Strona 8 z 3048 PierwszyPierwszy ... 6 7 8 9 10 18 58 108 508 1008 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Witam ponownie, może tak, żeby była jasność ja -evige- to ewa czyli stara Adeline (z Kafeterii) zmieniłam nick, żeby bardziej kojarzył się z ewą, bo tak jest na fb i wtedy będę rozpoznawalna, myślałam, ale niestety, Agnieszka mnie nie poznała
    Na razie tak ogólnie, witam Kasię, Natkę i dziękuję, bo duża w tym Wasza zasługa, że jestem ponownie w tym gronie.
    Wita, Gammę, Agnieszkę, Krysiępysia, Sabinkę, Bożenkę, Martę, Kropeczkę, Kanię, Kalahari i już sama nie pamiętam ktoś mi umknął pewnie, przepraszam, bo też nie znamy się wszystkie... Witam wszystkie koleżanki z nadzieją na dobre jutro na miłe chwile z Wami, na wzajemne wsparcie w trudnych zmaganiach y nadmiarem tego czy owego [ ale strzeliłam przemówienie ja na zebraniu PZPR ]
    Dzisiaj krótko, bo zmykam odpoczywać po ciężkim dniu pracy, a później będę zapoznawać się z całym tym miejscem, jak, gdzie pisać, jak stworzyć stopkę czy suwaczek ect Dzisiaj - przykro mi - nie jestem do życia...
    No właśnie, a kiedy wieczorek zapoznawczy ???
    Pozdrawiam Was i życzę miłego wieczoru
    kasiaogrodniczka and gamma56 like this.

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

HURA!!!!! Dziewczyny wygraliśmy z Chorwacją, jesteśmy w półfinale Mistrzostw Świata w Katarze!!!

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Małgosiu, świetny mecz, brawo dla naszych
    Ewa, tak sie domysliłam, że to byłas Ty, ale nie byłam pewna
    Kalachari ciao
    Wróciłam złachana z pracy, ledwo żyję koniec semestru to ciężki czas, a w ferie tez będę miała trochę roboty, bo po feriach mamy rade na której mam prezentację- duża robota, trwała 3 miesiące więc musze wszystko jeszcze zebrać do kupy. Ale w ferie jest duzo czasu to zdążę.
    gamma56 lubi to.

Awatar Natka55

Witam nową koleżankę Kropkę,stawiam dla wszystkich popołudniową kawkę
    Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-caffe-latte.jpg
    i uciekam na rowerek , trzeba się poruszać.

Awatar Leencia
    Leencia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Galway

Zagladam z kawusia zeby sie przywitac Kasiu, piekne kwiatuszki w oknie (chwale na wstepie, zeby mi sie nie oberwalo ) Ale Ty milosniczka kwiatow, to inaczej byc nie moze. Fajnie dziewczyny, ze znalazlyscie tutaj miejsce dla siebie. Jesli nie macie nic przeciwko, to bede zagladac od czasu do czasu.

Forum JestemFit.pl - Zapraszam do siebie

Awatar Natka55

Witajcie Agnieszko, Evi, Gammo, Sabinko
    Kalahari cieszę się ,że dotarłaś. Czekam jeszcze na info od Ciebie w sprawie spotkania nad morzem.
    Kasiu biegam nad naszym morzem, te Bali i Dominikany to nie na moją kieszeń.
    kasiaogrodniczka and gamma56 like this.

Awatar Mar-za
    Mar-za jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie.
    Zaczęłam walczyć ( tak naprawdę walczyć) 02. stycznia 2015 ubyło mnie troszeczkę ponad 5 kg).Efekty jojo, chudnięcia, przybory na wadze, napady obżarstwa,pełna buzia słodyczy i wyrzuty sumienia, pełna szafa ciuchów, nawet fajnych ciuchów tylko w rozmiarach bardzo różnych od XXL poprzez XL, M,S żyć nie umierać a ubrać się nie ma w co bo wszystko ciasne, a to co mam na sobie to takie smutne czarne( przecież wyszczupla).
    Masa krytyczna 91 kg-najniższa moja waga 58. dążę do 65 kg, a chciałabym ( tak po cichu gdzieś sobie marzę o 60kg)
    W moim domku opisuję sobie codzienny jadłospis.

bozena54 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    bydgoszcz

Cytat Zamieszczone przez Leencia Zobacz posta
    Zagladam z kawusia zeby sie przywitac Kasiu, piekne kwiatuszki w oknie (chwale na wstepie, zeby mi sie nie oberwalo ) Ale Ty milosniczka kwiatow, to inaczej byc nie moze. Fajnie dziewczyny, ze znalazlyscie tutaj miejsce dla siebie. Jesli nie macie nic przeciwko, to bede zagladac od czasu do czasu.
    Witam. Dzisiaj już troszkę lepiej się czuje. Dietke trzymam chociażby dlatego, ze nie mam apetytu, natomiast mój ruch to kanapa biurko. Mam nadzieje, ze to się mieni w przyszłym tygodniu.
    Ciesze się, ze mamy w końcu swoj kacik.
    Kasiu ja nie widze Twoich zdjęć.
    Pozdrawiam
    gamma56 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Leencia, Mar-za witajcie na pokladzie! Rozgosccie sie prosze!
    Kalahari- super, ze dotarlas! No teraz chyba juz wszystkie sie zameldowalyscie...
    No nie...Nie ma jeszcze Fili-czy ktoras z was ma z nia kontakt?- bo do niej jednej nie wyslalam zadnej informacji...
    Wiec jesli moge prosic to niech ktoras da jej jakos znac gdzie teraz jestesmy.

Buziaki! KasiaO
    gamma56 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Bozenko, Ewuniu- zaprosilam was do znajomych- jesli przyjmiecie zaproszenie to bedziecie mogly ogladac zdjecia z albumow prywatnych i wysylac prywatne wiadomosci...
    I wy rowniez w profilach innych forumowiczek mozecie proponowac poznakomienie sie...
    gamma56 lubi to.

Strona 8 z 3048 PierwszyPierwszy ... 6 7 8 9 10 18 58 108 508 1008 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów