Strona 755 z 3048 PierwszyPierwszy ... 255 655 705 745 753 754 755 756 757 765 805 855 1255 1755 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 7,541 do 7,550 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Laugizorli
    Laugizorli jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Orla

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Cytat Zamieszczone przez Rene65 Zobacz posta
    Dziewczyny Zaczynamy widzieć światełko w tunelu. Udało się załatwić mieszkanie. Ojciec byłego ( ten co siedzi w Anglii)- chyba dziadka sumienie ruszyło- obiecał córce pomóc. Będzie jej do maja płacił czynsz. Zaczyna wracać wiara w ludzi. Z tej beznadziejnej sytuacji znalazło się wyjście. Dlatego myślę, że może czasem jak Wam przydarzy się jakieś nieszczęście, żeby się nie załamywać, uwierzyć w własne siły (a Bóg pomoże). Życzę Wam z całego serca aby Wasze kłopoty rozwiały się tak jak nasze. Wprawdzie nie będzie mnie już miała blisko ( 15 km ode mnie), ale za to będzie mieszkać niedaleko swojej starszej siostry, która w razie czego też jej pomoże. Och, jaki mi kamień z serca spadł, nie uwierzycie

Czy to koniec kłopotów? Nie wiem, na razie dmucham na zimne. Tu się jeszcze cuda mogą wydarzyć jak on wróci do Polski. Pozdrawiam i dziękuję, że byłyście ze mną i przetrwałam te ciężkie dla mnie chwile.
    Tak jak jedna z Was powiedziała, że jest tak źle, że teraz może być tylko lepiej. Święte słowa.
    Bardzo się cieszę z tej wiadomości. Trzymam kciuki za Was. To chyba były moje słowa... Cieszę się razem z Tobą i przytulam!!!przytulam.jpeg
    Rene65, gamma56 and sabinka57 like this.

Awatar Laugizorli
    Mieszka w
    Orla

Cytat Zamieszczone przez maniusia72 Zobacz posta
    Renee super wiadomości, oby córce się już tylko dobrze działo
    a ja dostałam przed chwilą bardzo smutne wiadomości, moja kuzynka , lat 34 umiera. ma glejaka mózgu, lekarze dają jej 1 % szans na wyleczenie, ponieważ dodatkowo ma opryszczkowe zapalenie mózgu
    To bardzo smutna wiadomość.. . Smutno mi razem z Tobą.. przytulam.jpeg
    sabinka57 lubi to.

Awatar Laugizorli
    Mieszka w
    Orla

Kasiu to ode mnie dla Ciebie i tylko dla Ciebie!!!

Awatar Rene65
    Rene65 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wilkowice

Cytat Zamieszczone przez maniusia72 Zobacz posta
    a ja dostałam przed chwilą bardzo smutne wiadomości, moja kuzynka
    Maniusiu, bardzo współczuję. Taka młoda osoba. Ściskam mocno
    gamma56 and sabinka57 like this.

Maria1968 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Stuttgart

Kasienko !
    No, to zdrowego serca i wątroby na kolejne lata życia I szczęścia w grach losowych, zawsze się może przydać.
    Wszystkiego dobrego a nawet najlepszego !!!!
    Rene65, gamma56 and sabinka57 like this.
    Odchudzanie zaczyna sie w glowie a nie w kuchni.
    20.09.2015 - 78,1 kg
    24.01.2015 - 68,5 kg
    https://www.jestemfit.pl/chce-schudn...a-dr-pape.html

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Grazynko- pieknie dziekuje! Uwielbiam Rynkowskiego i te piosenke tez bardzo lubie... Chetnie jej slucham w dzien urodzin.

Maniusiu- serdecznie wspolczuje twej kuzynce- z glejakiem zyje juz od wielu lat ksiadz Jan Kaczkowski:

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Trzeba nie tracic nadziei...

Mieszka w
    Stuttgart

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka;t3381032
    Przemysliwuje natomiast czy faktycznie nie przeprowadzic tzw tygodniowego Heilfasten czyli glodowki leczniczej.
    A moze tak najpierw lekarza spytac ? Mam gdzies w domu jeszcze materialy tylko poszukac musze, po ilus tam przeprowadzkach pewnie gdzies sa. Kiedys interesowalam sie takimi terapiami. Poznalam tez lekarza z Hannoveru, ktory serwowal pacjentom rozne ciekawe metody, np. czyszczenie watroby olejem z oliwek albo kuracje biala rzepa.Ciekawy czlowiek a do tego lekarz z prawdziwego zdarzenia a takich to coraz mniej. Wyleczyl moja corka z luszczycy ( inni lekarze potrafili tylko masci z kortyzonem zapisac). Smiali sie ze mnie wtedy znajomi,bo chodzilam po lakach w Hiszpanii i zbieralam liscie dzikich aloesow i do tego z samego rana. Pan doktor robil z tego mieszanke, nie wiem co jeszcze dodawal ale corka po kilkutygodniowej kuracji pozbyla sie tego swinstwa na cale zycie.
    20.09.2015 - 78,1 kg
    24.01.2015 - 68,5 kg

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Maniusiu współczuję ci bardzo, tym bardziej smutno jak chorują i umierają młode osoby

Mario ciekawe co piszesz o tym lekarzu z Hannoveru, zwykle lekarze sceptycznie podchodzą do jakichś nietypowych kuracji i metod leczenia...

Rene super, że pojawiło się światełko w tunelu, tylko do maja to raptem trzy miesiące a co dalej? miejmy nadzieję, że ojciec dzieci jednak będzie na nie płacił a i kredyt też będzie spłacał a nim samym to niech już sobie córka głowy nie zawraca, nie jest wart tego...

Jolinko zdrowiej szybciutko no bo jak mecz mógłby odbyć sie bez ciebie???

Kasiu no tort jaki nam zaserwowałaś rano jest taki śliczny, że szkoda go ruszać ale szampana kieliszeczek wypiję za twoje zdrowie
    fajnie masz, Mikołaj przychodzi do ciebie nawet w marcu
    kasiaogrodniczka and Rene65 like this.

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Dzien dobry

Laptop mi sie zawiesil i juz myslalam ze sie tu dzis nie dostane ale w koncu sie udalo ....wiec narwszcie moge naszej kochanej Kasi urodzinowe kwiatki zapodac...

dla kasi.jpg

Kasiu zycze Ci

wiele sily,aby dzwigac codziennosc,
    wiele cierpliwosci,aby zrozumiec sens codziennosci.
    wiele milosci,aby zycie stalo sie zwyciestwem
    i szczescia w kazdej sekundzie Twego zycia ...

28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Mieszka w
    Stuttgart

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    Mario ciekawe co piszesz o tym lekarzu z Hannoveru, zwykle lekarze sceptycznie podchodzą do jakichś nietypowych kuracji i metod leczenia...
    To bylo wiele lat temu i ten pan byl juz na emeryturze, nie wiem nawet czy jeszcze zyje... Wiele sie od niego nauczylam - chociaz niekiedy bylam sceptyczna. Kiedys nauczyl mnie wspanialej metody rozladowania emocji :
    " Jak czujesz wielkie zdenerwowanie (co mnie sie czesto zdarza ) to musisz te zla energie oddac, najlepiej do ziemii, jak natura uderza piorunami, wiec usiadz z bosymi stopami na ziemii i pomysl, ze jestes drzewem a Twoje stopy to korzenie i..oddaj Twoja zlosc naturze, najlepiej do samego jadra. Ona wykorzysta ja w dobry sposob. "
    Taki troche hokus- pokus ale to dziala. Robia tez tak moje dzieci np. przed egzaminami albo wazna rozmowa. Moze sprobujecie ?
    20.09.2015 - 78,1 kg
    24.01.2015 - 68,5 kg

Uprawnienia umieszczania postów