Witajcie – wczoraj teściowa miała teoretycznie wyjść ze szpitala, ale lekarz zostawił ją jeszcze do poniedziałku. Nie jest już na sali dla leżących, tylko dla dreptających, więc bardziej optymistycznie. Co dalej, zobaczymy.
Poruszałyście wczoraj, dzisiaj trudne tematy, ale również jestem za tym, żeby uszanować Dzień Kasi i nie skupiać się na nich. Dodam tylko Rene – nie zdążyłam Cię wczoraj przytulić. Sprawa idzie w dobrym kierunku, ale i tak czuj się troszkę dotulona jeszcze i dzisiaj
Agnieszko - nie mam wątpliwości, że jesteś bardzo życzliwa i takie są też Twoje pytania i komentarze . Takie po prostu jesteście, a ja napomykając o tym wymieniłam akurat inne dziewczyny, ale to tylko dlatego, że odnosiłam się do określonej wypowiedzi z określonego dnia (wpisu z 28.02 nie przegapiłam i tych ostatnich też nie ). A teraz jeszcze specjalne uściski – za to, że przeciwstawiłaś się wicedyrektorce! Myślę, że koleżanka, której pomogłaś jest Ci za to bardzo wdzięczna, a do tego może uda jej się jeszcze przez taką akcję podbudować troszkę pewność siebie. Acha – nie zapomnij pozdrowić W-wy .
Kasiu – trudno coś radzić w sprawie głodówek. Ja osobiście lubię sobie je od czasu do czasu robić, ale zdania są różne i nie wiem, czy w ten sposób nie spowalniam jednak swojego metabolizmu? Gratuluję pomysłu na dalszą naukę. To moja bajka. Właściwie odkąd pamiętam, to ciągle jeżdżę na jakieś douczania i szkolenia, bo bardzo to lubię. Będę trzymała kciuki!
Maniusiu – szkoda, że nie masz zdjęć pracy córci. Ale bardzo gratuluję! To naprawdę musi być zdolna dziewczyna.
Mario – podoba mi się metoda rozładowania emocji. Miałam to samo pytanie co Sabinka - w bloku trudniej ją zrealizować, ale może spróbuję. No właśnie - stoi się jak drzewo , czy siedzi na podłodze?
Jolinko – dużo zdrówka życzę!
Natko – i tobie też, bo dalej nie wiem, jak się czujesz?
Ewciu – jutro sobota, więc mam nadzieję, że uda Ci się zajrzeć do nas tu na chwilkę?
Laugi – no i widzisz, jakoś się powoli poukładało. Czasami dobrze dać sobie po prostu trochę czasu.
Miłego wieczoru życzę wszystkim Zawzietaskom!