Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Ewa....
co tez Ci przychodzi do glowy ? wiem z czym sie teraz zmagasz i nie ma mowy o tym ze mnie zawiodlas... wierze w Ciebie i wiem, ze to kwestia czasu, a raczej sprzyjajacych warunkow , ktorych w obecnej chwili napewno Ci brakuje ...jestes wyjatkowo pracowita i ambitna i wlasnie to Cie prtedysponuje do sukcesu... tylko spokojnie - nic na sile ...sa sprawy wazne i wazniejsze a co sie odwlecze to nie uciecze...
Naztko...
wiem co czujesz , bo bywam tez w takim polozeniu.... ale Agnieszka ma racje. zapomnij o stresie, zapomnij o dioecie . postaw na spokoj. jedz zdrowiej, madrzej i na ile potrafisz -mniej ... przestan sie obsesyjnie przygladac cyferce na wyswietlaczu wagi , bo to nic nie pomaga a wrecz nakreca nasz stres...
Sabinko...
widze ,ze teraz Ty coraz blizej wyjscia z Balwankowa...trzymamkciuki, bo wiem jak sie na to czeka ... mnie sie udalo i ladamoment tez do mnie dolaczysz ... baw sie dobrze na kreglach i nie przedawkuj tej witaminy B 
Agnieszko...
piekne pazurki ... bardzo lubie ten kolorek ale sama go unikam, bo mam nieciekawe paznokcie a przy tym kolorze bardziej rzucaja sie w oczy...
Maniusiu...
przykro, ze corka nie zalapala sie na ten wymarzony staz , to takie smutne kiedy widzisz jak zdolna dziewczyna nie ma szczescia w takich akcjach ..
Jolinko...
moze przynajmniej Twojej corce bardziej sie poszczesci .... bardzo wam tego zycze...
Kasiu ...
ja niby uwazamsie za inteligentna osobe, ale wszelkie normy dla mnie to czarna magia... mie jestem inigdy nie bylam w stanie zapamietac ani norm ani swoich wynikow... totalna ciemnota ze mnie w tej kwestii... szczytem moich mozliwosci jest zapamietanie ze moj Lagzeitzucker z 7,2 obnizylam do 6,3 ... naprawde nieraz sie zastanawiam jak skomplikowany jest ludzki umysl ...zapamietuje bez problemu 8 czy 9 cyfrowe numery telefonow, ale naprzyklad daty urodzenia czy daty historyczne byly zawsze zmora i nie moglam ich zapamietac... moja orientacja w terenie jest na poziomie dziecka... gubie sie nawet we wlasnym miescie czesto korzystam z nawigacji ... ale najbardziej skomplikowane dzialamia matematyczne to dla mnie przyslowiowy pryszcz ...
Krysiu ...
wloski moze nie bardzo odrosna do spotkania z dziewczynami, ale za straszydlo napewno robic nie bedziesz ... a gdzie twoja fantazja ? jakiejs twarzowej czapeczki czy bereta lub chocby opaski nie znajdziesz gdzies w swojej szafie ?
ja sie tak czesto ratuje kiedy mnie ktos za krotko "opitoli" ... walczylam zeby wstawic swojafotke w opasceale nie wyszlomi , a w zasadzie wyszlo ale opaski nie widac....
pppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp.jpg
milego wieczoru wszystkim maglareczkom ....
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]