Strona 799 z 3048 PierwszyPierwszy ... 299 699 749 789 797 798 799 800 801 809 849 899 1299 1799 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 7,981 do 7,990 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Sabinko gratuluję jeszcze trochę i opuścisz bałwankowo.Hura!!!

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Awatar Laugizorli
    Laugizorli jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Orla

Ja nawet nie wchodzę na tabelkę. Przepraszam ,że zawaliłam. W sumie nie mam nic , na swoje usprawiedliwienie. Ale ciągle mam możliwość ogarnięcia się w końcu. Wszystko jakoś zostało załatwione. A nauczyłam się ,że nie warto oczekiwać ,że ktoś nagle zmądrzeje jak za dotknięciem różdżki. Szkoda ,że życie to nie bajka. Ale ogólnie mam dobry humor.

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Dzien dobry

Agnieszko ...
    dzieki za kawe i wielkie gratki za spadek ...

Sabinko...
    masz zupelna racje ...kazdy spadek jest dobry a ten powolny nie zaowocuje efektem jo-jo ....

Ewa...
    milo Cie znow widziec... ciesze sie ze wpadlas choc na mala chwile ...rozumiemy jaki masz teraz napiety okres ... zycze sily i pogody ducha...

chcialam tylko zameldowac ze zyje ale mam w domu Maxa i psa znajomej, ktora wyjechala do Polski, wiec zamieszanie straszne ale wpadlam choc lapeczka pomachac i wage do tabelki wpisac... jestem zadowolona, bo udalo mi sie pozbyc 0,9 kg . juz widze ze zalozonej do swiat wagi 75 kg napewno nie osiagne , ale nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem ... wazne ze jest mnie troche mniej , jeszcze wazniejsze , ze maa to odbicie w lepszych wynikach ....

Milego weekendu wszystkim zycze ...
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Okna pomyte, firanki powieszone ale działam dalej bo mam dzisiaj wenę na sprzątanie a na 18 idziemy ze znajomymi na kręgle a przy okazji na pizzę i witaminę B
    ja nie gram ale mam zabawę kibicując
    gratulacje dla tych które zgubiły co nieco albo i więcej i buziaki na pocieszenia dla tych którym tym razem nie wyszło
    Natko nie poddawaj się !!!!!

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Ładne Agnieszka, to mój kolor najczęściej mam na paznokciach coś w tym rodzaju nazywam to czerwone wino. Teraz przerzucilam się na akryl i jestem super zadowolona będę robić w przyszłą sobotę
    Jestem w pociagu wykończona po całym dniu i tygodniu, po powrocie jeszcze musze zrobić kolację, ale będą szparagi to nie wiele roboty.
    Dziewczynki nie chce juz obiecywać ale postaram się jutro pod wieczór popisać trochę.
    Gratuluję wszystkim zawziętym spadku. Bunia szkoda, że Cię zawiodłam

ewa

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Awatar gamma56
    Mieszka w
    Gütersloh

Ewa....
    co tez Ci przychodzi do glowy ? wiem z czym sie teraz zmagasz i nie ma mowy o tym ze mnie zawiodlas... wierze w Ciebie i wiem, ze to kwestia czasu, a raczej sprzyjajacych warunkow , ktorych w obecnej chwili napewno Ci brakuje ...jestes wyjatkowo pracowita i ambitna i wlasnie to Cie prtedysponuje do sukcesu... tylko spokojnie - nic na sile ...sa sprawy wazne i wazniejsze a co sie odwlecze to nie uciecze...

Naztko...
    wiem co czujesz , bo bywam tez w takim polozeniu.... ale Agnieszka ma racje. zapomnij o stresie, zapomnij o dioecie . postaw na spokoj. jedz zdrowiej, madrzej i na ile potrafisz -mniej ... przestan sie obsesyjnie przygladac cyferce na wyswietlaczu wagi , bo to nic nie pomaga a wrecz nakreca nasz stres...

Sabinko...
    widze ,ze teraz Ty coraz blizej wyjscia z Balwankowa...trzymamkciuki, bo wiem jak sie na to czeka ... mnie sie udalo i ladamoment tez do mnie dolaczysz ... baw sie dobrze na kreglach i nie przedawkuj tej witaminy B

Agnieszko...
    piekne pazurki ... bardzo lubie ten kolorek ale sama go unikam, bo mam nieciekawe paznokcie a przy tym kolorze bardziej rzucaja sie w oczy...

Maniusiu...
    przykro, ze corka nie zalapala sie na ten wymarzony staz , to takie smutne kiedy widzisz jak zdolna dziewczyna nie ma szczescia w takich akcjach ..

Jolinko...
    moze przynajmniej Twojej corce bardziej sie poszczesci .... bardzo wam tego zycze...

Kasiu ...
    ja niby uwazamsie za inteligentna osobe, ale wszelkie normy dla mnie to czarna magia... mie jestem inigdy nie bylam w stanie zapamietac ani norm ani swoich wynikow... totalna ciemnota ze mnie w tej kwestii... szczytem moich mozliwosci jest zapamietanie ze moj Lagzeitzucker z 7,2 obnizylam do 6,3 ... naprawde nieraz sie zastanawiam jak skomplikowany jest ludzki umysl ...zapamietuje bez problemu 8 czy 9 cyfrowe numery telefonow, ale naprzyklad daty urodzenia czy daty historyczne byly zawsze zmora i nie moglam ich zapamietac... moja orientacja w terenie jest na poziomie dziecka... gubie sie nawet we wlasnym miescie czesto korzystam z nawigacji ... ale najbardziej skomplikowane dzialamia matematyczne to dla mnie przyslowiowy pryszcz ...

Krysiu ...
    wloski moze nie bardzo odrosna do spotkania z dziewczynami, ale za straszydlo napewno robic nie bedziesz ... a gdzie twoja fantazja ? jakiejs twarzowej czapeczki czy bereta lub chocby opaski nie znajdziesz gdzies w swojej szafie ? ja sie tak czesto ratuje kiedy mnie ktos za krotko "opitoli" ... walczylam zeby wstawic swojafotke w opasceale nie wyszlomi , a w zasadzie wyszlo ale opaski nie widac....
    pppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp.jpg

milego wieczoru wszystkim maglareczkom ....
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar gamma56
    Mieszka w
    Gütersloh

Ewa ...
    przedni plan na sobote .... jestem za !!!
    Agnieszka111 and evige like this.

Uprawnienia umieszczania postów