Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Zamieszczone przez
Agnieszka111
Gammuś, zgadzam się z Tobą...myślę, że we dwójkę jest łatwiej w życiu, można się wygadać, wypłakać, wyśmiać, łatwiej wychowywać dzieci, utrzymać dom... itd .
Agnieszko...
w 100% zgadzam sie z Toba i nawet bywa ze tesknie za tym wszystkim, ale zyjac samotnie widze tez plusy takiego stanu i wtedy zastanawiam sie co w gruncie rzeczy jest lepsze .... wolnosc, niezaleznosc i spokoj niestety nie sa nieodlacznym elementem kazdego zwiazku , ale wierz mi naprawdde poteguja radosc zycia i zyjac w zwiazku w ktorym tego brakuje tesknimy za tym ... dlatego przyjelam zasade ze z chlopem zle ale bez chlopa tez nie dobrze, a ze dziala to w obie strony to jak kto woli mozna powiedziec, ze bez chlopa zle, ale z chlopen tez nie zawsze dobrze... i badz tu babo madra i dokonaj wlasciwego wyboru...
Zamieszczone przez
Laugizorli
Witam dziewczyny. Bardzo mi miło,że się tak myliłam co do Was. Ja czasami, ale bardzo rzadko na szczęście postępuję tak irracjonalnie. Kiedy w moim domu choroba dostaję totalnej głupawki.
Grazynko...
my to wszystko rozumiemy i dlatego wszystkie pisalysmy abys nie braala tak bardzo do siebie tego ze byc moze nie wspomnialysmy Cie ...zdarza sie tu wcale nierzadko, ze ktoras schowa sie troche do swojej "skorupki" i my to szanujemy... dopiero gdy siedzi w tej skorupce dluzej niz to konieczne wyciagamy ja stamtad chocby sila...
Zamieszczone przez
Maria1968
Wiecie dziewczyny, ze my sie klocimy wlasciwie tylko o dzieciaki. Bo moj M co innego wyniosl z domu a co innego ja.
Mario...
moze dzieje sie tak dlatego, ze czesto ludzie dobieraja sie na zasadzie przeciwienstw...szukaja czegos czego nie mieli a widzieli to u innych... jednak nie zasze to okazjue sie tym w czym tak naprawde potrafiasie odnalezc...
Sabinko...
nie martw sie czy Anglik zrozumie wasza konwersacje, wazne, ze cwiczycie ,a tego napewno nigdy nie za wiele ...
Kasiu...
kciuki az mnie bola, ale teraz ten kulminacyjny punkt czasowy wiec nie smiem popuscic
Milego dnia wszystkim zawzietaskom zycze ... u mnie pogoda pod zdechlym Azorem... zimno wieje i pada deszcze ze sniegiem brrrr okropnie ....
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]