Dzien dobry
Wpadlam kawki siorbnac ... dziekuje , ze zapodalyscie i to nawet dwie
Agnieszko...
odnosnbie wolnego w szkole z powodu rekolekcji...ja uwyzam, ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia, jestem przekonana, ze zarowno przeciwnicy jak i zwolennicy naja swoje racje ...
Kasiu...
ja mysle ze w Niemczech rekolekcji w szkolach nie ma ze wzgledu na miejscami ogromna roznorodnosc religijna ...a sama wiesz ze Niemcy obchodza sie ze wszystkimi obcokrajowcami jak z zepsutym jajem, aby nie obrazic niczyich uczuc... ze skrajnosci popadli w skrajnosc, a to tez nie jest nic dobrego...
Krysiu...
ja juz dawno podejzewalam , ze moj problem zagniezdzilsie w mojej glowie...a zaradzic temu jak zapewnia pani doktor wcale nie jast trudno. dostalam tabletki i ponoc wszystko ma wrocic do normy...pozyjemy zobaczymy...
Milego poniedzialku i calego tygodnia ...zawzietaski kochane
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
rome3.jpg
i ostatnia zagadka weekendowo-jubileuszowo-urodzinowa.
krysiu-oczywiscie zgadlas , rozpoznalas druga bazylike-faktycznie chyba najladniejsza ze wszystkich pozostalych.
jak sie tam wchodzi to azzzz.....dech zapiera. moze kiedys wejde tam specjalnie dla was ?
chociaz wiele jest miejsc w rzymie,ktore sa dla mnie specjalne, niezapomniane ,ciagle wspominiane i przy kazdej okazji odwiedzane,
ciao
ps. agnieszko ,wlasnie o to mi tez chodzilo o ..... powtorke z "historii"![]()
Ostatnio edytowane przez kalahari ; 14-03-2016 o 09:31
Agnieszko, dużą masz wiedzę na temat Rzymu, ja nie rozpoznałam ani jednego miejsca
Dzień dobry z trasy.
Jedziemy w sprawie pracy do Poznania.
Maniusiu nie miałam zasięgu. Dziękuję za info przekażę dalej. Pozdrawiam wszystkich.![]()
![]()
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Witaj KasiuMasz piękny domek i cudny ogród, no i sporo znajomych w wirtualnym domku
Ja wierzę w przeznaczenie, że co ma być to będzie, ale mam swoje marzenie, że kiedyś wyprowadzę się z tego bloku. Jak idę na spacer z psem, to nieraz wracamy przez działki i wtedy podziwiam te maleńkie azyle. Czego to nie można dokonać na skrawku ziemi. I domek stoi, i trawnik, warzywa i kwiaty, i wszystko jakoś się zmieści.Pozdrawiam serdecznie
![]()
Dziewczyny ale grypa mnie zoladkowa zlapala a tak sie na weekend cieszylamChcialam okna umyc i chate na swieta ogarnac a spedzilam wiekszosc czasu na kibelku. Najgorsze jest to, ze to tylko dwa dni trwa a dzisiaj juz do roboty musialam. Kurcze zastanawialam sie czy jednak do lekarza po zwolnienie nie isc ale jakos udawac nie umiem. Jedyne co pozytywne to dwa kilo lzejsza jestem no ale nie znaczy, ze schudlam.
Jak sie pozbieram to napisze, wiecie co, nie zycze tego cholerstwa nikomu.![]()
Odchudzanie zaczyna sie w glowie a nie w kuchni.
20.09.2015 - 78,1 kg
24.01.2015 - 68,5 kg
https://www.jestemfit.pl/chce-schudn...a-dr-pape.html
Kalahari...
ja nie bylabym w stanie odpowieziec na Twoje zagadki ... to jawny znak, ze Rzym mi sie klania i ze kiedys w koncu powinnam sie tam wybrac i zaczerpnac Rzymskiego klimatu.... narazie zyje swoim wyjazdem do Polski w polowie maja, a wszelkie znaki na ziemi i niebie wskazuja, ze polacze go chyba z Wellness w Kolobrzegu ... tu wpraawdzie tez znalazlam kilka interesujacych ofert, aale Kolobrzeg jest chyba nie do pobicia, bo cenowo wychodzi jednak duzo korzystniej...
Mario...
znam ten "bol" tez mnie czasami dopada ... ale szkoda, ze akurat na weckend Cie dopadlo ... te zgubione 2 kg brzmia niezle , obawiam sie jednak, ze to tylko utrata wody... a szkoda, bo po takiej dokuczliwej przypadlosci jakas nagroda bylaby mile widziana ...
Natko...
pomyslnosci w Poznaniu ...
Kasiu...
korone masz nie tylko na caly dzien, ale na caly tydzien ... nos ja dumnie bo masz powod...
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]