Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
Kasiu...
dzieki za poranna kawe w pieknej oprawie... az milo taka siorbnac....
Kalahari...
nie dziwota, ze nie moglas sie oprzec... toz to wrecz blizniacza budowla tylko krajobraz nieco inny 
Sabinko...
powiadaja , ze cygan dla towarzystwa dal sie powiesic, wiec chyba nie podlega dyskusji, ze Ty w towarzystwie i na dodatek w szczegolnym dniu , polasuchowalas troche ... jutro tez jest dzien.... jeszcze zdazysz podjetkowac....
Krysiu...
pokonawszy pieszo cala odleglosc z Gütersloh do Slupska ,napewno dalej bede sie ruszac.... chodzic tez pewnie czasami bede, ale napewno nie pod taka presja, ze musze te moje kilometry pokonac, a teraz wlasnie tak jest . uparlam sie ze musze ten dystans pokonac i to doslownie "wisi" nademna jak kara... mysle ze tu znow odzywa sie moja rogata dusza,ktora jesli cos musi to reaguje wrecz alergicznie ... teraz czuje sie doslownie jak rezerwista kilka dni przed odejsciemdo cywila... odliczam caly czas kilometry i coraz berdziej gebusia mi sie usmiecha , bo na chwile obecna zostalo mi do pokonania zaledwie 28 km , a jeszcze dzis kilka kilometrow zrobie, bo jak wam pisalam dostalam na kilka dni pod opieke pieska znajomej , ktora musiala na kilka dni wyjechac, wiec moje chodzenie odbywa sie conajmniej 3 x dziennie po ok 1,5-2km ... wiecej nie chodze, bo to taki troche goracy okres przedswiateczny , wiec zajec sporo ....
malym skokiem wagi nie zaprzatam sobie glowisi, bo juz nie raz to przerabialam, i wiem ze czasami nasz organizm tak potrafi... troche szkoda, ze nie uda mi sie raczej osiagnac wagi jaka sobie zalozylam w akcji tabelkowej, ale jak sie nie ma co sie lubi , to sie lubi co sie ma ... a nawet z ta mala zwyzka, to liczac od konca grudnia ubylo mnie prawie 7 kg , wiec chyba jest calkiem ok, choc nie mowie, ze nie mogloby byc lepiej 
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]