Strona 809 z 3048 PierwszyPierwszy ... 309 709 759 799 807 808 809 810 811 819 859 909 1309 1809 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 8,081 do 8,090 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzień dobry
    co do tabelki to mnie chyba nie uda się utrzymać wagi z poprzedniej soboty, myślę, że będzie więcej ale włosów z głowy nie będę rwać

Kasiu pytasz o moją siostrę? - siedzi w domu przed tv, nie dba o to żeby schudnąć, nie dba o siebie, nie wychodzi z domu, jej synowa robi zakupy, jak zadzwonię do niej to słyszę, że wszystko dobrze i nic nie potrzebuje, chyba jej za dużo trułam i teraz jestem "persona non grata" więc nawet nie chce mi się tam iść i patrzeć na jej marazm i zaniedbanie ....dobrze, że chociaż zaczęła brać leki i nie oszukuje, że bierze jak było wcześniej....szkoda gadać

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    KASIU AGNIESZKO dziękuję za kawkę.
    Pozwolę sobie jeszcze na chwilę wrócić do wrzuconych linków.Nie dyskutuję na tym forum na tematy polityczne bo to nie miejsce , ale myślę, że warto zobaczyć ten problem z drugiej strony czyli to co nie pokaże nam tv.

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Witajcie dziewczyny

Dziś tylko na krótko i w wielkim skrócie.

Trzy dni pod rząd miałam u siebie wnuki,to czasu brak.

Porządki świąteczne zrobione w połowie,ale się nie przejmuję.W sobotę mąż idzie na rano,w pierwszy dzień na nockę,a wychodzi tuż przed 16tą,a w drugi dzień idziemy do córki.Porządki mogą więc pójść wolniejszym tempem i nazwę je wiosennymi

Mecz poniedziałkowy przegrany,ale i tak było super.Kilka fotek zrobionych,parę zdań zamienionych z trzema siatkarzami i....od jednego na koniec sezonu,po ostatnim meczu u na mam dostać koszulkę...tylko oby nie zapomniał

Córka obiecanej pracy nie dostałaChyba przeważyło to,że ona pracuje,a musiałaby w nowym miejscu zacząć 1 kwietnia,a okres wypowiedzenia ma 2 tyg i nie wiadomo czy firma dałaby jej porozumienie stron.No nic-szuka dalej.Wczoraj złożyła papiery do UM w sąsiednim mieście.U niej w pracy też zmiany-ma umowę do końca sierpnia i była pewna,że jej nie przedłuży,ale zobaczy jak to będzie,bo od kwietnia mają być podpisywane nowe umowy.Chcą zrównać wszystkim podstawę i stanowiska.W tej chwili ona ma niższą podstawę od obowiązującej-jeśli to zmienią,to brutto dostanie więcej ok.350 zł.No i zrównanie stanowisk-u nich każda ma inne,a robią to samo.Ma się też zmienić system premiowania,ale to już może nie wyglądać tak różowo.No ale zobaczy jak będzie przez te parę miesięcy i zdecyduje czy odejdzie latem czy jednak zostanie.

Co do wyjazdu do Krakowa to oczywiście jadę.Myślałam,że będę musiała jechać z Katowic,ale od niedawna z Sosnowca jeżdżą busy.Taki bus jedzie 1 godz.20 min,a na niego jadę 15 min.Pociąg z Katowic jedzie 2 godz i razem z dojazdem autobusem kosztowałby mnie prawie 2 razy tyle co bus.W zależności od tego jak szybko rano się wygrzebię,to będę między 9.20 a 10tą.

Ja czuję się w miarę,tylko niewyspana jestem i przemęczona.Odpocznę sobie w święta.
    Teraz uciekam po pieczywo-może zajrzę późnym wieczorem,wcześniej na pewno nie,bo sobie w domu w trójkę poświętujemy-mój mąż ma dzisiaj urodzinyA za oknem piękne słońce,to jak wstanie po nocce chcemy do ogródka wyjść-może w końcu róże wsadzę,bo bujają już w piwnicy.

Miłego dnia

Jolinko wszystkiego najlepszego dla twojego męża

Pogadałam trochę na skype z moimi dziewczynami ale pakują się bo wyjeżdżają na święta więc krótko
    nie wiem czy wam pisałam ale młodzi zdecydowali, że ich dom jest za mały jak pojawiło się drugie dziecko, chcieli kupić coś większego ale koniecznie w tej wsi w której mieszkają bo bardzo im się tam podoba i mają dobry dojazd samochodami do pracy w Newcastle, nic nie było ciekawego ( albo bardzo drogo) więc zdecydowali, że rozbudują ten...ale oczywiście musieli wynieść się z niego na czas budowy - na 2 miesiące, wynajęli dom na sąsiedniej ulicy, drogo ( 450 funtów za tydzień) ale dom ładny, tylko, ze wcześniej ktoś wynajął go na święta więc oni na święta muszą go opuścić ha ha, i potem wrócić, wymyślili więc, że zrobią sobie święta wyjazdowe w hotelu w Szkocji i dzisiaj właśnie wyjeżdżają...oj mają atrakcji, mają
    remont miał się skończyć do 8 kwietnia ale już wiadomo, że nie zdążą bo moi coś tam pozmieniali w trakcie, ja lecę 13 kwietnia więc kto wie, może też pierwsze dni spędzę w tym wynajętym domu, na rozkładanej kanapie a nie we własnej sypialni

Awatar Natka55

Sabinko piszesz , że szykują Ci się " atrakcje " , może nie będzie tak źle .

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
    gamma56 lubi to.

Natko na pewno nie będzie tak źle a jakby powrót do domu miał się przedłużyć to im pomogę w rozpakowywaniu i urządzaniu, bo od czego w końcu ma się rodzinę ????
    kasiaogrodniczka and gamma56 like this.

Awatar Natka55

Otóż to nie ma to jak pozytywne nastawienie
    kasiaogrodniczka and gamma56 like this.

Maria1968 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Stuttgart

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Ostatnio rozmawialam z Maria i pytala mnie o dokladny termin...moze do nas wtedy dojedzie...-prawda Marysiu?
    Jak tylko bede mogla to chetnie Was wszystkie poznam osobiscie. Prawie co roku latem krece sie w okolicach Lodzi, tylko nie wiem co zrobie jak szef mi leciec kaze to bede musiala jakies auto wypozyczyc.
    Odchudzanie zaczyna sie w glowie a nie w kuchni.
    20.09.2015 - 78,1 kg
    24.01.2015 - 68,5 kg
    https://www.jestemfit.pl/chce-schudn...a-dr-pape.html

Maria1968 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Stuttgart

Cytat Zamieszczone przez gamma56 Zobacz posta
    fitnes zniecheca mnie calkowicie, bo u nas trzeba podpisac umowe na 2 lata i jesli po kilku miesiacach sie rezygnuje to placic i tak trzeba, a znam siebie wystarczajaco i wiem, ze chodzilabym kilka miesiecy a potem placilabym a i tak bym nie korzystala.
    ..a mnie to wlasnie bardzo mobilizuje, musze placic to chodze. Fajnie jest tez chodzic w towarzystwie, ja namowilam dwie kolezanki z pracy, jak ktoras nie ma ochoty to kopniaka dostaje...fajnie jest
    Cytat Zamieszczone przez Natka55 Zobacz posta
    Wychowałam moje dzieci tak ,aby były tolerancyjne
    ja tez, czasem zastanawiam sie czy to byla dobra decyzja.Ja mysle, ze sa granice tolerancji

Oj jak ja wam zazdroszcze tego Krakowa ale nie zeby zlosliwie. Piekne miasto, nie mozna go nie kochac. Milego pobytu dziewczyny.
    Odchudzanie zaczyna sie w glowie a nie w kuchni.
    20.09.2015 - 78,1 kg
    24.01.2015 - 68,5 kg
    https://www.jestemfit.pl/chce-schudn...a-dr-pape.html

Uprawnienia umieszczania postów