Strona 808 z 3048 PierwszyPierwszy ... 308 708 758 798 806 807 808 809 810 818 858 908 1308 1808 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 8,071 do 8,080 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Natko ...
    rower jest dla mnie srodkiem lokomocji . tu sie jezdzi bez wzgledu na pore roku, ale jako sport raczej mnie nie rozpali . natomiast fitnes zniecheca mnie calkowicie, bo u nas trzeba podpisac umowe na 2 lata i jesli po kilku miesiacach sie rezygnuje to placic i tak trzeba, a znam siebie wystarczajaco i wiem, ze chodzilabym kilka miesiecy a potem placilabym a i tak bym nie korzystala.

Kalahari ...
    linki , byly wybrane przypadkowo i tylko po to aby pokazac jaki rodzaj ruchu biore pod uwage . w necie jest sporo podobnych oczywiscie o roznym stopniu trudnosci... ponizszy jest na to dowodem... oczywiscie trzeba dopasowacindywidualnie tempo i stopien trudnosci ... poczatek wiadomo zdecydowanie lagodniejszy , bo kondycja niestety najczesciej u nas do bani... ale z czasem poprzeczke sie ppodnosi
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

sabinka57 lubi to.
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Kasiu zajrzałam na Twój wątek ,przeczytałam artykuł i niestety zgadzam się w 100% z autorem.
    Wychowałam moje dzieci tak ,aby były tolerancyjne,sama też taka jestem,ale to co się wyrabia w Europie to jest horror,a migranci w przeważającej większości to nie uchodźcy ,to szarańcza która zalewa Europę i wyrżnie nas jak tylko będzie miała sposobność.Taka jest prawda i jeśli tego nie zrozumiemy to będzie po nas.

Awatar Natka55

Awatar Natka55

Tutaj te link, o którym wcześniej pisałam.
    gamma56 lubi to.

Awatar Natka55

gamma56 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Jeszcze udało mi się zostawić Wam świąteczna kawę Wpisałam się w tabelki. Udało mi się utrzymać wagę z soboty, choć kosztowało mnie to dużo nerwów , ale dałam radę Jeszcze raz dobrych Świąt Załącznik 35499

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam z rana!

Laugizorli, gamma56 and sabinka57 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Ha! Ha! Agusiu...i znowu razem kawe podalysmy...a ja juz myslalam, ze dzis cie z kawka zastapie! Dzieki sloneczko! I jeszcze raz dobrej podrozy! Gratki za utrzymanie wagi! Ja tez walcze o to samo!

Naciu... coz ci powiedziec. Podzielam twoje obawy...ale nie chce siebie ani nikogo innego nakrecac.
    My- nasza obawa, naszym lekiem niczego nie zmienimy...
    Kto inny ma sznurki w reku. A siejac niepokoj tylko zatruwamy siebie i swoje otoczenie.
    Jasne, ze kazdy ma prawo powiedziec co czuje i mysli na ten temat...tylko...czy to cos da? Czy cos zmieni?
    No ale tak bywa...ze czasami sie czlowiekowi po prostu uleje... Szczegolnie w obliczu takich wydarzen jak te ostatnie...

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Dzien dobry

Agnieszko...
    Tobie szczegolne dzieki za kawe, bo juz praktycznie w biegu, a jeszcze na moment wpadlas... zycze Wam wyjatkowo pieknych i pogodnych dni i oczywiscie potem szczesliwego powrotu do domciu...

Kasiu...
    temat uchodzcow , to temat rzeka, ale mysle, ze z kazda chwila rosnie przekonanie, ze pomoc w takiej jak obecnie formie , nie przyniesie nic dobrego...ja osobiscie w tej kwestii jestem niestety bardzo zatwardziala , wiec lepiej zamkne buzie, bomnie za rasizm zamkna... ale napewno nie pomagalabym mlodym zdrowym mezczyznom, ktorzy zamiast walczyc o swoje prawa we wlasny mkraju , uciekaja zostawiajac slabych i chorych na pastwe losu, a sami domagaja sie dla siebie wygodnego spokojnego zycia... ja ograniczylabym pomoc do slabych i chorych ...dzieci , starcowi ....mlodzi zdrowi majachyba jakies obiwiazki wobec wlasnej ojczyzny ,jezeli tam dzieje sie zle

Oj zagapilam sie musze juz smigac do babci....
    Milego dnia zawzietaski kochane ...
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Laugizorli
    Laugizorli jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Orla

Cytat Zamieszczone przez Natka55 Zobacz posta
    Kasiu zajrzałam na Twój wątek ,przeczytałam artykuł i niestety zgadzam się w 100% z autorem.
    Wychowałam moje dzieci tak ,aby były tolerancyjne,sama też taka jestem,ale to co się wyrabia w Europie to jest horror,a migranci w przeważającej większości to nie uchodźcy ,to szarańcza która zalewa Europę i wyrżnie nas jak tylko będzie miała sposobność.Taka jest prawda i jeśli tego nie zrozumiemy to będzie po nas.
    Natko , bo trzeba odróżnić ludzi i dzicz ( te biedne istoty mają tak wypaczony obraz siebie i reszty świata, że nie widzę dla nich ratunku.) , a od tolerancji ważniejsze jest poczucie bezpieczeństwa i prawo stanowienie.
    Tolerancja tolerancją, ale kiedy zagrożona jest Twoja rodzina, Twój naród to według Prawa Naturalnego pierwszymi i najważniejszymi sprawami są zapewnienie bezpieczeństwa swoim najbliższym i prawo do samostanowienia. Jeżeli wpuszczasz do domu gościa, a on zakazuje Ci Twoich praw ( nie można obchodzić świąt , bo to kogoś razi i oburza) jest wobec Ciebie podły i niebezpieczny masz Święte Prawo wywalić go ze swego domu!!! Jeżeli tego nie zrobisz jesteś wrogiem swoich bliskich i rodaków, bo narażasz je na niebezpieczeństwo.
    . TO JEST CAŁKOWITY ABSURD.

Ja mam swoją teorię na ten temat, ale forum to nie miejsce na takie dywagacje.
    Ostatnio edytowane przez Laugizorli ; 24-03-2016 o 07:32

Uprawnienia umieszczania postów