Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
jaki tu spokoj .... trala lala ...
pogoda wprawdzie piekna,i zapewne korzystacie z okazji i wietrzycie nieco plucka, ale mimo wszystko nie lubie jak tu tak echo hula....
jeszcze raz wszystkim dziekuje za piekne zyczenia i wpisy tu i na fb ...
moja imprazka bardzo sie udala i jestem naprawde zadowolona ze wybralam taka forme tej uroczystosci.... nie musialam biegac, kupowac, dzwigac, gotowac, podawac, uslugiwac i potem na zakonczenie jeszcze sprzatac i pozerac resztki...usiadlam jak gosc w stylowej Azjatyckiej restauracji i delektowaam sie do woli azjatyckimi specjalami, podobnie jak moi goscie ...wszyscy jedli co chcieli, ile chcieli , kiedy chcieli i przeliczajac, ze kosztowalo mnie to ok 60zlotych polskich na twarz, to uwazam, ze byla to dobra decyzja.... dzis moge spokojnie powrocic do dietkowania i nie ma problemu, ze zarcie zostalo i kusi ...
Ewa...
jeszcze raz przytulam Ciebie i L... naprawde musisztez wiecej myslec o sobie, bo Ty tez zdrowie masz tylko jedno, a wiemy jak dlugo stres czai sie w poblizu Ciebie ... postaraj sie w miare mozliwosci ograniczyc to co Cie obciaza, a wiecej myslec o swoim zdrowiu i odprezeniu... pamietasz jak L sie cieszyl kiedy widzial Cie spokojnie spiaca na kanapie ... taki luz potrzebny jest i Tobie i jemu ....
Agnieszko...
nie strasz ... ja tam mam zamiar szybko rozprawic sie z tym co mi tak gwaltownie przybylo i dalej przykladnie dietkowac, bo nie jestem w koncu tak calkiem bez szans na osiagniecie celu jaki sobie zalozylam w tabelkowej akcji ....
Kobietki policzylam, ze w ubieglym tygodniu ubylo nas 3,30 kg, ale choc jeszcze Grazynkanie wpisala sie do tabelki to mysle ze i tak Sabinki nie przebije, wiec powtarzam, ze korona w tym tygodniu nalezy do naszej kochanej Sabinki
wierzac, ze kolejny tydzien bedzie jeszcze lepszy ,zycze wszystkim maglareczkom milego niedzielnego wieczoru...
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]