Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Jola odgadla prawidlowo wiec zdobyla u mnie sprawnosc "Spryciurka":mdr:...a Agnieszka zdobyla juz za milczenie...jedno pioro!:lol:
Jolu- jak tam twoja Aga...no i jak jej poszlo? Bedzie cos z tej pracy czy nie?
W to, ze podtuczysz i wywytaminozujesz twojego synka nie watpie...a mysle, ze najgorsze...czyli sezon jesienno-zimowy za nami-wiec teraz juz bedzie z gorki! Jestem nieustannie z wami myslami...zupelnie jak bym mieszkala w waszym przemilym domku!:money:
Mam dla ciebie ranniki, siostra jedzie do Polski... ale nie mam pojecia jak jedalej przeslac- wlozyc do paczki? Chyba zmarnieja...no chyba ze same cebulki sie przyjma.:confused:
Grazynko- dzieki za prawdziwe slowa...nie na darmo mowia- co cie nie zabije to cie wzmocni!:money:
Twoj humorek mi sie podoba-ja tez lubie takie slodko-kwasne z doza samoironii dowcipy!:wink2:
Jestem juz po wizycie u doktora- ogolne wyniki sa ok-gorzej ze stopami-musze zmienic wkladki do butow i zaczac chodzic na te naswietlania... Generalnie jestem zadowolona, ze to zalatwilam... rowniez z innego wzgledu. Otoz jesienia zeby dostac miejsce w tym internacie bede potrzebowac lekarskie zaswiadczenia, ze mam problemy z chodzeniem (dojazdy!)i wszystkie badania i zabiegi beda podkladka do tych staran.
Cytat:
Zamieszczone przez
sabinka57
Laugizorli no widzisz - a ja całe życie zastanawiałam się dlaczego tak źle wychodzę na zdjęciach :mdr:
Dobre. Prawie dałam się nabrać!!!
Agnieszka ja też nie lubię zdjęć, te co robi mój chłop strasznie mnie pogrubiają ( widocznie nie umie robić zdjęć).
Kasia właśnie koleżanka mnie przyrównała do wina, słodka, a na końcu szczypta goryczki.
Maniusiu i Jolinko - jak tam u waszych córek? czy już coś wiadomo w sprawie praktyki i pracy?
Hej dziewczynki
no niestety Marta się nie dostała na praktyki
niby w samym konkursie zajęła 17 miejsce , ale na liście zakwalifikowanych jej nie ma. Trudno będzie za rok próbować.
a ja dzisiaj byłam z koleżanką-sąsiadką w Piekarach Śląskich, bo noga jej spuchła. wdało się jakieś paskudne zakażenie. I tak zszedł prawie cały dzień.
mam nadzieję że u Joli lepsze wieści
No szkoda Maniusiu, Młoda na pewno bardzo zawiedziona ale może rzeczywiście preferowano uczniów z trzecich klas?:heart:
trudno się w tym połapać, może tak być , czwarte klasy już na staże nie jeżdżą, bo wiadomo matury itp., więc trzecia klasa jest ostatnią z taką możliwością, bałam się że bardziej się przejmie ,a le jakoś tak przyjęła tą porażkę dobrze
Maniusiu- no szkoda naprawde. Dobrze chociaz, ze corcia jakos spokojnie to przyjela...:(
Ale co robic...jeszcze niejedna porazke mlody czlowiek musi w zyciu zniesc...faktem jest, gdyby nie porazki nie wiedzielibysmy jak smakuje zwyciestwo...:money:
Bylam na ogrodzie i troche tam sie nalatalam...jak to ja zwykle zreszta!:p
A w domu robota lezy. I kwiczy.................:beurk:
http://img1.demotywatoryfb.pl//uploa...mmmtvq_600.jpg
Cytat:
Zamieszczone przez
maniusia72
Hej dziewczynki
no niestety Marta się nie dostała na praktyki
niby w samym konkursie zajęła 17 miejsce , ale na liście zakwalifikowanych jej nie ma. Trudno będzie za rok próbować.
a ja dzisiaj byłam z koleżanką-sąsiadką w Piekarach Śląskich, bo noga jej spuchła. wdało się jakieś paskudne zakażenie. I tak zszedł prawie cały dzień.
Bardzo mi smutno. ale może coś innego lepszego znajdzie??