Strona 743 z 3048 PierwszyPierwszy ... 243 643 693 733 741 742 743 744 745 753 793 843 1243 1743 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 7,421 do 7,430 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

f921bf76856496a2d7dcfaffb4e7df25.jpg

Nie dam się, i wbrew własnym uczuciom, zamierzam z optymizmem zacząć drugi semestr Życzę Wam udanego tygodnia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

witajcie kobietki z rana, zaczynamy nowy tydzień , no i kolejny miesiąc za nami...
    Remont u Marty zakończony, zostały tylko drobiazgi,jak tam teraz pięknie

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witajcie dziewuszki w poniedzialkowy poranek!

Agusiu dzieki ci za to dobra kobieto, ze znalazlas nawet dzis w pierwszym dniu powrotu do pracy czas zeby nas tutaj przywitac kawka! Niechaj ci to Bozia w dzieciach wynagrodzi!
    W pracy pozostan soba, patrz na wszystko z dystansem... a bedzie dobrze! Trzymam kciuki!

Krysiaczku- ciesze sie, ze tesciowa czuje sie lepiej. Powiedz a ty bys wolala, zeby przyszla do was?... To tez przeciez nielatwa opcja...
    Nie piszesz nic natomiast o swojej wlasnej dietce... Jak wyglada sytuacja? Udaje ci sie trzymac? Bo na pewno nie jest to latwe w takim stresie jaki mialas ostatnio...

Moje biesiadowania w gronie rodziny i przyjaciol na pewno sa kontraproduktywne w stosunku do checi obnizenia wagi...ale jednoczesnie sa balsamem dla duszy.
    Ciesze sie szczegolnie z powrotu corci do domu...najchetniej siedzialabym obok niej i na nia patrzyla!
    Taaa...gdyby tylko zechciala na to pozwolic! Ale gdzie tam!
    Czy sie zmienila przez te kilka miesiecy pobytu w Polsce? Tak....z pewnoscia -wydoroslala i bardziej chce podkreslac swoja niezaleznosc. Ale jestem z tego zadowolona. I nie robi tego w sposob, ktory bym nie akceptowala.
    Jest fajna, mloda majaca swoje plany i zamierzenia kobietka.

Co sadzicie kochane o Oscarach? Leo dostal swojego wreszcie i mloda aktorka Brie Larson, za swa role w filmie Pokoj, ktory ogladalam i ktory zrobil na mnie niesamowite wrazenie. Szczegolnie tematyka i gra mlodziutkiego aktora, grajacego 5-letniego synka.
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Niesamowity dzieciak. Troche zniesmaczona natomiast jestem faktem, ze najlepszym filmem zostal wybrany jak zwykle film o tzw poprawnie politycznej tematyce...bo albo jest to homoseksualizm, albo temat antyzydowski albo antyklerykalny...
    Ale wiadomo...nagrode dostaja produkcje, ktore maja poparcie w tego typu lobbach. Bo za nimi kryja sie duze pieniadze.

Dobrego dnia kwiatuszki! Dzis ostatni dzien lutego! Hurra! Od jutra juz marzec!
    Moj ulubiony...i to z roznych powodow miesiac...

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Dzien dobry

Agnieszko ...
    Dziekuje za piekna kawe...
    Dopiero teraz dopatrzylam sie , ze mnie ukoronowano .... drogie kolezanki...dzieki wam wielkie .... ale nie moge znalezc podsumowania naszego tygodniowego wyniku... ? nie liczylyscie ilenas ubylo ? podlicze po pracy bo teraz nie zdaze ..
    Wrocilam wczoraj poznymwieczorem, alewiecie,,, sto telefonowmusialam wykonac, auto choc troche rozpakowac i na forum czasu nie zostalo, bo chcialam wypoczac , bo w poniedzialki o 6wstaje iswoich podopiecznych ogardniam ...

Kalahari...
    dopiero teraz doczytalam o kontuzji kolana ... wlasnie takie niebezpieczenstwo bylo dla mnie zawsze wymowka zeby nie biegac, bo bieganie jest niebezpieczne dla kolan, a ludzie z nadwaga powinni ponoc szczegolnie o tym myslec... ale nie oszukujmy sie ... dlamnie to byla wymowka, bo ja poprostu nie lubie biegac czy uprawiac jakikolwiek sport ktory meczy... jestem na to stanowczo za leniwa choc napewno wiek ma tu tez pewne znaczenie, bo jako mlodka uwielbialam sport...
    odnosnie zalogowania "na amen" powiemCi ze u mnie nie jestesna amen... kiedyjestesto przy Twoim nicku pojawiasie zielonakropeczka...kieydy nie jestes , tej kropeczki nie ma ...

Ewa...
    juz zdradzam Ci dlaczego drepcze nawet na wyjezdzie.... okolice w ktorych bylam wrecz uwielbiam... tam dreptam zawsze od kiedy tam bywam... te okolice, widoki , ten klimacik sprawiaja, ze niemoge usiedziecna tylku... ale musze sie wam pochwalic, ze wyciagnelam tez swoja Jadzie i kobieta nie mogla wyjsc z podziwu nad moja kondycja, ... to teren mocno pagorkowaty i tubylcy uwazaja, ze sa zaprawieni w chodzeniu, jednak Jadzia przy mnie poprostu wymiekla... musialam japod gorki popychaclub ciagnac za reke... czyli co by nie powiedzial kondycje mam wyraznie lepsza...aaaa i podczas dreptania klachalysmy z Jadzia bez konca, i z tego wszystkiego zapomnialam o sikaniu i problemu nie bylo ... wiec potwierdzua sie moje podejzenie... moja dolegliwosc siedzi wmojej glowie ...

niestety musza juz konczyc bo czas nagli , ale jeszcze sie odezwe...
    Milegoi dnia kobitki kochane ...
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Kasiu, cieszy mnie Oskar dla Leo, ale... powinien go już dostać dawno np. za rolę w Co gryzie Gilberta Grape'a albo za Titanica
    No ale oskary rządzą się swoimi prawami, tak jak pisała Kasia, jest lobby i wygrywa ten co ma wygrać.
    Ale i tak brawo dla Leo, bo to dobry aktor

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Cześć dziewczynki
    a ja powiem przekornie, że nie jestem fanką Leonardo i nie uważam wcale, że ten Oskar należał mu się już dawno

Gammo no to zaskoczyłaś koleżankę swoją formą, na pewno masz w tej chwili super kondycję, tyle kilometrów już za tobą a poza tym robisz to w miarę systematycznie to i forma rośnie a do tego jak mówisz nie jest to twoje ulubione zajęcie - jestem pełna podziwu
    ale jak postanowiłaś tak czynisz, podobnie z odchudzaniem, powiedziałaś "start" w odpowiednim momencie i waga spada nasza ty królowo
    a tereny piękne to i chodzić się chce

Maniusiu super, że Marta będzie miała teraz piękny pokoik, zasłużyła sobie na to

Kasiu czy twoja córka była pierwszy raz tak długo poza domem? przez kilka miesięcy była samodzielna a tak jest w domu z wami na co dzień, pewnie, ze chce teraz podkreślić bardziej swoja niezależność, w końcu to już dorosła kobieta ale dla rodziców dziecko zawsze będzie dzieckiem

Agnieszko chyba ciężko było pójść do pracy po tak długiej przerwie? mam nadzieję, że spanie ci się trochę wyregulowało przez ten czas i będzie dobrze dalej
    kochana pięknie postąpiłaś organizując zbiórkę pieniędzy dla Basi co tu więcej pisać
    i ślicznie podaną kawę nam dzisiaj zaserwowałaś

Krysiu kochana jadłospisów nie piszę bo i diety nie stosuję
    staram się po prostu jeść rozsądniej i zdrowiej
    a czy mi to wychodzi? różnie z tym bywa
    super, że teściowa wraca pomału do zdrowia

Ewuniu faktycznie jak sama piszesz orzesz od świtu do nocy ale jak mus to mus, tylko pamiętaj, ze zdrowie mamy tylko jedno

Natko mam nadzieję, że zdrowiejesz

Maria1968 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Stuttgart

Dzien dobry dziewczyny, bardzo duzo napisalyscie a ja nawet czasu nie mam, zeby Wam odpisac. Pracowalam niestety caly weekend bo mielismy targi i latalam doslownie z jezorem do pasa. Dietowo niestety byle jak tzn. nie sadze, zeby duzo bylo ale kompletnie nie "papowo"
    Dzisiaj poniedzialek troche spokojniejszy bedzie to i dieta dalej sie potoczy jak trzeba.
    Wpadalam tylko na chwilke na forum, zeby wage wpisac i punkciki ale u mnie sie jakos nic nie zmienia.
    Tez sie ciesze, ze juz skonczy sie ten wstretny luty bo ja nie cierpie zimy.
    Wszystkich tutaj pozdrawiam i obiecuje, ze poczytam jak tylko znajde czas

Kasiu - widzialam dzis rano te sliczne zolte kwiatki ale juz zapomnialam jak sie nazywaja.
    Odchudzanie zaczyna sie w glowie a nie w kuchni.
    20.09.2015 - 78,1 kg
    24.01.2015 - 68,5 kg
    https://www.jestemfit.pl/chce-schudn...a-dr-pape.html

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    Wracam do życia, wczoraj było kiepsko ,nie miałam siły stać.
    Na szczęście miałam w domu antybiotyk, który miałam przepisany przez lekarza w grudniu, na wszelki wypadek, jakby mi nie przeszło po takim specjalnym syropie na oskrzela. Nie wykorzystałam go ,bo jestem do antybiotyków nastawiona negatywnie, ale wczoraj zdecydowałam,że nie dam rady czekać jeszcze jedną dobę na ewentualne pójście do lekarza. Nie wiadomo czy bym się w ogóle zarejestrowała.
    Dzisiaj jest już zdecydowanie lepiej, na kaszel mam syrop z cebuli,czosnek i tak walczę dalej.
    Krysiu pytasz o dietę, na tą chwilę to spadek wagi jest raczej z powodu niejedzenia, bo jak się nie ma żadnego smaku to wiadomo więcej się pije,a nie zjada.
    Co będzie dalej zobaczę, na razie jem, bo muszę wziąć lekarstwo,bo apetytu nie mam wcale.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

A ja bym dała pobrane.jpg dla Leonardo tylko za " Co gryzie Gilberta Grape'a"

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Byłam u dentystki ( innej bo moja miała jakiś zabieg i nie wiadomo kiedy będzie przyjmować), załatała mi górna jedynkę bo wypadła mi plomba, pojęczała nad moimi ząbkami, ze takie słabiutkie i stwierdziła, że mostek nadawałby się do wymiany ( sama to czuję ) - oj sypie się człowiek sypie....
    w czwartek idę na usunięcie kamienia a potem zobaczymy

Uprawnienia umieszczania postów