Dla Grażynki
Dzień dobry, trochę mnie tu mało, bo w pokoju jest problem z netem, a jak wyjdę to tyle się dzieje, że nie mam czasu.
Dzisiaj mieliśmy jechać do Oświęcimia, ale odpuszcsamy, bo to jednak za ciężko dla L, już w Wieliczce miałam stracha. Jedziemy wiec na Wawel.
Natko dobrej podróży Ci życzę i czekam na wiadomość od Ciebie.![]()
Wszystkie Zawzietaski pozdrawiam i życzę miłego dnia.![]()
![]()
![]()
A jeszcze Wam powiem, że pogodziunia spłata figa i jest nie specjalnie tzn szaro buro pewnie zimno, nie byłam jeszcze na zewnątrz ala zaraz idę. Papap
ewa
Niezły numer przecież to dzisiaj 1 i prima aprilis.
Grażynko dużo zdrowia dla Ciebie , szczęścia i pomyślności![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Ewuniu zadzwonię jak dotrę do hotelu.
Temp.miała być na poziomie 15 stopni.Jutro ma być chłodniej, ale słonecznie.W takim razie udanego wypadu na Wawel.
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry
u mnie piękne słoneczko ale ma być tylko 7 stopni, chciałoby się juz takiego ciepełka jak było w święta - około 15 stopni
Agnieszko kupię maść nagietkową, może pomoże, czy ty ją stosowałaś na jakieś problemy skórne czy tylko słyszałaś, że może pomóc ?
Ewuniu masz rację, nie ma co za bardzo forsować twojego Lucjana a Oświęcim to na pewno byłoby duże przeżycie...tak czy owak na pewno spędzacie czas intensywnie i wrażeń macie mnóstwo, do tego polskie jedzenie, jutro spotkanie z dziewczynami, chyba dzisiaj z Natką, super
Jolinko super, że twój mąż chce po prostu "posiedzieć z tobą", ja też bardzo lubię posiedzieć z J. ale mam koleżankę, mężatkę od raptem 14 lat a "posiedzieć ze sobą" nie lubią i chyba nawet nie potrafią
Kasiu mówisz, że kolejne decyzje przed tobą? ale urozmaicone masz to życie ostatnioszkoda tylko, że dzieciska ci się porozjeżdżały i tylko zapracowany synuś został, zresztą ty teraz też zapracowana jesteś, tyle godzin poza domem, jakby w pracy
![]()
Grażynko wszystkiego najlepszego
wszystkiego-najlepszego-kartka-urodziny-imieniny,jywfqhbyzchhjfyd.jpg
Sabinko, ja maść nagietkową zawsze mam w domu. Stosuję ją na wszelkie problemy ze skórą, szczególnie te, które wymagają natłuszczania. Nigdy mnie nie zawiodła.A nawet jak mnie coś tam w babskich strefach piecze lub boli, to pierwsze co robię, to pełną garść maści sobie tam szpachluję...i jak ręką odjął![]()
Dzięki Agnieszko![]()
Dzien dobry
Zaczne od zyczen dala Grazynki ....pogubilam sie czy to Twoje urodzinki czy imeniny ale i tak zycze Ci ...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ewa...
Oswiecim, to duze wyzwanie fizycznie , ale chyba jeszcze wieksze przezycie emocjonalne, wiec jesli Lucien jest zmeczony, to dobrze zrobiliscie rezygnujac z tej wyprawy...
Natko...
mysle ze juz dotarlas do Krakowa... szkoda, ze pogoda troche wam psuje szyki... umnie pikne sloneczko i +14 , a jutro ma byc jeszcze cieplej...
Kasiu...
mysle ze powinnas spokojnie zapoznac sie z otoczeniem i ludzmi w nowej szkole ... pierwsze wrazenie bywa czasami mylne i tego wlasnie Ci zycze...
Sabinko...
Krysiu...
Agnieszko...
Mario...
Grazynko...
Jolinko...
Rene...
i wszystkie ktore z powodu sklerozy nie zpstaly wymienionedzisnatknelam sie na ciekawy material odnosnie odchudzania ....
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
sciagnelam sobie z chomika ta ksiazke , bo ta teoria wydaje sie podobna do stosowanej przezemnie filozofii...
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]