69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Witam wieczorkiem , oglądam "TzG" na Polsacie jednym okiem.Kasiu jak Twoje badania , wiesz już coś?
Krysiu
-
Krysiu
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
-
Malgoniu -wyniki z tych wczorajszych badan to bede wiedziec za tydzien ale wczoraj ...dostalam list z kliniki urologicznej.
Szczerze mowiac jestem tak rozczarowana, ze nawet mi sie gadac o tym nie chce...
Napisali w tym liscie, ze kolejna operacja korekcyjna jest ryzykowna i oni sie jej nie podejmuja... zaproponowali mi te sakralna modulacje ( ten rodzaj rozrusznika dla nerwow pecherza) ale dodali, ze nie sa przekonani, ze to rozwiaze moj problem...
Czyli po co wlasciwie mialabym sie zgodzic na te experymenty?
Postanowilam zatem nic nie robic. Bo jakby bylo malo to jeszcze ten profesor, ktoremu zaufalam odchodzi do innego miasta i nie wiadomo kto po nim przejmie oddzial. Ech! Do doopy to wszystko i tyle!
-
O to faktycznie kiepsko.Prztulam Cię Kasiu nią, przykro, że nie mogą Ci pomóc.
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
-
Dobranoc dziewczynki...ja na dzis juz znikam...
-
188.jpg
Kawka dla wszystkich. Na razie nie mam czasu,później postaram się wpaść i co nieco napisać, zabieram się za porządki. Ale jako, że dziś sobota, było ważenie, spadło 700 gram. ( właściwie to cały kilogram, bo w poniedziałek miałam na wadze 77,6, czyli 300 gram więcej niż w tabelce). No, ale liczą się dane z tabelki, więc oficjalnie wpisuję 700 g mniej)
Cieszę się, że Krysia dała nam znak, czekamy na pozostałe Zawziętaski ze starszej gwardii ( śniło mi się dziś że obwozilam Was wszystkie razem na jednym rowerze po moich okolicach,ktore wcale nie były tu, tylko w mojej rodzinnej miejscowości)
-
znowu nie mogę zmienić suwaka
-
hej dziewczyny
mój Sucharek ma dzisiaj roboczą sobotę, więc pobudka wczesna była
już po kawce jestem
i ja tez za sprzątanie się biore
-
Witam w sobote!
Agusiu dzieki za kawke-dobra z ciebie kobieta, ze pierwsze co robisz to pojawiasz sie tutaj i kawe nam serwujesz...
Ale porzadki o tej porze? Dziewczyny! Toz to trzeba... laaaaaaaaangsam dzien zaczac... a nie tak od razu ruszac do ataku!
Ja kocham swoj powolny tryb poranny, bez stresu i pospiechu i zbytniej aktywnosci... tak jak to robia pieski czy koty po obudzeniu czyli przeciagac sie...przeciagac i jeszcze raz przeciagac!
-
Waga po dwoch ostatnich dniach ( czwartek polpostny- bo z badaniami a piatek tluszczowy) o kilogram mniejsza!
I chwala jej za to, ze spada. Bo im wiecej czytam na temat tego co przyczynia sie do tycia a co do spadku wagi utwierdzam sie w przekonaniu, ze najwazniejsze sa hormony i ich wplyw na dostarczane organizmowi skladniki.
Dla dziewczyn niemieckojezycznych polecam te stronke...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Mozna poczytac tutaj o tych experymentach z dieta 1000 kcal czyli jak chudniemy, gdy dostarczamy glownie bialka, glownie tluszcze lub glownie weglowodany.
I jeszcze tutaj...[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Uprawnienia umieszczania postów