Bedziemy trzymaly Agnieszko! Dobrego dnia dziewczynki!
Ciekawe jak tam Jolinka? Mam nadzieje, ze dzis cos napisze...
![]()
no właśnie Kasiu, przede wszystkim trzymamy kciuki za Jolinkę
u mnie też napadało tego białego paskudztwa, a teraz co ? błoto i chlapa
Dzień dobry
a u mnie nic nie napadało ale za to wieje, czego bardzo nie lubię...
Maniusiu będę trzymała kciuki, żeby wynik konkursu był taki jak trzeba![]()
Nie wiem która z was ma tak jak ja ustawione wyświetlanie stron ale u mnie mamy stronę 200
mam nadzieję, że Jolinka skrobnie coś na temat wczorajszej wizyty u lekarza
moja córka ma dzisiaj 33 urodzinywłaśnie przed chwilą z nią rozmawiałam, zięć zrobił sobie wolne i spędzą razem ten dzień ( z dziećmi) a wieczorem załatwił opiekunkę i wychodzą razem na kolację
![]()
Kasiu ...
a ja w przeciwieństwie do Ciebie chce o zimie choćby słyszeć. ...przecie tego roku zimy praktycznie nie było. ... a ja tak kocham mrozik i bajeczna biel śniegu ....
Agnieszko i Krysiu. ...
9bie pytalyscie o tabletki które maja pomoc w mojej wkurzające dolegliwości. ... czytałam wcześniej o tym w necie i pani doktor powiedziała to samo... działaniem wszystkich naszych
Organów kieruje mózg za pośrednictwem sygnałów przesyłanych przez nerwy. ...
Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Wyslalam jedna część wpisu bo siedzę na poczekalni i pisze z telefonu a takie posty lubi urywac wiec lepiej się przed tym ustrzec. ...
Powracając do tabletek ... nerwy przekazując sygnały z mózgu i do mózgu czasami są zbyt nazwijmy to napięte i przekazują te sygnały dużo częściej . Podanie leku na rozluźnienie tych nerwów powinno załatwić sprawę bo nie maj innych objawów słabego pęcherza ....
Pożyjemy zobaczymy ja jestem pełna nadziei ....
Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Sabionko serdeczności dla córki
Sabinko...
srdecznosci dla Marty...taka ladna cyferke dzis swiatuje ona i oczywiscie i Ty , bo to w koncu Twoja zasluga , ze przyszla na ten swiat...
Maniusiu...
przesylam fluidy aby corcia znalazlasie na liscie stazystow...
Agnieszko...
nie psiocz prosze na zime....w tym roku prawie jej nie bylo ... nie zapominaj ze sa tez i ludzie ktorym zima sprawia radosc,a jeszcze innym daje srodki do zycia ...
Dzis moja pani doktor sprawdziwszy moje wyniki stwierdzila ze jestem na dobrej drodze...cukier wprawdzie nieco podwyzszony , ale w granicach normy, cholesterol podobnie i oby dalej wszystko szlo w tym samym kierunku ....
Gammo
ja lubię zimę zimąa teraz to już mi się wiosny chce
![]()