http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...eaa4bcc107.jpg
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Wersja do druku
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...eaa4bcc107.jpg
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Kasienko....
fotki urocze ,ale coz to za wiatry pognaly Cie az do Worms ?
To nie wiatry...to moj maz! :mdr:
Uwielbia ciagnac nas wszystkich na wycieczki!:p A to Worms to tylko godzinka drogi z Frankfurtu...
Załącznik 35639
Wróciliśmy wczoraj w nocy, na powitanie zostawiam Wam dyngusowa kawę i kilka fotek z miejsc w których byliśmy. Byliśmy w cudownym, klimatycznym miejscu. Mieszkaliśmy w wiosce położonej w górach, przy fiordach, obok miasta Bergen, które wielkością przypomina Warszawę, ale mieszka w nim 10 % jej mieszkańców!
Jak będę miała chwilę, to trochę Wam opowiem, a na razie życzę w dalszym ciągu Wesołych Świąt :)
Załącznik 35640Załącznik 35641Załącznik 35642Załącznik 35643
Agusiu! Super, ze znowu jestes!:money: Dla ciebie byla ta podroz pewnie za krotka, ale ja sie juz stesknilam za toba!
Dzieki za kawusie i za szybkie spelnienie naszej prosby o foteczki! Faktycznie magiczne to miejsca...te wodospady, te domki...:)
Szkoda tylko, ze pora roku taka jeszcze szaro-bura. Pewnie, za miesiac czy dwa te miejsca gdzie bylas bylyby jeszcze piekniejsze!
U nas dzis drugi dzien rodzinnego swietowania- troche jednak juz inny niz wczoraj bo nasz pierworodny po obiedzie wraca do Hamburga a mlodszy synek idzie na II zmiane do pracy.:arf:
Ale wczoraj po wycieczce obejrzalismy sobie jeszcze cala piatka film animowany Ksiaze Egiptu o Mojzeszu- a potem dlugo dyskutowalismy o Bogu karzacym za grzechy i bogu kochajacym...czy ten starotestamentowy byl inny? Czy to byl w ogole ten sam Bog?:confused: Fajnie, tak rozmawiac z doroslymi dziecmi...patrzec na owoce swego wychowania...:)
http://www.filmweb.pl/film/Ksi%C4%85...iptu-1998-668#
Dobrego dnia dziewczyny!
Załącznik 35649
Dzień dobry, dosiadam i ja do kawusi...
Agnieszko, super miejsce i najważniejsze, że pozytywne wrażenia, życzę Ci i pozostałym Paniom miłego świętowania, u mnie skromnie, mało świątecznie, ale fajnie, święta na kanapie co prawda wczoraj poszliśmy na dłuższy spacer, dzisiaj mam zamiar pobiegać choćby 20 min, ale odpoczywam, odpoczywam.... wieczorem pakuję walizeczkę i jutro rano zmykam do Krakowa :)
Maniusiu moja droga, umknęło mi wczoraj, ale życzę Twojemu ukochanemu wszystkiego co najlepsze, dużo zdrowia, radości, miłości... 100 lat !Załącznik 35648
Gammo, a Tobie mokre psikusy w głowie od rana, łobuzie... tutaj nie ma tego zwyczaju, to typowo polskie i nie próbuję zadzierać z L, bo on tego nie rozumie ;)
Miłego, pogodnego dnia wszystkim życzę i super świętowania...
Dzień dobry kobietki w drugi dzień świąt, spędzam je tylko z J., kameralnie, cicho ale jest bardzo fajnie, mamy czas dla siebie, wczoraj długi spacer bo pogoda piękna, dzisiaj też gdzieś się na pewno wybierzemy :)
Załącznik 35652
Popołudniowe dzień dobry przy herbatce,zapraszam jak ktoś chętny... przysiadłam , żeby popłacić rachunki przed wyjazdem i robię wszystko tylko nie to co zamierzałam ;)
Smutno mi z powodu ks. Kaczkowskiego :( bardzo mi smutno...
Sabinko, ja też spędzam święta podobnie jak TY i jestem z tego bardzo zadowolona, spokój, relaks, fajnie...