Strona 726 z 3048 PierwszyPierwszy ... 226 626 676 716 724 725 726 727 728 736 776 826 1226 1726 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 7,251 do 7,260 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Eeee tam! Co to jest kawalek malutki czekolady? jaki to ma byc powod do wstydu? No-gdyby to byla cala tabliczka to co innego! Wtedy zaraz bym tylek przetrzepala!
    Moj Radek w swej szkole tez byl przedmiotem kpin i zartow...bo niewyraznie mowil i latwo sie dawal wyprowadzic z rownowagi...
    Oj...mielismy my sie z nim mielismy... Byly awantury, byly uwagi...
    Na szczescie jednak, mial super glowe i dobre oceny wiec troche mu zazdroszczono... No i szybko urosl do 190 pare centymetrow!
    A taki wzrost raczej budzi respekt!

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Jutro nie ide do szkoly. Mam na osma rano badania pecherza w Uniklinice. Maja mi to robic ponoc pod lokalnym znieczuleniem. Po poludniu zrobilam sobie jeszcze termin do kardiologa... mam nadzieje jakos w jednym kawalku ten jutrzejszy dzien przetrzymac...
    A apropos wychowania dzieci znalazlam jeszcze taka demotke...

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie, zajrzę może w czwartek, a dzisiaj tylko na szybko. Ewciu, mam nadzieję, że nie ma problemów z biletami? Na Wawel powinniście wejść bez kłopotów. Natko, nastawiam się bardzo na przyjazd do Krakowa i z tym na razie zostaję. Sabinko, dobrze że już jesteś . Kasieńko, powodzenia na badaniach. A obrazek z sześciolatkami przypomniał mi, jak naprawdę wyglądają szczęśliwe dzieci! Życzę miłych pogawędek i na razie mówię - do zaś

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Witam z pracy... o robiona i praktycznie już wolna. Jeszcze tylko na zmieniczke poczekać i do domciu. .. noc była niby "wariacka" ale i tak od 1 do 5 smacznie spałam. ..
    Miłego dnia wszystkim życzę. ..

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam pieknie we wtoreczek!
    ...Noc byla wariacka ale i tak smacznie spalam od 1 do 5 tej... I za ten optymizm cie kocham Reginko!

Dzieki za kawusie...niech i do mnie wyciagnie reke, bo cisnienie mam teraz z rana 110 na 65...

Dobrego dnia wam zycze i zostawiam demotke... na dobry humorek...

gamma56, Agnieszka111 and evige like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Dzień dobry
    Reginko, dzięki za kawkę
    Wczoraj miałam takie zawahanie...cieszyć się że jeszcze mam tydzień ferii, czy smucić, że to już tylko tydzień ? Jeszcze kilka lat temu rozpaczałabym z tego powodu, a wczoraj powiedziałam sobie- no coś ty, to JESZCZE cały tydzień ferii
    Super podejście Reginko - 4 godziny snu, to i tak sporo
    gamma56, sabinka57 and evige like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Od soboty ćwiczę silną wolę- waga schowana...wyjmę ją w czwartek
    Laugizorli, sabinka57 and evige like this.

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Witam juz z domku....

Agnieszko...
    dokladnie taki tok myslenia uprawiam.... Hura !!! jeszcze caly tydzien ferii przed Toba i kto wie czy to nie ten najlepszy !!!!
    oczywiscie ze 4 godziny snu to nienajgorzej ... zwlaszcza kiedy mozna spac w pracy

Kasiu...
    u nas wprzedszkolach dokladnie tak jest... maja deszczowe stroje w swoich szafkach i kiedy Mrie wrca w przedszkolu z posworka , dokladnie tak wyglada...a podworko zorganizowane jest na wzor lasu , wiec blota tam dostatek... kiedyjest pora deszczowa to corka ma wielkie pranie praktycznie codziennie ...ale mala nie moze narzekac na dryl w przedszkolu...

Sabinko...
    fajnie , ze znow jestes i wierze, te taraz pojdzie Ci jeszcze lepiej...

Grazynko...
    masz racje ... powodem dokuczania moze byc wszystko , co nawet trudno wyliczyc... wystarczy w czyms byc "innym" ale swietnie , ze masz takie wyjatkowe zdolnosci do naprawy wypaczonych postepowan, bo niestety wiele osob w tym oczywiscie ja , czesto nie mamy tego wyjatkowego daru....

Ewa ...
    wysylam pozytywna energie , na kolejne pracowite dni....

Agnieszka111, sabinka57 and evige like this.
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Miałam jeszcze napisać o dokuczaniu dzieciakom. Mojemu Kubie przez krótki czas w gimnazjum dokuczano za to, że ...jest ładny i pewnie dlatego nauczyciele go lubią i dlatego wybierają go do wszystkich rzeczy w szkole np. do stania w poczcie sztandarowym był taki moment, że bałam się, że żeby zaimponowac kolegom zacznie rozrabiać, albo źle się uczyć, albo ogoli głowę na zero Na szczęście chłoppakom przeszło dość szybko- myślę, że przekonali się, że Kuba ma tez kilka innych fajnych cech No i nauczyciele też trochę pomogli, bo wytłumaczyli mimochodem klasie, że żeby stać w poczcie sztandarowym, trzeba się po prostu najlepiej uczyć ( nota bene mój syn nienawidził stania ze sztandarem, bo wtedy, gdy młodzież miała wolne- np. 3 Maja, on musiał dygać na rynek na mszę...

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Jaaa, ile byków nasadziłam, ale sorry, nie chce mi się edytować

Uprawnienia umieszczania postów