Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Kasienko....
fotki urocze ,ale coz to za wiatry pognaly Cie az do Worms ?
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Załącznik 35639
Wróciliśmy wczoraj w nocy, na powitanie zostawiam Wam dyngusowa kawę i kilka fotek z miejsc w których byliśmy. Byliśmy w cudownym, klimatycznym miejscu. Mieszkaliśmy w wiosce położonej w górach, przy fiordach, obok miasta Bergen, które wielkością przypomina Warszawę, ale mieszka w nim 10 % jej mieszkańców!
Jak będę miała chwilę, to trochę Wam opowiem, a na razie życzę w dalszym ciągu Wesołych Świąt
Załącznik 35640Załącznik 35641Załącznik 35642Załącznik 35643
Agusiu! Super, ze znowu jestes!Dla ciebie byla ta podroz pewnie za krotka, ale ja sie juz stesknilam za toba!
Dzieki za kawusie i za szybkie spelnienie naszej prosby o foteczki! Faktycznie magiczne to miejsca...te wodospady, te domki...
Szkoda tylko, ze pora roku taka jeszcze szaro-bura. Pewnie, za miesiac czy dwa te miejsca gdzie bylas bylyby jeszcze piekniejsze!
U nas dzis drugi dzien rodzinnego swietowania- troche jednak juz inny niz wczoraj bo nasz pierworodny po obiedzie wraca do Hamburga a mlodszy synek idzie na II zmiane do pracy.
Ale wczoraj po wycieczce obejrzalismy sobie jeszcze cala piatka film animowany Ksiaze Egiptu o Mojzeszu- a potem dlugo dyskutowalismy o Bogu karzacym za grzechy i bogu kochajacym...czy ten starotestamentowy byl inny? Czy to byl w ogole ten sam Bog?Fajnie, tak rozmawiac z doroslymi dziecmi...patrzec na owoce swego wychowania...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Dobrego dnia dziewczyny!
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Filizanki-do-kawy-espresso-2-sztuki-brazowo-biale.jpg
Dzień dobry, dosiadam i ja do kawusi...
Agnieszko, super miejsce i najważniejsze, że pozytywne wrażenia, życzę Ci i pozostałym Paniom miłego świętowania, u mnie skromnie, mało świątecznie, ale fajnie, święta na kanapie co prawda wczoraj poszliśmy na dłuższy spacer, dzisiaj mam zamiar pobiegać choćby 20 min, ale odpoczywam, odpoczywam.... wieczorem pakuję walizeczkę i jutro rano zmykam do Krakowa
Maniusiu moja droga, umknęło mi wczoraj, ale życzę Twojemu ukochanemu wszystkiego co najlepsze, dużo zdrowia, radości, miłości... 100 lat !urodziny_288.jpg
Gammo, a Tobie mokre psikusy w głowie od rana, łobuzie... tutaj nie ma tego zwyczaju, to typowo polskie i nie próbuję zadzierać z L, bo on tego nie rozumie
Miłego, pogodnego dnia wszystkim życzę i super świętowania...
Dzień dobry kobietki w drugi dzień świąt, spędzam je tylko z J., kameralnie, cicho ale jest bardzo fajnie, mamy czas dla siebie, wczoraj długi spacer bo pogoda piękna, dzisiaj też gdzieś się na pewno wybierzemy![]()
12670624_1079790385419712_3339644115627332969_n.jpg
Popołudniowe dzień dobry przy herbatce,zapraszam jak ktoś chętny... przysiadłam , żeby popłacić rachunki przed wyjazdem i robię wszystko tylko nie to co zamierzałam
Smutno mi z powodu ks. Kaczkowskiegobardzo mi smutno...
Sabinko, ja też spędzam święta podobnie jak TY i jestem z tego bardzo zadowolona, spokój, relaks, fajnie...