Strona 725 z 3048 PierwszyPierwszy ... 225 625 675 715 723 724 725 726 727 735 775 825 1225 1725 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 7,241 do 7,250 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Witam i wracam

dieta.jpg
    Jolinkaa, gamma56, Natka55 and 3 others like this.

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Jolinko i Sabinko

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Awatar Marta_K
    Marta_K jest nieaktywny Znany na forum

Kasia mordujesz nas tymi pięknymi widokami, kiedy za oknem taka straszne plucha Przynajmniej u mnie od rana jakoś tak mokro i nie przyjemnie. Ciśnienie również bardzo niskie, ale da się to jakoś przeżyć Aż się chce, żeby w końcu wiosna wpadła do Polski Może już niedługo w sumie już prawie marzec
    Miłego dziewczyny !

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Sabinko, jak fajnie, ze się ogarnęłaś !!!
    serce.jpg

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Joluś, wracaj Ty też ! Hellooo!!!
    serce.jpg
    Jolinkaa lubi to.

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Sabinko...
    Super ze wracasz ... a obrazek rewelka !!!!

Ewa...
    bedzie dobrze... innej opcji nie ma ... ja wczoraj troche nagrzeszylam, bo syn przywiozl mi pysznego kebaba i co mial sie zepsuc ? ale ogolnie nie jest zle, no i co najwazniejsze, moja wola walki nie stygnie...

Agnieszko...
    wlasnie sie zastanawialam co znaczy Jolu brawo , kiedy wpisu Jolinki nie widze... ale jestito w jakis magiczny sposob pod Twoim

Jolu ...
    zamiast piosenki ukazal mi sie komunikat, ze w Niemczech nie moge oglada tego filmiku

Natko...
    M w trasie aTy ciagle taka "oszczedna" w slowach ...pochwal sie co u Ciebie piszczy w trawie ...

Cytat Zamieszczone przez Laugizorli Zobacz posta
    A dzieciaki czego naprawdę potrzebują, to pewności ,że rodzice ich kochają i mają czas ich wysłuchać.
    jakiez byloby to piekne gdyby to wystarczylo ...owszem potrzebuja tego i to bardzo, ale w dzisiejszym zmaterializowanym swiecie nie zdobedziesz uznania rowiesnikow bo "rodzice cie kochaja i rozumieja" to jest wrecz powod do drwin, bo jestes mamisynkiem i mieczakiem ... dzis aby zdobyc uznanie rowiesnikow musisz miec markowe ciuchy smartfona i wiele innych kosztownych gadzetow... nie masz ich to jestes gorszy ... wiesz jak czuje sie dziecko ,ktore nie pojedzie na szkolna wycieczke , bo mamy na to nie stac ? ... rodzice nie wypruwaja sobie zyl bo tak lubia...robia to bo musza ...

cieszylam sie na wolne a tu wlasnie zadzwonila moja szefowa z prosba czy nie moglabym pracowac dzisiejszej nocy , bo kolezanka zachorowala i szukaja "ochotnika" ... co bylo robic ? tym bardziej , ze naprawde nicnie stoi na przeszkodzie ...wiec dzis znow nocke nie w swoim lozku spedze...
    Jolinkaa and Agnieszka111 like this.
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Grazynko...
    ciesz sie ze Twoich dzieci nie gnebiono .... corka mojej sasiadki z takich powodow popelnila samobojstwo... mama przenosila ja do 3 kolejnych szkol, ale jak zaraza pelzla za nia opinia nieudacznicy , choc to byla cudowna wartosciowa dziewczyna ... nie zniosla wyobcowania i presjii ... miala 16 lat i cale zycie przed soba ... a wiem ze to naprawde nie jedyny taki przypadek, choc oczywiscie tez nie wszystkie dzieci sa z tego powodu gnebione ... moim dzieciom tez sie jakos udawalo temu nie poddac...ale nie znaczy to ze jak moich dzieci to niespotkalo to taki problemnie istnieje ...
    Ostatnio edytowane przez gamma56 ; 22-02-2016 o 19:15
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

No coz...popieram zdanie Grazynki..."gnebienie" przez rowiesnikow, bo nie ma sie odpowiednich przedmiotow statusu, na pewno wystepuje wsrod mlodziezy...ale nie jest to na szczescie zjawisko z gatunku tych zbyt rozpowszechnionych.
    Mysle tez, ze dotyczy glownie szkol gdzie panuja raczej wartosci by "miec" niz zeby "byc"....
    W Niemczech sa to czesto szkoly tzw Hauptschule, gdzie uczy sie mlodziez slabsza intelektualnie. Ale oczywiscie nie tylko- bo i w gimnazjach mozna takie "kwiatki" spotkac. Np takich gdzie chodza do szkoly dzieci bogatych rodzicow.
    Moja cala trojka chodzila do szkol gdzie panowala moda na "eko" i tym raczej mozna bylo "zaszpanowac" czyli np dojezdzac do szkoly rowerem zamiast autem Moj Alek do tej pory nie chce zadnego wypasionego telefonu a po swiecie jezdzi z plecakiem.
    Podobnie i corcia- ostatnio dostala od babci w prezencie pod choinke 100zlotych (uciulane z babcinej renty) i ...podarowala to biednej cygance z dzieckiem na reku w pasazu dworcowym..."A bo ona tak starsznie biednie wygladala...mamusiu"

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Tylko się krótko melduję, że jestem i będę na dłużej jutro ale miałam dzisiaj niespodziewanych gości i dopiero mogę odsapnąć

Uprawnienia umieszczania postów