Strona 741 z 3048 PierwszyPierwszy ... 241 641 691 731 739 740 741 742 743 751 791 841 1241 1741 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 7,401 do 7,410 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Laugizorli
    Laugizorli jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Orla

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Załącznik 35118

Witam w niedzielę
    Jutro do pracy buuuu ferie + zwolnienie lekarskie- miałam prawie miesiąc ferii
    Agnieszko to miałaś sporą przerwę faktycznie. Dziś ciesz się niedzielą , aby poniedziałek był także bardzo miłym dniem . Czego Ci z serca życzę.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witajcie dziewuszki w ten niedzielny poranek!
    Nie meldowalam sie juz wczoraj wieczorem...bo bylismy wkrotce po przyjezdzie meza na imprezie urodzinowej.
    ....ze tez ciagle ktos musi miec urodziny... a ja musze na tych urodzinach jesc i pic!

Reginko- moje gratulacje! Idziesz jak burza! Widze, ze zaskoczylas na dobre i nie dajesz sie wybic z rytmu nawet przez podroze!

Agniesia tez ma calkiem calkiem wyniki i nic tylko sie dziewczyny od was uczyc uporu i konsekwencji!
    Agnieszko- tez to zauwazylam, ze znowu mamy te sama wage i w oczy rzucil mi sie twoj piekny nowy suwaczek! Znaczy sie udalo ci sie jakos obejsc te trudnosci z jego utworzeniem.
    Ja zeby zmienic -klikam zawsze w swoj suwaczek, wybieram z tych dwoch form, te ktora mi bardziej odpowiada, potem wymazuje stare dane, wpisuje nowe, wybieram jakis rodzaj suwaka z ich propozycji - kopiuje wynik i wklejam w "edytuj sygnature".

Grazynka minus 0,7kg...tez do pozazdroszczenia wynik...
    Madzia i Sabinka w tym tygodniu trzymaja sie na powierzchni a Ewunia widze z sympatii dla mnie, zeby nie bylo mi smutno...
    tez troche przybrala!

Nic to Ewciu- za tydzien my pokazemy dziewczynom gdzie raki zimuja prawda? Tyle tylko, ze ja pozwole sobie wpisac wynik z przyszlego tygodnia z pewnych wzgledow juz w piatek...

Rene65- czy my sie czasem nie znamy z IV fazy Proteinowej? Cos jakby mi byl twoj nick skads znany...

Dziewczynki...gdzies nam sie zgubila Maniusia...nie ma jej ani na forum ani na fb... Czy ona cos pisala, ze jej nie bedzie?

Pozdrawiam was wszystkie cieplutko! U mnie dzis leniwa rodzinna niedziela...
    Robie dzis obiadek pod moje dziecuszko...wszystko to co lubi...rosolek, schabowe z piersi, broccoli, marchewka tarta z jabluszkiem...

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Kasiu, ja tez tak próbowałam i nie mogłam suwaka zmienić, wszedł mi w końcu tylko nowy...nawet starej stopki nie mogłam uaktualnić dziś udało mi się link do mojego wątku znów umieścić, ale co będzie za tydzień? znów wielka niewiadoma

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    u mnie na razie piękna pogoda za oknem, lubię jak od rana świeci słoneczko bo mam okna od wschodu i tylko rano mam w domu słońce - nawet jak świeci cały dzień

Awatar Rene65
    Rene65 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wilkowice

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    czy my sie czasem nie znamy z IV fazy Proteinowej?
    Tak, podczytuję Was, coś tam też pisałam. Kiedyś do Was dołączę. Sonka dała pozwolenie. Ale przede mną jeszcze długa droga, potem utrwalanie.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

kasiu zaglądałam tu na forum cś pisałam i się nie pokazywało
    mam problem z obsługą telefonu

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Dziewczyny, jesteście images (2).jpg

wczorajsza kwota jest już zupełnie nieaktualna Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-211.gif

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Rene- ja nie pisze juz na Proteinowej bo moje zasady odzywiania zupelnie sie zmienily po mojej operacji w 2012. Od tego czasu mam problem z jelitami i jedzenie niskotluszczowe mi nie sprzyja.

Na dzien dzisiejszy staram sie trzymac zasad opartych na dniach postnych dr Mosleya i zwiekszyc przerwy miedzy posilkami...bo mam generalnie tendencje do jedzenia malo ale na okraglo...

Sabinko- ja tez kocham sloneczko z rana! ono tak pieknie optymistycznie mnie nastraja...

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

ciao
    e buona domenica a tutte!!!
    gammo-dziekuje za shengen-nigdy tam nie bylam...chociaz w nim mieszkam (zabrzmialo to troche filozoficznie)
    wlasnie slucham mojej ulubionej audycji radiowej: 4 godzinne spotkanie z roznymi filozofami nauki i naukowcami sympatyzujacymi z filozofia pt. potyczki z zyciem.
    slucham, mysle,notuje,wnioskuje....
    czyli J E S T E M!!!!
    ciezka to praca
    troche shakespeare-m tracilo, ale naprawde nie chcialam...

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

IMG_0366.JPGIMG_0364.JPG

Moja domowa wiosna

Uprawnienia umieszczania postów