcić
    No masz! nastepna ...usilujaca nas chronic przed swym "smeceniem"!

Oj dziewczyny, dziewczyny... nic juz nie napisze bo szkoda jezyka strzepic...po proznicy...
    gamma56, Agnieszka111 and kalahari like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Dziewczyny, zgadzam się z Kasią! Wracać mi tu, smęcić ile wlezie
    Przecież wiecie, że każda z nas tak ma! Ja też nie wiem, co będzie jutro. na razie walczylam z tym o czym pisała Sabinka: jak tylko widziałam spadek na wadze, natychmiast zaczynałam jeść i przybierać ( chyba z tej radości). Teraz staram się tak mocno cieszyć z rezultatów, żeby następnego dnia nie chcieć ich zaprzepaścić.
    No i moją dewizą jest :- dieta dołuje, nie daje rezultatów- zmienić ją w cholerę!Nie mam czasu ani ochoty umartwiać się

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

ciao.
    do wszystkich zdolowannych.zniecheconych i stroskanych:
    jutro bedzie lepiej
    jutro bedzie inny dzien
    wierzcie mi
    a tymczasem: do przodu!! AVANTI!! nie dajmy sie : la vità è bella!!!!

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Jak któraś chce- może Jola, albo Sabinka, to mogę wysłać Mosleya. Naprawdę sensownie facet gada. A dla dziewczyn, które chcą się odchudzać zdrowo i naprawdę skutecznie, polecam dietę strukturalną- ja jeździłam na turnusy z tą dietą- jest mega zdrowa, tylko że ja nie mogę jej stosować za często i za długo, bo jest w niej dużo ziaren, a od nich boli mnie żołądek. Ale co jakiś czas do niej wracam .
    Jolinkaa, gamma56 and evige like this.

Uprawnienia umieszczania postów