Strona 80 z 3048 PierwszyPierwszy ... 30 70 78 79 80 81 82 90 130 180 580 1080 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 791 do 800 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzień dobry
    miłego Dnia Kobiet wszystkim życzę
    Ja w ramach prezentu z okazji Dnia Kobiet zostałam zaproszona przez J. do filharmonii na koncert Grupy Mo Carta
    Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-grupamocarta.jpg
    idziemy na 18

Kalahari
    wspomniałaś o książkach Remarquea - też się w nich zaczytywałam...ech młodość

Maniusiu
    pięknie, ze możesz pomóc Jolince i jej synowi

Gammo
    mam nadzieję, że Maksio już zdrowszy, wspaniała babcia z ciebie

Evige
    ale masz tam pięknie, wrażeń mnóstwo i rozpusta jedzeniowa, korzystaj ile możesz, fotki robią wrażenie a ty po prostu kwitniesz
    myślałam, że ty tam poleciałaś ze swoim kochaniem ale Kasia wyprowadziła mnie z błędu

Natko
    nie ma to jak szaleństwo z M ale potem niestety trzeba zacisnąć pasa, u ciebie to taka nowa dieta - 25 dni zaciskania pasa i 5 dni dyspensy, coś jakby 5:2 lub 50:50 w nowej wersji ha ha

Kasiu
    kaszę jaglana bardzo lubię ale teraz mam zakaz jedzenia wszelkich kasz i i innych węgli, drugi tydzień walczę i powiem wam, że jak to na takich dietach bywa nie ciągnie mnie zupełnie do słodyczy, wczoraj leżała przede mną na stole chałwa która uwielbiam i nic

Jolinko
    dobrze zrobiłaś, że nie zamknęłaś się w swojej skorupie i wyszłaś tu do nas i na forum, pewnie już dobrze wiesz, że nie tędy droga
    a jadłospis bez węgli pewnie, że podam ale nie teraz bo niedługo mam gości, wpada siostrzeniec z rodzinką, maja byc lada moment więc piszę tak skrótowo raczej
    morwę białą łykałam i piłam herbatkę ale na mnie nie działała....

Kalahari
    piękny nowy awatar tylko szkoda, ze tak mało widać ale wierzę, że jest tak jak mówisz
    Jolinkaa and krysiapysia like this.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Zapomniałam dodać, że tez tak jak Gamma przystąpiłam do akcji tabelkowej i wpisałam się do niej...a co...na razie walczę to może mi się uda
    Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-1365903753_pn9b6m_600.jpg

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

sabinko--ciao
    tak, franek siedzi za firanka, wierz mi na slowo i zaraz pewnie sie pokaze, bo niedziela...

jolinko--ja zawsze wszystko czytam(no prawie) ale juz napewno wszystkich zauwazam i uwazam...
    nie odpisuje, bo czasami mi sie nie chce...nie mam veny lub czasu..normalne.

evige---ta patelnia to moje przysmaki,
    tak niesamowicie kusisz swoimi fotkami, ze teraz to na pewno sie tam wybiore zeby nie wiem co....

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Dzien dobry

Jolinko....
    zaczne dziekujac ci za zyczenia i piekne zalaczniki ... co do syna i jego choroby, to wierze, ze kolacza sie wam rozne mysli po glowie, bo z ciezka choroba dziecka nie da sie poprostu pogodzic i czekac na rozwoj wydarzen,.. to naturalne ze wszystkie wasze mysli klebia sie woklo tego jakze bolesnego problemu i rozwazacie rozne aspekty, ale blagam ... nigdy nawet nie mysl , ze przekazalas synowi zly gen ... takie myslenie nic nie pomaga , a tobie wrecz szkodzi...

Sabinko...
    ciesze sie ze tez uczestniczysz w akcji tabelkowej ... i wierze, ze podobnie jak ja bedziesz chciala osiagnac jak najlepszy wynik.... moje zalozenia raczej nie zostana zrealizowane, ale bede zadowolona jesli uda mi sie w koncu rozbujac i przestac gadac a zaczac dzialac, bo potem to juz wszystko z gorki ...

Kalahari...
    no masz racje Franciszka nie bardzo widac, ale wierze ci na slowo , ze tam w tle stoi ... pozdrawia nas i zyczy powodzenia ...

Ewa...
    wszystko co dobre , szybko sie konczy, wiec i twoj wypad niestety musi sie skonczyc, ale mysle , ze wspomnienia i fotki beda cie jeszcze dlugi czas rozgrzewac...

No i na koniec ....

Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-430665_344549208921661_283334372_n.jpg3333.jpg

WSZYSTKIEGO
    NAJLEPSZEGO
    W DNIU KOBIET ...!!!

Ostatnio edytowane przez gamma56 ; 08-03-2015 o 11:54
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Witam dziewczynki w nasze święto
    Jolinko to może byc to samo,warto zapytać koleżanki, bo cena aktualnie przy jednym opakowaniu jest zaporowa.
    Zapytaj się Pana doktora, bo ta witamina "naprawia" organizm na poziomie komórkowym, więc jako taka nie powinna szkodzić nikomu.Oczywiście nie znam się, ale mozna zapytać fachowca.Ja podtrzymuje swoja propozycję, bo będę kupowac kolejną porcję.
    Wysłałam Ci na messengera zdjęcie tego opakowania, które ja kupuję.
    Jolinkaa lubi to.

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Sabinko ja przez to balowanie na wage jeszcze nie weszłam, może na koniec tygodnia sprawdzę co tam słychać, w każdym razie jak się cos zmieni na suwaku na minus to dodam.
    KOncertu zazdraszczam i zyczę wielu wrażen.
    Reginko chłopaki cud miód, ale jakieś takie ukryte.....
    Ewuniu piękne fotki,a Ty na nich wygladasz REWELACYJNIE!!!
    Na koniec za oknem tak pięknie ,że wypiję jeszcze zbożówkę i idę na spacer.
    Miłej niedzieli , udanego świętowania .

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam! Ales mi Gammo narobila smaka! Ale ma racje Natka, ze cos te chlopaki slabo widoczne...
    Jolinkaa lubi to.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

witajcie
    Jolu, załatwienie płytki to żaden wyczyn, akurat tak sie złożyło, że marta na tym pracuje, zanim coś w srebrze zrobią, próby robią na miedzi. Zapytała profesora, czy może kupić kawałek blaszki, a że jest ulubienicą dostała za darmo
    My dzisiaj odbieraliśmy busa od mechanika, narobił nam stracha, bo wyglądało, że sprzęgło poszło, ale na szczęście to tylko pękła plastikowa część ( kto robi plastikowe części do samochodu ! i to dostawczego!), mechanik wstawił w to miejsce metalową, o może dłużej posłuży.
    A wczoraj byliśmy u wujka po rozmowie z nim jestem wzburzona do dzisiaj. Niby nie powinnam się wtrącać w cudze życie, ale nie wytrzymałam i powiedziałam co myślę, niestety niechęć do pijaków we mnie siedzi i nie minie. No ale od początku, bo nie wiecie o co chodzi.
    Moja kuzynka (córka wujka) rzuciła męża po roku małżeństwa i związała się z 11 lat starszym alkoholikiem, bo już wtedy to było widać, zaparła się i nikt jej nie mógł wytłumaczyć, e głupio robi,wprowadziła się do niego z maleńkim dzieckiem ( kilka miesięcy wtedy miała jej córeczka) i już z nim żyje bez ślubu 14 lat. Tamten nie shańbił się choćby dniem pracy, a ma dobry fach w ręce, bo jest mechanikiem samochodowym.
    No i wujek mi mówi, że "musiał" dać córce dwa tysiące, bo ten jej po pijaku wjechał do rowu i jak dadzą w łapę policji, to go puszczą, a jak nie dadzą to do więzienia pójdzie.
    No i to mnie tak wpieniło na maksa....
    sorry że z prawatą wchodzę i to tak nieskłądnie, ale nerw mnie trzyma

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Kasiu ...

Zeby zobaczyc ciut wiecej trzeba na myjnie podjechac

Maniusiu...

nie dziwie sie , ze cie zatrzeslo.... bo to chyba kazdego by ruszylo.... ciekawe co by wujek mowil gdyby to taki naprany kierowca wjechal w jego corke ?.... tez by dawal w lape policji zeby sprawe zatuszowac ? mormalnie jak Pietaszek... jak Kalemu ukrasc krowe to jest zle ... ale jak Kali ukrasc krowe to jest dobrze...

Sabinko...

do tabelki sie wpisalam punkciki grzecznie liczylam, ale urodzinowemu tortowi nie popuscilam.... zezarlam dwa kawalki bo trzeba jesc zeby sie nie zmarnowalo ....

BOZE SPUSC NOGE I KOPNIJ TA GAMME BO JEJ JUZ CALKIEM MOZG SADLEM OBROSL !!!
    Ostatnio edytowane przez gamma56 ; 08-03-2015 o 14:22
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

zdublowało się
    Ostatnio edytowane przez maniusia72 ; 08-03-2015 o 19:32
    Natka55 and krysiapysia like this.

Strona 80 z 3048 PierwszyPierwszy ... 30 70 78 79 80 81 82 90 130 180 580 1080 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów