U mnie w nocy byl chyba...Mikołaj!
Gesendet von meinem SM-G350 mit Tapatalk
Sto lat, sto lat
niech żyje Kasia nam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja już śpiewam po szampanie
To dobrze Maniusiu! Nie ma to jak spiewem dzien zaczynac!
Obudzilam sie dzis o 5:30 dostalam caluska od meza i ...po ciemku wreczyl mi to pudeleczko.
Usmialam sie z tego papieru swiatecznego...
A co bylo w srodku? Cos co mnie bardzo ucieszylo! Nowy smartfon! Super! Bo stary juz bardzo mulil i ciagle sie zacinal!
No tak milo moze sie kazdy dzien zaczynac!
Rene - ciesze sie bardzo z tych pozytywnych wiesci! Oby wszystko sie ulozylo twej corci...i oby jej zlamane serduszko szybko sie zagoilo-sciskam was obie mocno mocno!
W tym dzisiejszym dniu radości,
życzę 100 lat pomyślności.
Niech Ci życie w szczęściu płynie,
niech Cię radość nie ominie!
Dziś chcę złożyć Ci życzenia,
szczęścia, zdrowia, powodzenia.
Niech Ci słońce jasno świeci
i w radości dzień przeleci.
Niech odejdą smutki, troski,
by nastąpił dzień radości.
Te życzenia choć z daleka,
płyną niby wielka rzeka.
I choć skromnie ułożone,
są dla Ciebie przeznaczone...Najszczersze życzenia urodzinowe Kasiu !!!!
Renee super wiadomości, oby córce się już tylko dobrze działo
a ja dostałam przed chwilą bardzo smutne wiadomości, moja kuzynka , lat 34 umiera. ma glejaka mózgu, lekarze dają jej 1 % szans na wyleczenie, ponieważ dodatkowo ma opryszczkowe zapalenie mózgu
Rene, miałam już wczoraj napisać, że bardzo się cieszę z takiego rozwoju sytuacji. masz racje , takie sytuacje przywracają wiarę w ludzi oby tak dalej
Maniusiu, bardzo współczuję, wiem, przez co będziecie przechodzić. To straszna choroba...dla wszystkich, dla całej rodziny.
Dzień dobry
Kasiu wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i udanej imprezki wieczorem
urodziny.jpg
Jolu kochana, przesyłam Ci wiele fluidów na tę chorubsko wtrętno-paskudne!!! W moim domu tez był ostatnio szpital, Jak to mały Maksio nazwał Dom chorób. Ale moi są już w lepszej kondycji czego i tobie życzę z całego serca!!! Jeśli masz lampę rozgrzewającą to użyj, jeśli nie to podam ci stary sposób z dalekiej Syberii od lekarki , która tam leczyła robotników. Weś miskę z gorącą wodą, dużą folię i gruby koc. Usiądź na łóżku, nogi wsadź do wody, otul się do pasa folią , a na nią nałóż koc. Potem szybko zaśniesz , a obudzisz się dużo zdrowsza.zdrówka.jpeg