Bardzo się cieszę z tej wiadomości. Trzymam kciuki za Was. To chyba były moje słowa... Cieszę się razem z Tobą i przytulam!!!przytulam.jpeg
Bardzo się cieszę z tej wiadomości. Trzymam kciuki za Was. To chyba były moje słowa... Cieszę się razem z Tobą i przytulam!!!przytulam.jpeg
To bardzo smutna wiadomość.. . Smutno mi razem z Tobą.. przytulam.jpeg
Kasienko !
No, to zdrowego serca i wątroby na kolejne lata życiaI szczęścia w grach losowych, zawsze się może przydać.
Wszystkiego dobrego a nawet najlepszego !!!!
Odchudzanie zaczyna sie w glowie a nie w kuchni.
20.09.2015 - 78,1 kg
24.01.2015 - 68,5 kg
https://www.jestemfit.pl/chce-schudn...a-dr-pape.html
Grazynko- pieknie dziekuje! Uwielbiam Rynkowskiego i te piosenke tez bardzo lubie... Chetnie jej slucham w dzien urodzin.
Maniusiu- serdecznie wspolczuje twej kuzynce- z glejakiem zyje juz od wielu lat ksiadz Jan Kaczkowski:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Trzeba nie tracic nadziei...![]()
A moze tak najpierw lekarza spytac ? Mam gdzies w domu jeszcze materialy tylko poszukac musze, po ilus tam przeprowadzkach pewnie gdzies sa. Kiedys interesowalam sie takimi terapiami. Poznalam tez lekarza z Hannoveru, ktory serwowal pacjentom rozne ciekawe metody, np. czyszczenie watroby olejem z oliwek albo kuracje biala rzepa.Ciekawy czlowiek a do tego lekarz z prawdziwego zdarzenia a takich to coraz mniej. Wyleczyl moja corka z luszczycy ( inni lekarze potrafili tylko masci z kortyzonem zapisac). Smiali sie ze mnie wtedy znajomi,bo chodzilam po lakach w Hiszpanii i zbieralam liscie dzikich aloesow i do tego z samego rana. Pan doktor robil z tego mieszanke, nie wiem co jeszcze dodawal ale corka po kilkutygodniowej kuracji pozbyla sie tego swinstwa na cale zycie.Zamieszczone przez kasiaogrodniczka;t3381032
20.09.2015 - 78,1 kg
24.01.2015 - 68,5 kg
Maniusiu współczuję ci bardzo, tym bardziej smutno jak chorują i umierają młode osoby
Mario ciekawe co piszesz o tym lekarzu z Hannoveru, zwykle lekarze sceptycznie podchodzą do jakichś nietypowych kuracji i metod leczenia...
Rene super, że pojawiło się światełko w tunelu, tylko do maja to raptem trzy miesiące a co dalej? miejmy nadzieję, że ojciec dzieci jednak będzie na nie płacił a i kredyt też będzie spłacał a nim samym to niech już sobie córka głowy nie zawraca, nie jest wart tego...
Jolinko zdrowiej szybciutko no bo jak mecz mógłby odbyć sie bez ciebie???
Kasiu no tort jaki nam zaserwowałaś rano jest taki śliczny, że szkoda go ruszać ale szampana kieliszeczek wypiję za twoje zdrowie
fajnie masz, Mikołaj przychodzi do ciebie nawet w marcu![]()
Dzien dobry
Laptop mi sie zawiesil i juz myslalam ze sie tu dzis nie dostane ale w koncu sie udalo ....wiec narwszcie moge naszej kochanej Kasi urodzinowe kwiatki zapodac...
dla kasi.jpg
Kasiu zycze Ci
wiele sily,aby dzwigac codziennosc,
wiele cierpliwosci,aby zrozumiec sens codziennosci.
wiele milosci,aby zycie stalo sie zwyciestwem
i szczescia w kazdej sekundzie Twego zycia ...
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
To bylo wiele lat temu i ten pan byl juz na emeryturze, nie wiem nawet czy jeszcze zyje... Wiele sie od niego nauczylam - chociaz niekiedy bylam sceptyczna. Kiedys nauczyl mnie wspanialej metody rozladowania emocji :
" Jak czujesz wielkie zdenerwowanie (co mnie sie czesto zdarza ) to musisz te zla energie oddac, najlepiej do ziemii, jak natura uderza piorunami, wiec usiadz z bosymi stopami na ziemii i pomysl, ze jestes drzewem a Twoje stopy to korzenie i..oddaj Twoja zlosc naturze, najlepiej do samego jadra. Ona wykorzysta ja w dobry sposob. "
Taki troche hokus- pokus ale to dziala. Robia tez tak moje dzieci np. przed egzaminami albo wazna rozmowa. Moze sprobujecie ?
20.09.2015 - 78,1 kg
24.01.2015 - 68,5 kg