Witajcie dziewuszki w ten niedzielny poranek!
Nie meldowalam sie juz wczoraj wieczorem...bo bylismy wkrotce po przyjezdzie meza na imprezie urodzinowej.
....ze tez ciagle ktos musi miec urodziny... a ja musze na tych urodzinach jesc i pic!
Reginko- moje gratulacje! Idziesz jak burza! Widze, ze zaskoczylas na dobre i nie dajesz sie wybic z rytmu nawet przez podroze!
Agniesia tez ma calkiem calkiem wyniki i nic tylko sie dziewczyny od was uczyc uporu i konsekwencji!
Agnieszko- tez to zauwazylam, ze znowu mamy te sama wage i w oczy rzucil mi sie twoj piekny nowy suwaczek! Znaczy sie udalo ci sie jakos obejsc te trudnosci z jego utworzeniem.
Ja zeby zmienic -klikam zawsze w swoj suwaczek, wybieram z tych dwoch form, te ktora mi bardziej odpowiada, potem wymazuje stare dane, wpisuje nowe, wybieram jakis rodzaj suwaka z ich propozycji - kopiuje wynik i wklejam w "edytuj sygnature".
Grazynka minus 0,7kg...tez do pozazdroszczenia wynik...
Madzia i Sabinka w tym tygodniu trzymaja sie na powierzchni a Ewunia widze z sympatii dla mnie, zeby nie bylo mi smutno...
tez troche przybrala!
Nic to Ewciu- za tydzien my pokazemy dziewczynom gdzie raki zimuja prawda? Tyle tylko, ze ja pozwole sobie wpisac wynik z przyszlego tygodnia z pewnych wzgledow juz w piatek...
Rene65- czy my sie czasem nie znamy z IV fazy Proteinowej? Cos jakby mi byl twoj nick skads znany...
Dziewczynki...gdzies nam sie zgubila Maniusia...nie ma jej ani na forum ani na fb... Czy ona cos pisala, ze jej nie bedzie?
Pozdrawiam was wszystkie cieplutko! U mnie dzis leniwa rodzinna niedziela...
Robie dzis obiadek pod moje dziecuszko...wszystko to co lubi...rosolek, schabowe z piersi, broccoli, marchewka tarta z jabluszkiem...
![]()
Dzień dobry
u mnie na razie piękna pogoda za oknem, lubię jak od rana świeci słoneczko bo mam okna od wschodu i tylko rano mam w domu słońce - nawet jak świeci cały dzień![]()
kasiu zaglądałam tu na forum cś pisałam i się nie pokazywało
mam problem z obsługą telefonu
Dziewczyny, jesteście images (2).jpg
wczorajsza kwota jest już zupełnie nieaktualna![]()
Rene- ja nie pisze juz na Proteinowej bo moje zasady odzywiania zupelnie sie zmienily po mojej operacji w 2012. Od tego czasu mam problem z jelitami i jedzenie niskotluszczowe mi nie sprzyja.
Na dzien dzisiejszy staram sie trzymac zasad opartych na dniach postnych dr Mosleya i zwiekszyc przerwy miedzy posilkami...bo mam generalnie tendencje do jedzenia malo ale na okraglo...
Sabinko- ja tez kocham sloneczko z rana! ono tak pieknie optymistycznie mnie nastraja...
![]()
ciao
e buona domenica a tutte!!!
gammo-dziekuje za shengen-nigdy tam nie bylam...chociaz w nim mieszkam(zabrzmialo to troche filozoficznie)
wlasnie slucham mojej ulubionej audycji radiowej: 4 godzinne spotkanie z roznymi filozofami nauki i naukowcami sympatyzujacymi z filozofia pt. potyczki z zyciem.
slucham, mysle,notuje,wnioskuje....
czyli J E S T E M!!!!
ciezka to praca
troche shakespeare-m tracilo, ale naprawde nie chcialam...