Dla Grażynki
Dzień dobry, trochę mnie tu mało, bo w pokoju jest problem z netem, a jak wyjdę to tyle się dzieje, że nie mam czasu.
Dzisiaj mieliśmy jechać do Oświęcimia, ale odpuszcsamy, bo to jednak za ciężko dla L, już w Wieliczce miałam stracha. Jedziemy wiec na Wawel.
Natko dobrej podróży Ci życzę i czekam na wiadomość od Ciebie.
Wszystkie Zawzietaski pozdrawiam i życzę miłego dnia.
A jeszcze Wam powiem, że pogodziunia spłata figa i jest nie specjalnie tzn szaro buro pewnie zimno, nie byłam jeszcze na zewnątrz ala zaraz idę. Papap
ewa
Niezły numer przecież to dzisiaj 1 i prima aprilis.
Grażynko dużo zdrowia dla Ciebie , szczęścia i pomyślności
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Ewuniu zadzwonię jak dotrę do hotelu.
Temp.miała być na poziomie 15 stopni.Jutro ma być chłodniej, ale słonecznie.W takim razie udanego wypadu na Wawel.
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry
u mnie piękne słoneczko ale ma być tylko 7 stopni, chciałoby się juz takiego ciepełka jak było w święta - około 15 stopni
Agnieszko kupię maść nagietkową, może pomoże, czy ty ją stosowałaś na jakieś problemy skórne czy tylko słyszałaś, że może pomóc ?
Ewuniu masz rację, nie ma co za bardzo forsować twojego Lucjana a Oświęcim to na pewno byłoby duże przeżycie...tak czy owak na pewno spędzacie czas intensywnie i wrażeń macie mnóstwo, do tego polskie jedzenie, jutro spotkanie z dziewczynami, chyba dzisiaj z Natką, super
Jolinko super, że twój mąż chce po prostu "posiedzieć z tobą", ja też bardzo lubię posiedzieć z J. ale mam koleżankę, mężatkę od raptem 14 lat a "posiedzieć ze sobą" nie lubią i chyba nawet nie potrafią
Kasiu mówisz, że kolejne decyzje przed tobą? ale urozmaicone masz to życie ostatnio szkoda tylko, że dzieciska ci się porozjeżdżały i tylko zapracowany synuś został, zresztą ty teraz też zapracowana jesteś, tyle godzin poza domem, jakby w pracy
Grażynko wszystkiego najlepszego
wszystkiego-najlepszego-kartka-urodziny-imieniny,jywfqhbyzchhjfyd.jpg
Sabinko, ja maść nagietkową zawsze mam w domu. Stosuję ją na wszelkie problemy ze skórą, szczególnie te, które wymagają natłuszczania. Nigdy mnie nie zawiodła.A nawet jak mnie coś tam w babskich strefach piecze lub boli, to pierwsze co robię, to pełną garść maści sobie tam szpachluję...i jak ręką odjął
Dzięki Agnieszko
Dzien dobry
Zaczne od zyczen dala Grazynki ....pogubilam sie czy to Twoje urodzinki czy imeniny ale i tak zycze Ci ...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ewa...
Oswiecim, to duze wyzwanie fizycznie , ale chyba jeszcze wieksze przezycie emocjonalne, wiec jesli Lucien jest zmeczony, to dobrze zrobiliscie rezygnujac z tej wyprawy...
Natko...
mysle ze juz dotarlas do Krakowa... szkoda, ze pogoda troche wam psuje szyki... umnie pikne sloneczko i +14 , a jutro ma byc jeszcze cieplej...
Kasiu...
mysle ze powinnas spokojnie zapoznac sie z otoczeniem i ludzmi w nowej szkole ... pierwsze wrazenie bywa czasami mylne i tego wlasnie Ci zycze...
Sabinko...
Krysiu...
Agnieszko...
Mario...
Grazynko...
Jolinko...
Rene...
i wszystkie ktore z powodu sklerozy nie zpstaly wymienione dzisnatknelam sie na ciekawy material odnosnie odchudzania ....
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
sciagnelam sobie z chomika ta ksiazke , bo ta teoria wydaje sie podobna do stosowanej przezemnie filozofii...
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]