Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
Jolinko....
zaczne dziekujac ci za zyczenia i piekne zalaczniki ... co do syna i jego choroby, to wierze, ze kolacza sie wam rozne mysli po glowie, bo z ciezka choroba dziecka nie da sie poprostu pogodzic i czekac na rozwoj wydarzen,.. to naturalne ze wszystkie wasze mysli klebia sie woklo tego jakze bolesnego problemu i rozwazacie rozne aspekty, ale blagam ... nigdy nawet nie mysl , ze przekazalas synowi zly gen ... takie myslenie nic nie pomaga , a tobie wrecz szkodzi...
Sabinko...
ciesze sie ze tez uczestniczysz w akcji tabelkowej ... i wierze, ze podobnie jak ja bedziesz chciala osiagnac jak najlepszy wynik.... moje zalozenia raczej nie zostana zrealizowane, ale bede zadowolona jesli uda mi sie w koncu rozbujac i przestac gadac a zaczac dzialac, bo potem to juz wszystko z gorki ...
Kalahari...
no masz racje Franciszka nie bardzo widac, ale wierze ci na slowo , ze tam w tle stoi ... pozdrawia nas i zyczy powodzenia ...
Ewa...
wszystko co dobre , szybko sie konczy, wiec i twoj wypad niestety musi sie skonczyc, ale mysle , ze wspomnienia i fotki beda cie jeszcze dlugi czas rozgrzewac...
No i na koniec ....

WSZYSTKIEGO
NAJLEPSZEGO
W DNIU KOBIET ...!!!
Ostatnio edytowane przez gamma56 ; 08-03-2015 o 11:54
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]