Ostatnio edytowane przez Rene65 ; 13-03-2016 o 01:44
No co Ty...ja do obrażalskich nie należę.....a zerkając na cyferki przy Twoim nicku,to Ty też stara baba jesteśU mnie rok więcej.
Hmmmm...no chyba kury są inteligentne...w końcu jajko wymyśliły
Już idę..już...tylko nasz fejsbuk mi powiedział,że dziś Krysi urodziny,to będę pierwsza z życzeniami
Krysiu
Życzenia są czymś bardzo ważnym
- szczególnie w dniu urodzin.
Tak więc życzę ci tyle spokoju,
ile tylko potrzebujesz,
tyle szaleństwa,
aby życie nie wydawało się nudne,
tyle szczęścia,
abyś nie oszalała z nadmiaru,
miłości ponad wszystko,
byś nigdy nie zaznała goryczy,
nie czuła się samotna pośród ludzi,
miała zawsze serce kochające przy sobie
i jasne dni przed sobą
oraz dużo zdrowia i spełnienia najskrytszych marzeń.
![]()
To się nam Jolinka pałęta po nocy.
Ja uskuteczniam z M nocne Polaków rozmowy, bo źle się w firmie dzieje.
Krysiu kochana 100 lat.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
zapraszam-na-kawe-w-towarzystwie.jpg
Krysiu, 100 lat, 100 latWszystkiego najlepszego Ci życzę
![]()
Witam pieknie!
Naprawde? Nasz Krysiaczek ma dzis urodzinki? Dobrze, ze jest ten fejsbook, bo inaczej zabunkrowalaby sie gdzies tam na boczku i nawet by nikt nie wiedzial!Nawiasem mowiac juz raz chyba wspominalam o tym- kochane moje- te od stycznia do grudnia urodzone-prosze podawac mi tu zaraz daty urodzin- zrobi sie liste...bedzie sie pamietac!
Krysiaczku...siostrzyczko ty moja Rybko zodiakalna! Zycze ci przede wszystkim zdrowia, silnego serduszka i kolanka no i zeby wszyscy bliscy otaczali cie miloscia i serdecznoscia!
Powodzenia w sprawach zawodowych i ...ukladach rodzinnych (tesciowa). Wiosny w sercu i wiosny w zyciu!
![]()
Jolu, Renetko, Natko! Oj wy nasze nocne marki!
No kto to widzial zeby sie tak po nocy tluc???
Ale dzieki temu reszta sie wyspala i ma co rano poczytac!
Troche gorzkie tylko to o czym pisalyscie...
Rene...jak masz na imie kochanie bo ja z tymi nickami to jestem troche na bakier i wole zwracac sie po imieniu- jesli mozna rzecz jasna... Smutne to co piszesz o losie kobiet w waszej rodzinie...
No ale bywa tak niestety...
W naszej rodzinie krazy legenda, iz ponoc praprababcia miala bardzo krewkiego meza, ktory ja bardzo zle traktowal...przeklela wiec kiedys w gniewie i rozpaczy iles tam kolejnych pokolen kobiet w jego rodzinie...oby i one nie byly w milosci szczesliwe!Sama sie czasami zastanawiam czy to mego pokolenia tez jeszcze dotyczy?
Jola jest znana z tego, ze pieknie potrafi kazdej z nas odpisywac...A zeby byla kura...to zaprzeczam!
Na wlasne oczy widzialam, ze jest piekna, slicznie wygladajaca... szczegolnie w czerwonym kolorze kobietka!
Dziewczyny zazdroszcze wam tego babciowania...
![]()