Strona 718 z 3048 PierwszyPierwszy ... 218 618 668 708 716 717 718 719 720 728 768 818 1218 1718 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 7,171 do 7,180 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Reginko – obiecuję w takim razie, że będę sobie spisywać swoje spadki lub wahania wagi (na kartce ) i oczywiście trochę się tym z wami dzielić. Ale gdyby (jakimś nierealnym sposobem) udało mi się dobić do waszej wagi w okolicach 80 kg, to ujawnię się całkowicie .

Ewciu – bardzo lubię takie opowiastki . To naprawdę ciekawe – czas rozciągnięty, ale jednocześnie rozplanowany, jak w szwajcarskim zegarku. Przepraszam za to porównanie, ale miałam dokładnie takie skojarzenie. Nie wiem, jak bym się w tym odnalazła. To bardzo porządkujące i takie bardzo inne. Sprawiedliwe, ale też dziwne. Ciekawa jestem do czego na początku Tobie było najtrudniej przywyknąć?
    A pytałam rzeczywiście o inne postanowienia . Jeżeli chodzi o wyprawę do Pl, to upewnij się proszę, czy na pewno nie będzie za późno z zamówieniem biletów do Oświęcimia i Wieliczki.

Agnieszko – właśnie tego się obawiałam, jeżeli chodzi o interpretację nowych przepisów, dlatego ciekawa byłam Twojej opinii i ewentualnych obserwacji potem. Ewa ma rację z tym, ze nikt nie docenia, gdy pracuje się w domu. Podejrzewam jednak, że ani Ty ani ja już chyba tego nie zmienimy.

Reginko – idziesz jak burza! Tylko zdradź proszę, jak już dojdziesz, to gdzie dalej?

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Wróciliśmy z Łodzi , mąż znienacka wyciągnął mnie na zakupy ciuchowe dla siebie, a ja musiałam to skwapliwie wykorzystać, bo on jest z gatunku tych, co to niczego nie potrzebują. Kupiliśmy marynarkę i buty, weszliśmy tez do marketu ogrodniczego i kupiłam trochę kwiatków

Ewuś, czemu w domu ? Bo zamiast siedzieć do wieczora w szkole, gdzie i tak nikt tego nie będzie widział, to wolę sobie popracować w domu A muszę przygotować się do lekcji, sprawdzić zeszyty, klasówki, przygotować akademie. To wszystko robię po lekcjach
    Na kijkach było super, trochę się ochłodziło, ale słońce świeciło więc prawie dwie godziny pokijkowałam
    Gammuś, gratuluję . tak sobie myślę, że też chyba jestem już za granicą w swoich kilometrach

Magda, gratuluję pierwszego miejsca na pudle ...będę Cię gonić

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Krysiu...
    eee tam jak burza... ide jak stara szkapa ...moja wielka wada byl i jest slomiany zapal, dlatego zparlam sie , zeby samej sobie udowodnic ze moge swoje zamierzenia doprowadzic do konca, bo jak narazie to do konca tylko z talerzy czy innych naczyn wyjadalam... jak juz tu pisalam, chodzenie wcale mnie nie wciagnelo i nie czerpie z tego radosci... wylacznie osli upor sprawia,ze ide dalej... jak dojde to napewno "wroce pociagiem"
    i zmienie rodzaj aktywnosci ... jeszcze nie wiem co to bedzie, ale mysle ze podobnie jak dieta powinno byc zgodne z moimi upodobaniami i sprawiac mi radosc ... musze jeszcze pomyslec co to by mialo byc... a spadki kochana to do wspolnego wora bedziemy wrzucac ....

Ewa...
    taki sukces dietetyczny raczej mi nie grozi.... mysle ze gdyby udalomi sie wytopic tak powiedzmy 10 kg to wyniko powrocilyby do normy i bylabym cala haapy...

Natka55, Agnieszka111 and kalahari like this.
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Melduje sie po powrocie z imprezy urodzinowej "na dzialkach"... Zimno bylo jak choroba...i mam nadzieje, ze wszyscy sie nie pochorujemy... Nie byl to najlepszy pomysl ze strony mej dzialkowej sasiadki zeby lutowe urodziny robic na ogrodzie...
    No ale...bylo minelo...
    Jutro mam bierzmowanie mego chrzesniaka i obiadek w restauracji polskiej... I zas bedzie jedzonko!
    Ewa pytalas o moja dietke-pisalam o tym co robie -ale chetnie powtorze.
    Nie licze juz puntow- na spotkania WW chodze jeszcze do konca tego miesiaca bo mnie to mobilizuje-ale od marca zrezygnowalam juz z placenia za abonament miesieczny- bede ewentualnie placic od czasu do czasu za pojedyncze spotkanie.
    Moja metoda to dwa dni postu Mosleya- poniedzialek i piatek , kiedy to jem moze nie 500 ale ponizej 1000kcal i glownie bialko.
    W pozostale dni staram sie trzymac zalecen dr Pape zeby jesc trzy posilki z przynajmniej 4 -godzinnymi przerwami - no i wieczorem nie jem weglowodanow.

Taaaa...zobaczymy czy moj spadek ta metoda sie utrzyma...

Jestem troszke zmeczona po imprezce wiec chyba bede sie zegnac na dzisiaj... Dobranoc moje kochane!

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

kawa_i_ciastko_.jpg

Miłej niedzieli wszystkim życzę

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!

I vice versal Agusiu!

Pije twoja kawke na szybciora, bo zaraz wyprawiam meza do Polski -jedzie po nasza Madzie do Wroclawia a potem jeszcze do swych rodzicow do Belchatowa-bo ma pare dni zeszlorocznego urlopu.
    My z Radusiem natomiast idziemy na 10-ta do Kosciola na Bierzmowanie. Coby mu chrzesniak nie mial tych dylematow...

Dobrego dnia kwiatuszki!

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Dzień dobry, witam i ja niedzielnie, z łyczkiem małej czarnej... o jak ja lubię takie poranki...
    stylowi_pl_inne_10990557.jpg

Agnieszko, wiem, w Polsce tak było i jeszcze widocznie to pokutuje do teraz takie zabieranie pracy do domu czy zostawanie po godzinach dla idei , już zdążyłam się od tego odzwyczaić , ale pamiętam dobrze jak moja mama księgowa, końcem każdego miesiąca, kwartału, półrocza czy roku siedziała po godzinach nad jakimś bilansem czy coś takiego. Tutaj jest tak, ze wszystko robi się w pracy czas pracy to czas pracy i bardzo szanują i skupiają się na czasie na odpoczynek. Do tego nie mogę się jeszcze przyzwyczaić, ale staram się
    Wyobraź sobie, że mój L jak budował dom, zatrudnił sobie murarza w sobotę i wyczaili go z takiej instytucji jak związki zawodowe czy inspekcja pracy i w związku z tym miał kłopoty, sobota (można pracować do 12-tej) to weekend i czas na odpoczynek za wyjątkiem oczywiście restauracji, służby zdrowia i tym podobnych służb, nawet częst nie są w pracy np weterynarz ma dyżur, jest w domu, ale pod telefonem

Grażynko, miałaś zupełnie inną pracę i mogli Ci pewnie iść na rękę, regulować godziny pracy, tutaj pracuję w dużej firmie i są reguły nienaruszalne.
    Obejrzałam gobeliny Twojej znajomej, są piękne, to sztuka ! nie dla mnie jednak bym się w tym nie odnalazła Podziwiam Cię i chylę czoła !

Kasiu, tak mi się kojarzyło, że jesteś na różnych dietach, nie rozumiałam tylko jak się ma WW do tego, ale jak daje Ci motywację i przyjemność, a do tego efekty super to już jasne
    Miłego spotkania i dobrego obiadku Ci życzę...

Krysiu, myślisz, ze może nie być biletów na zwiedzanie? oj chyba będą, mam taką nadzieję, że nie będzie dużo wycieczek, chcę wejścia z przewodnikiem francuskim, ze względu na L w Wieliczce są zjazdy 2-3 razy dziennie, a w Auschwitz ? zobaczę nie wiem czy dzisiaj, bo zaraz idę pobiegać, a potem obiad, potem będę miała gości na kawę i tak zleci niedziela...

Maje drogie dziewczynki, życzę Wam przyjemnej, pogodnej i uśmiechniętej niedzieli...

Joluś, Sobinko !!!!! wyłaźcie z kątów, pleaseeeeee
    Ostatnio edytowane przez evige ; 21-02-2016 o 09:43

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

ciao,
    zycze milej niedzieli wszystkim z polski ,niemiec,USA i italii-
    chcialam sie uprzejmie zapytac, czy aplikacja tapatalka w telefonie wnosi po instalacji jakies zobowiazania wobec uztkownika?
    u nas slonce, cieplo, sucho bez deszczu, sniegu i innych tego typu rozrywek.
    ok. to ja tez pomysle zeby opisac techniczne aspekty mojej pracy...
    do tej pory dowiedzialam sie ciekawych rzeczy od ewyi laugizorli
    ewo, jasne,
    Patek Philip to facet- ktorego imie przyciaga na pierwszym miejscu moja uwage, kiedy ogladam wystawy sklepow jubilerskich,kiedy wchodze do antykwariatow itd....
    ja lubie zegarki, bo lubie czas...
    czas-to ciekawy temat....
    wiesz, mam w domu stary ,scienny zegar z pergaminowym zifferblattem-to podobno rarytas
    ciao
    jeszcze wroce

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    Madziu ja weszłam z tapatalka na forum bez zakladania tam konta. Narazie przypominają a o jakichś zobowiązaniach nic nie pisali.
    Agnieszko Ewuniu dziękuję za kawkę .
    Udanej niedzieli życzę wszystkim.

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Przypominają o założeniu konta

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
    gamma56 and Agnieszka111 like this.

Uprawnienia umieszczania postów