Strona 788 z 3048 PierwszyPierwszy ... 288 688 738 778 786 787 788 789 790 798 838 888 1288 1788 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 7,871 do 7,880 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

A u mnie napadało pełno śniegu
    gamma56 and sabinka57 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witajcie dziewczynki we wtorek!

Czy aromat kawki do kogos doleci?
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Agnieszko! ja ciebie bardzo prosze! na watku obowiazuje zakaz wypowiadania slow: snieg, zima, mroz!
    I to az do odwolania!
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

9904_7267_297.jpg

Witam wszystkich we wtorek

U mnie śniegu po kostki...naprawdę mam już dość. Ja chcę wiosny !!!!!

Kasiu, Krysiu , u nas w pracy celebruje się tylko imieniny. Wszak łatwiej zapamiętać daty patronów że tak powiem hurtem- czyli kiedy są Krystyny , Bożeny itd, niż daty urodzin poszczególnych osób. Poza tym jest to własnie święto patrona stąd ten zwyczaj w Polsce- z obrzędowości Kościoła Katolickiego. Natomiast część z nas , w zaprzyjaźnionej grupie osób obchodzimy również urodziny, ale to na gruncie prywatnym. W domu, świętujemy jedno i drugie

Gammuś, ale te tabletki to jak mają działać?

Małgoś, jak tam sprawy w Poznaniu?

Mario, grypę żołądkową miałam raz w życiu i naprawdę nie zazdroszczę- to było coś okropnego. Najgorszy rzut złapał mnie w kościele, wybiegłam z niego jak opętana, i pierwsze co zrobiłam gdy wpadłam do auta żeby jak najszybciej wrócić do domu, to zwymiotowałam do środka uwierz mi...mąż miał naprawdę co robić przez 3 godziny

Sabinko, ja się nauczyłam na spotkaniach z dziewczynami- spotykamy się raz na dwa tygodnie w kawiarni, że piję tylko herbatę. Latem czasem biorę piwo, ale rzadko. Już nawet dziewczyny nie pytają co mi zamówić

Maniusiu, szczęście w nieszczęściu, że nikomu nic się nie stało. No, ale ludzie...przecież to było prawie w biały dzień!

Krysiu, pytałaś o moją dietę- co teraz...nie wiem...na razie kombinuję z tego co moge jeść jakieś potrawy. Wychodzą mi przy tym dziwne, ale na szczęście zjadliwe połączenia , natomiast po dwóch dniach od odstawienia pieczywa, zginęły mi wszystkie wypryski i nie pojawiło się nic nowego. Tak jak mówiłam, nie mogę go jeść Jem wafle kukurydziane, warzywa, owoce, trochę mięsa, nabiał i ryby.Nie jest źle, a jakoś tak się zrobiło, że widząc poprawę cery, nie ciągnie mnie do pieczywa.

Jolinko, co tam w e Wrocławiu ?

Miłego dnia dziewczynki. Mam dziś krótko w pracy, ale potem laryngologa , a o 14 jedziemy do Łodzi.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Kasiu znów pisałyśmy w tym samym czasie ...nosz kurna nic nie poradzę na te głupią zimę !

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

No na to wyglada Agnieszko!
    Zastanawiam sie tylko jak ty masz w ustawieniach zaznaczone bo zagladalam na szybkie linki/kto jest na forum ...i ciebie nie pokazuje! Jakis tajemniczy chyba Don Pedro jestes!
    Weszlam dzis rana tez prze te szybkie linki na zaloge forum i napisalam post do admina Pawla z prosba o wyjasnienie czemu na stronce forum wisi teraz caly czas ta czerwona reklama i czemu goscie moga teraz oprocz czytania rowniez i pisywac...ciekawe co mi ten Pawel odpowie...

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Kasiu, ja jestem incoguto, jak mówią moi uczniowie, , bo nie wylogowuję się z telefonu i wtedy na dole byłabym widoczna cały czas, nawet gdyby mnie nie było na forum .Po co mam wprowadzać w błąd.
    Odnośnie reklamy, to sobie myslę, że forum musi jakoś zarabiać żebyśmy my mogły za darmo z niego korzystać. Nie przeszkadza mi to.
    gamma56, krysiapysia and sabinka57 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

A ja też jestem cały czas zalogowana w telefonie i w leptopie...czy ja cały czas wiszę na dole?

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Nie patrzyłam ale teraz Cię nie widzę, więc chyba nie. Powiem szczerze, że gdy zmieniłam ustawienia, przestałam zwracać na to uwagę
    sabinka57 lubi to.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Kasiu , nie wisisz
    no trochę ochłonęłam po wczorajszych emocjach
    nie wierzę w przypadek z tym włamaniem, było to zbyt dobrze z organizowane
    u nas produkcja idzie w ruchu ciągłym, przerwy że nie idzie są rzadko, w niedzielę była wyłączona druga zmiana w tym budynku, gdzie jest kasa, reszta zakładu pracowała normalnie, złodzieje weszli przez okno w hali produkcyjnej od tyłu, tam gdzie nie ma kamer ani ochroniarzy, musieli wiedzieć że nikogo nie będzie , wiedzieli gdzie jest kasa, co też nie każdy wie..
    wybrali dobrą godzinę, wcześniej było za jasno, a o 22 ruszała nocna zmiana , więc pól godziny wcześniej zaczynałby się już ruch
    dzisiaj wyniki konkursu o staż trzymajcie kciuki

Uprawnienia umieszczania postów