Strona 757 z 3048 PierwszyPierwszy ... 257 657 707 747 755 756 757 758 759 767 807 857 1257 1757 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 7,561 do 7,570 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Rene65
    Rene65 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wilkowice

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Cytat Zamieszczone przez maniusia72 Zobacz posta
    zachłystują sie kasą
    To samo pomyślałam.
    gamma56 and sabinka57 like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Monika swego czasu też zachowała się mało odpowiedzialnie, wyjechała bez słowa, matka od zmysłów odchodziła co sie stało, pamiętam to dokładnie, bo była akurat komunia Marzeny córki, a Monika była chrzestną, i wszyscy jej szukali. dom zamknięty, wszystko zostało, tylko ciuchy wzięli, to młodsze to ze dwa lata miało
    no ale teraz to już nieważne

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Maniusiu...
    tak zycie bywa okrutne... choc ktos moze powiedziec, ze to ludzie sa okrutni...ja nawet nie zastanawiam sie czy to ludzie czy to zycie tylko staram sie cieszyc kazdym drobiazgiem, bo moje problemy sa niczym w porownaniu z taka tragedia...
    w takich momentach naprawde watpie w moc wszechmocnego ...dlaczego dopuszcza dotakich nieludzkich zachowan ... malo jednej tragedii w postaci tak okrutnej choroby mlodej dziewczyny ? dlaczego wszechmocny nie ochroni jej dzieci przed ojcem potworem ? przeciez takiego powinna dosiegnac natychmiast dotkliwa kara... !!!
    Jolinkaa, Laugizorli and sabinka57 like this.
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

ZeniaP_ jest nieaktywny Znany na forum

Raniuśko dziś wstałam , w komputer spojrzałam, zobaczyłam wpis Agnieszki-ptaszyny..., że dziś Kasi Urodziny!!!

Kasiu! Niech wszystkie twoje marzenia zmienią się w rzeczywistość. Miłego dnia!
    11/28 - 68.1
    12/5 - 67.7

ZeniaP_ jest nieaktywny Znany na forum

Mario, piszesz:
    "musisz te zla energie oddac, najlepiej do ziemii, jak natura uderza piorunami, wiec usiadz z bosymi stopami na ziemii i pomysl, ze jestes drzewem a Twoje stopy to korzenie"

Czy trzeba robić za drzewo tylko w czasie burzy?
    11/28 - 68.1
    12/5 - 67.7

Maria1968 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Stuttgart

Cytat Zamieszczone przez ZeniaP_ Zobacz posta
    Czy trzeba robić za drzewo tylko w czasie burzy?
    Burza to przenosnia, mysle ze raczej traktowac burze jako stan wlasnych emocjii Siedzenia na ziemii w czasie prawdziwego wyladowania atmosferycznego to taczej bym nie polecala bo tragedia sie skonczyc moze.
    Ja wiem, ze do takich spraw trzeba miec specyficzne podejscie, duzo ludzi zwyczajnie puka sie w glowe tak jak moj syn (inzynier z zawodu).
    Kiedy juz dorosl i przestal sluchac mamusi podsmiewal sie z moich sposobow. Jednak calkiem niedawno jego dziewczyna miala wazny egzamin i bardzo sie denerwowala. Na moje pytanie o wyniki odpowiedzial:
    " Super jej poszlo ale rano powiedzialem jej o tym Twoim drzewie"
    Odchudzanie zaczyna sie w glowie a nie w kuchni.
    20.09.2015 - 78,1 kg
    24.01.2015 - 68,5 kg
    https://www.jestemfit.pl/chce-schudn...a-dr-pape.html

Awatar Laugizorli
    Laugizorli jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Orla

Bardzo współczuje tej młodej dziewczynie. Ja mogę tylko powiedzieć to co zawsze sobie powtarzam PÓKI ŻYJĘ WSZYSTKO JEST MOŻLIWE.
    Ja byłam trochę z dala od Polski. I jedyną radę jaką dałam swoim starszym dzieciom , aby jak najdalej trzymali się od Polaków, a szczególnie tych niedawno przybyłych!!! Ile podłości od swoich rodaków doznałam to mogę książkę napisać!!! I za co?? Za to ,że pomagaliśmy im, że zdobyłam szacunek tamtejszych mieszkańców, a apogeum nienawiści było gdy zostałam wybraną za najładniejszą i najładniejszą mieszkankę powiatu na corocznym spotkaniu Islandek i co w tym złego było???? Żeby potem tak mną szargali!!!
    Więc wierzę w tą historię tej młodej dziewczyny. Bardzo chciałabym jej pomóc.

Jakoś mi wyjątkowo smutno,że w dniu urodzin Naszej Kasi tak smącimy. Proponuję na dziś zamknąć ten temat i bardziej uroczyście uczcić urodziny naszej gospodyni ( patrz proszę strona pierwsza tego wątku)ogród.jpg
    Załączone miniatury Załączone miniatury Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-ego-dnia.jpeg   Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-ogr-d1.jpg   Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-dowcipy-xxl-buzka-usmiech-kula-630x400.jpeg  
    Ostatnio edytowane przez Laugizorli ; 04-03-2016 o 14:30

Awatar Rene65
    Rene65 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wilkowice

Cytat Zamieszczone przez Laugizorli Zobacz posta
    Proponuję na dziś zamknąć ten temat
    Jestem za ( świata nie naprawimy)

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

ciao,
    kasiu wszystkiego najlepszego,
    pomyslnosci, zdrowia, kasy ,szampanskiego humoru i zawsze duzo optymizmu!!
    100 la t

ps. u mnie piekne wiosenne slonce,niebo blekitne,cieplo i duzo usmiechow wokol...
    caluje
    m

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Kasieńko – tyle już życzeń dzisiaj dostałaś. Pozwól, że ja też, ja też!
    Życzę Ci spełnienia wszystkich marzeń - tych odległych i bliskich. Dużo zdrowia, miłości i bliskości. I żebyś nas tu zawsze napędzała swoją żywiołowością i piękną duszyczką .

zycze.jpg

Uprawnienia umieszczania postów