Miało być przestawiania.![]()
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Miało być przestawiania.![]()
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry![]()
coś mi się robi na skórze : górna cześć powiek, mały placek na czole i plamka na ręce, wygląda mi to na atopowe zapalenie skóry...czy któraś coś wie na ten temat i może coś polecić? do dermatologa trzeba by chyba długo czekać i z tego co wiem to chętnie przepisują maści sterydowe
na razie próbuję smarować maścią tranową, jest bardzo tłusta i jakby trochę pomagała ale może któraś w as ma jakieś doświadczenia w tej dziedzinie?
zaraz wyruszam na basen![]()
no niestety Sabino, ja leczyłam sterydami, ale czytałam że na zmiany skórne jest dobry olej kokosowy
Czesc Dziewczny, melduje sie krotko bo w robocie siedze, pozdrawiam i obiecuje, ze pozniej poczytam![]()
Odchudzanie zaczyna sie w glowie a nie w kuchni.
20.09.2015 - 78,1 kg
24.01.2015 - 68,5 kg
https://www.jestemfit.pl/chce-schudn...a-dr-pape.html
Sabinko...
nie potrafie Ci nic poradzic.... nie mam pojecia co z tym fantem zrobic...
Natko ...
poczytalam troche o metforminie . mysle ze moge spac spokojnie, bo co 3 miesiece robione mam wyniki i na bierzaco kontrolowane sa wszelkie zmiany wiec gdyby cos mialo sie dziac, to nie umknie to uwadze lekarki prowadzacej ...
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Witam i zapraszam na domyślną herbatkę
Małgosiu – i z takim nastawieniem masz się stawić na spotkanie!Acha – i trzymam Cię za słowo, że będzie ładna pogoda
.
Kasiu – nawiązując do obaw Małgosi, potwierdzam to co napisałaś. Jak się kogoś lubi i akceptuje, to wygląd nie ma zupełnie znaczenia. Jakoś tak dziwnym trafem widzi się wtedy głównie to, co w środku. Oczywiście, że z przyjemnością można zauważać jakieś fajne drobiazgi zewnętrzne. Ale to są w końcu tylko miłe drobiazgi.
Jak tam dzisiejszy dzień w szkole?
Sabinko – też niestety nic Ci nie doradzę. Mam nadzieję, że już coś się zmieniło? Albo masz więcej wiedzy na temat tego, co Ci się tam przyplątało?
Reginko – w takiej sytuacji nie będę Cię już namawiała na konkretną trasę rowerową. Rozumiem o czym piszesz, bo też bym pewnie reagowała podobnie na jakieś naciski. Tak więc pedałuj sobie ile chcesz, kiedy chcesz i jak szybko chcesz. Najważniejsze, żeby sprawiało Ci duuuużo radości!Zazdroszczę Wam tej kultury jeżdżenia. Marzyłyby mi się takie skupiska rowerowe u nas. Ciągle jeszcze daleko nam do tego
. Chociaż przyznaję, że coraz więcej rowerzystów na drogach już jest. A pamiętam, że kiedy byłam młodą dziewczyną, to rower był traktowany u nas jako coś obciachowego. Niesamowite!
Agnieszko – no i jak tam, dalej Ci trudno po zmianie czasu? Przyznam, że ze zdziwieniem obserwowałam reakcję swojego organizmu – przestawiłam się od razu. Kiedy mój mózg zarejestrował północ na zegarze to uznał to za północ i od razu chciał iść spać! A poza tym to wolę letni czas i zawsze trudniej mi się przestawić właśnie na zimowy.
Miłego wieczoru wszystkim!![]()
Krysiu, ja zwykle też...i zawsze bardzo lubiłam właśnie tę zmianę- na czas letni...a teraz jakoś strasznie ciężko mi się przestawić. Może dlatego, że obecnie dużo lepiej śpię niż kiedyś...właściwie nie mam bezsennych nocy i dobrze śpi mi się nad ranem....
hej Agnieszko
mam nadzieję że będzie miły
a jutro Kraków !![]()
![]()
![]()
![]()