Strona 731 z 3048 PierwszyPierwszy ... 231 631 681 721 729 730 731 732 733 741 781 831 1231 1731 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 7,301 do 7,310 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Maria1968 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Stuttgart

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    jak zdobyć do niej klucz??? może któraś z was ma jakieś rady ???
    Przestan sie tym przejmowac. Jak beda chcieli to Cie zrozumieja. Jak przyjechalam do DE to wydawalo mi sie, ze mowie po niemiecku, zdalam w koncu z tego jezyka mature umialam pieknie koniugowac i deklinowac ale jakos jezor mi kolkiem w gebie stawal. Pamietam jak pojechalam zarejestrowac auto do urzedu i.....wrocilam do domu bo nie moglam sie dogadac.Nie przyznalam sie mezowi, wstyd mi bylo jak cholera. Caly nastepny ranek cwiczylam na glosno w domu wymyslona scenke - i udalo sie. I to byl moj sposob na mowienie, kiedy bylam sama w domu gadalam sama ze soba. Gramatyka znalam i slowka tez, nie umialam jednak tego zlozyc do kupy.Moze to dla ciebie dobra wskazowka ?
    Odchudzanie zaczyna sie w glowie a nie w kuchni.
    20.09.2015 - 78,1 kg
    24.01.2015 - 68,5 kg
    https://www.jestemfit.pl/chce-schudn...a-dr-pape.html

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Agnieszko ból w zasadzie prawie bez zmian ale tak zwykle bywa u mnie, kilka dni i wszystko wraca do normy, smaruję pośladek metindolem, rozgrzewam gorącym prysznicem na to miejsce i zwykle pomału wracam do formy, dzisiaj nigdzie nie wychodzę ale chyba daruje sobie tez jutrzejszy basen ...

Kalahari masz rację - stresuję się i nawet wkurzam jak nie mogę się tam dogadać a prawdę mówiąc nawet asekuruję mówiąc od razu, że nie mówię po angielsku, tylko trochę i czuję się usprawiedliwiona a zresztą za bardzo zdaję się na córkę, jak jestem np sama z zięciem to zmuszona jestem coś kombinować i próbuję się wysłowić a jak już mam tłumacza to czuję się usprawiedliwiona i nawet nie próbuję

Laugizorli ja też mam swój dyżurny zeszycik ( a nawet już drugi) gdzie zapisuję słówka złapane w różnych sytuacjach - z podręcznika, filmu, internetu no ale co z tego, że je zapisuję a się nie uczę !!!! samo zapisanie guzik daje

Gammo pytasz o wieści z Koszalina? już chyba sporo napisałam
    mówisz, że waga była łaskawa? i o to chodzi a nawet jak na wyjeździe nie wszystko będzie z jedzeniem ok to i tak pewnie pewnie będzie nieźle a poza tym już chyba wpadłaś w odpowiedni tryb jedzenia, że i na wyjeździe można sobie dać jakoś radę
    szkoda tylko, ze nie jedziesz do swojej koleżanki w celach towarzysko rozrywkowych jak to bywało a trochę w innym celu

Maria1968 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Stuttgart

Cytat Zamieszczone przez kalahari Zobacz posta
    ,najpierw po angielsku, zanim sie nauczylam wloskiego.
    To jak u mojego syna - on Polakoniemiec/ ona Wloszka a rozmawiaja miedzy soba po angelsku. Smieszne to jest, jak moje dzieciaki przyprowadza partnerow to szesc osob przy jednym stole rozmawia w trzech jezykach. Wszyscy sie dogaduja i jak wesolo do tego jest !
    Co do Twojego synka to ja tez kiedys mialam nianie do dzieci, ktora byla Slazaczka. Najukochansza niania swiata - kochala moje dzieci i dzieci kochaly ja. Byl tylko problem, mowila tylko i wylacznie dialektem slaskim. Po pewnym czasie przestalam rozumiec wlasne dzieci a jednoczesnie kochalismy nasza "Babcie". Problem rozwiazal sie sam, bo wyprowadzzilismy sie do innego miasta.
    Odchudzanie zaczyna sie w glowie a nie w kuchni.
    20.09.2015 - 78,1 kg
    24.01.2015 - 68,5 kg
    https://www.jestemfit.pl/chce-schudn...a-dr-pape.html

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Zima wróciła, jednak się przeziębiłam, ledwie zipię.
    Ze sportu nici, drugi trening mi przepadł.
    Muszę iść po jakiś gripex, bo myślałam że mi przejdzie, a jest coraz gorzej.
    Agnieszko czy po tej melatoninie śpisz jak po tych specjalistycznych tabletkach czy to jest inny sen?

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Natko, zasypiam szybciutko, nie budzę się w nocy ( raz wstałam na siku) Nie budzę się otępiała czy zmęczona, mało tego, nie przysypiam w ciągu dnia, bo melatonina reguluje sen- śpimy, gdy jest ciemno. W nocy normalnie śnię, a nie tak jak po prochach, że śpię bez snów. Wstaję wyspana i wypoczęta. melatonina nie uzależnia- choć ja akurat uważam, że wszystkie leki brane regularnie uzależniają-, ale lekarz i ulotka twierdzą że nie, I jeszcze co zauważyłam- mam bardzo dobry nastrój, jestem optymistycznie do wszystkiego nastawiona...- myślę, że to jest związane w dużej mierze z tym, że super śpię, na razie- tak jak pisałam, to są już trzy tygodnie, widzę same zalety.
    kasiaogrodniczka and gamma56 like this.

Awatar Natka55

To mi daje nadzieję, że i mnie pomogą. Fajnie by było.

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
    gamma56 and Agnieszka111 like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Małgoś gdzieś czytałam, że melatonina niektórym zaczyna działać dopiero po dwóch tygodniach. Ja należę do ludzi, którzy najwidoczniej mają jej niedobór- stąd moje problemy ze spaniem- i zaczęła działać od pierwszej tabletki. Zresztą poczytaj sobie w necie
    kasiaogrodniczka and gamma56 like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

fajny artykuł na ten temat
    gamma56 lubi to.

Awatar Natka55

Właśnie po tym artykule postanowiłam kupić ten lek.

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
    gamma56 lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów