Strona 76 z 3048 PierwszyPierwszy ... 26 66 74 75 76 77 78 86 126 176 576 1076 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 751 do 760 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Witam , dzięki Ewcia za kawę Wczoraj wróciłam późno i uchetana jak koń, ale wszystko się udało Od dziś zaczynam szykować urodziny syna, które prawie jak dobre wesele potrwają 3 dni. W tym tygodniu, jeśli wejdę na wagę, to chyba tylko po to by paść trupem...z diety na razie nici, ale myślę, że już od poniedziałku wrócę na właściwe tory. Co prawda nadal jest to 5 posiłków, tylko, że prawie same węgle.
    Ewuś, życzę Ci fajnego wyjazdu- mam nadzieję, że się porządnie w końcu spakowałaś :P
    Gammus, dzięki za życzenia, przydadzą się, bo gonię resztkami sił.
    Kasiu, widzę, że Twój komputer uatrakcyjnia Ci posługiwanie się Wordem ...to jest tzw. złośliwość przedmiotów martwych
    Sabinko, życzę Ci powodzenia na diecie. Wiesz, że najważniejsza jest konsekwencja i jej Ci życzę najbardziej
    Joluś, jak tam wczorajsza wizyta? Mam nadzieję, że przywiozłaś same dobre wieści.
    Kryniu, to prawda, że jedzenie jabłek wieczorem sprzyja nabywaniu przez nas wagi, chyba że w ciągu dnia je się tylko jabłka- to taki detoks organizmu. W każdym innym przypadku wieczorne jedzenie owoców, tuczy.W moim przypadku, owoce na noc nie służą mi ze względów gastrycznych- w nocy często bolą mnie wtedy jelita.
    Dobrego dnia dziewczynki
    Przepraszam, że tak w telegraficznym skrócie, ale bardzo się spieszę. Dziś mam znów długi dzień w pracy a jeszcze wieczorem musze upiec biszkopty na dwa wielkie torty ...

kropeczka41 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań
    Wpisy na blogu
    1

Witajcie, dziewczyny poczytam wieczorem. Po tym L4 mam w pracy full do zrobienia ale zostawiam Wam cały dzban zielonej i życzę miłego dnia
    Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-zielona-herbatka.jpg
    Pamiętniczek Kropeczki41 - zapraszam

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Dzien dobry

Ewa ...
    dzieki za kawe .. tym wieksze , ze praktycznie siedzisz na walizce a w takiej sytuacji kazda minuta jest na wage zlota ... zgadzam sie z toba ze to czy znajdziemy na cos czas to tylko kwestia organizacji czasu... kiedy ktos mowi : nie mam na to czasu, sama nieraz stwierdzam, ze czasu mamy wszyscy tyle samo ... dokladnie 24 godziny na dobe a caly sekret polega na tym zeby go dobrze rozplanowac i trzymac sie zalozonego planu a nie wykrecac sie jego brakiem ... tym bardziej ze czas nieublagalnie plynie i ten co przecieknie nam miedzy palcami jest niestety juz nie do ozyskania ...
    Milego wypoczynku ci zycze ...

Agnieszko ...
    nie mysl o diecie w tak goraczkowym okresie, bo to normalne ze w takim czasie dieta "ma wolne " ... sil kochana ci zycze i mimo wszystko nie daj sie zwariowac...

Jolu ...
    no wlasnie jakie wiesci przywiezliscie ?

Sabinko...
    moje kciukasy dalej zacisniete ... zreszta nie tylko za ciebie , ale za wszystkie przemile zawzietaski trzymam kciuki

spadam za moment do mojej babci ...
    milego dnia wszystkim zycze ...

28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

też wyglądam na wieści od Joli, oby jak najlepsze
    ja dalej zapracowana - pisankowo, no i na karteczki mam też zamówienia, już ludzie o zaproszenia na komunię pytają, cieszy mnie to bo straszny był zastój , dużych ilości nie robię, ale zawsze parę groszy wpadnie
    trzymajcie się kochane dietkowo

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witajcie Zawzietaski kochane! I te przeed podroza i te zapracowane i te odpoczywajace...
    Pozdrawiam was serdecznie w ten marcowy czwarteczek. Jola byla, porozdawala lubisie i nic nie napisala...
    Ide zaraz na wazna rozmowe...trzymajcie prosze kciuki...
    Jolinkaa, kropeczka41 and kalahari like this.

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin !!!

Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-stylowi_pl_slub-i-inne-wydarzenia_bukiet-slubny_13725498.jpg

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

No i po rozmowie. ..no cóż mogę powiedzieć że przyniosła małe światełko w tunelu. Ale ja tu gadu gadu a tymczasem nasza Gamma po cichotku urodziny sobie obchodzi! składała jej co prawda już życzenia na fb ale i tutaj trzeba obwieszczenie dziś mamy wśród nas jubilatke! Całuski Reginko!
    Jolinkaa and kalahari like this.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Gammo wszystkiego najlepszego i tutaj, przez te dwa miejsca gdzie piszemy można rozdwojenia jaźni dostać ale solenizantka przynajmniej dwa razy otrzymuje życzenia Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-k-odqwnjkzotqsntexotqwotq-f-09_bx_orig.gif
    Również i tutaj wznoszę toast za pomyślność i szczęście dla ciebie, winko mogę pić na swojej diecie ha ha Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-k-odqwnjkzotqsntexotqwotq-f-01_wx_orig.gif
    oczywiście tylko wirtualnie bo zaraz wybieram się na basen

Awatar bbaaja
    bbaaja jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    bydgoszcz

Kasiu !!! Ja oczywiscie spozniona... Ale bardzo bardzo serdeczne zyczenia Ci skladam zdrowka zdrowka i jeszcze raz zdrowka i jeszcze wszystkiego czego sobie zamarzysz ...
    Gammo!!! Tobie tez skladam rownie serdeczne zyczenia zdrowka i szczescia i troszke pieniedzy , sto lat, sto lat!!!-
    Ostatnio edytowane przez bbaaja ; 05-03-2015 o 18:44

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Witajcie dziewuszki

Kasia dojrzała moje poranne lajki....nie pisałam,bo czasu brakło.Po podróży przespałam prawie 12 godzin,potem zakupy z mężem,obiad,a potem jeszcze spotkałam się z córką,wieczorem obejrzałam z synem film i tak mamy dobrze po północy.Przeczytałam Wasze wpisy i wzruszyłam się -tyle osób o nas pamięta i kciuki trzyma za mojego syna,a ja bardzo to doceniam.Dziękuję
    Wrocław......w sumie to nie ma dobrych wiadomości,nie ma zmian na lepsze.Lekarz ocenił ranę jako bez zmian,choć miałam odczucie,że ciut lepiej wygląda.Może chciałam to zobaczyć......Za tydzień będzie wynik wymazu,więc dowiemy się czy chociaż zmniejszyła się ilość bakterii.Musieliśmy kupić też kolejne opakowanie preparatu.Jedna rzecz zmartwiła nas i z równowagi wyprowadziła.Lekarz ,który nas prowadził rezygnuje z pracy w instytucie.To nie jest dla nas dobra wiadomość,bo przez rok dobrze poznał syna i mieliśmy do niego zaufanie.Rezygnuje,bo jego głównym miejscem pracy jest szpital,a tam trochę krzywo patrzą jak wcześniej wychodzi ten jeden raz w tygodniu-stwierdził,że tak dalej nie może być,bo jest to nie w porządku w stosunku do pacjentów,kiedy spóźnia się ,a w środę przyszedł prawie 1.5 godz. później,bo nie mógł wyjść ze szpitala.Przekaże nas i jeszcze jednego swojego pacjenta innemu lekarzowi z instytutu-już z nim rozmawiał.Powiedział,że jest w porządku,ale ja nie jestem przekonana-to tak jakbyśmy wszystko zaczynali od początku.Obiecał,że nas nie zostawi i jeśli chcemy,to możemy dalej spotykać się z nim prywatnie,bo on jeszcze oprócz mikrobiologii zakażeń specjalizuje się w homeopatii.Wyglądałoby to tak,że jednego dnia mielibyśmy dwie wizyty.....obie płatne Zobaczymy jak uda sie to pogodzić.Ma też nowe pomysły,ale z zastosowaniem trzeba poczekać na zakończenie cyklu z fagami,żeby wszystkiego nie mieszać,a to jeszcze 4 tyg.Powiedział,ze miedź bardzo dobrze zabija bakterie.Nie ma opatrunków z miedzią,ale można blisko rany położyć miedzianą płynę czy drut-lepiej byłoby płytkę,ale nie znam nikogo,kto mógłby taką nam zrobić.Jutro jeszcze dostaniemy maila z nazwą nowego preparatu homeopatycznego.To wszystko.......mój optymizm,moja wiara zaczyna się ulatniać

Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-6b0bad43a4.jpg

Strona 76 z 3048 PierwszyPierwszy ... 26 66 74 75 76 77 78 86 126 176 576 1076 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów