69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Ojej biedactwo...Podrażnienia ją za uchem...
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
-
Witam wieczornie!
Ubrac sie cieplo dziewczyny, zabrac dobre humory...a reszta niewazna!

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-
Grazynko- serdeczne zyczenia imieninkowo-urodzinowe!

Zdrowia, szczescia, pomyslnosci! na imprezce duzo gosci!

-
Agusiu- wspolczuje twojej psiuni...mam nadzieje, ze bidulka za mocno nie cierpi.
Zycze jej aby niedyspozycja szybko minela i jutro juz wasza psina odzyskala charakterystyczny dla siebie wigor!
-

Jutro bedzie placz i zgrzytanie zebow przy wpisie do tabelki...
-
Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za życzenia!!!podziękowanie.jpg
-
Co do szkoly i do przemyslen w kwestii przyszlosci to postanowilam zrobic jednak jakas praktyke...chociaz niby nie mam takiego obowiazku w przeciagu tych 6 miesiecy...
I szukam juz od razu miejsca-gdzie chcialabym ja przeprowadzic.
Dzis bylam tez na spotkaniach nowych grup- np takiej, ktora jest odpowiedzialna za organizacje szkolnych imprez-np catering na workshopy i drugiej czyli asystentury w szkolnym sekretariacie...
Zapisalam sie tez na mnostwo kursow (MS-Office, niemiecki, matematyka)-mam nadzieje, ze nie bedzie mi tego wszystkiego za duzo...
Pozyjemy-zobaczymy.
Czuje sie jednak jak narazie bardzo dobrze.
Ludzie w biurze gdzie siedze- dalej cisi i nieprzystepni, ale widze, ze w innych pokojach jest mnostwo sympatcznych osob...no trudno-bede zawierac blizsze znajomosci poza mym pokojem.
Co do tego czy wolalabym milego czy kompetentnego opiekuna kursu to...nie potrafie ci Krysiu na to pytanie jednoznacznie odpowiedziec. Wydaje mi sie jednak, ze wazniejsze jest dla mnie to, zebym sie dobrze z kims rozumiala, zeby byla miedzy nami wlasciwa "chemia"...
No ale w tym przypadku trudno powiedziec...
Z tym opiekunem mam miec co tydzien godzinna rozmowe, on bedzie mnie "prowadzil"-wyrazal lub nie zgode na moje wybory, pomagal mi podejmowac decyzje... wazne jest wiec, zebysmy nadawali na tej samej fali...
Wczoraj tak jak pisalam bylam z moja corcia na pozegnalnych zakupkach i na lodach...u siebie na watku zamiescilam fotke dokumentujaca nasza rozpuste... To znaczy na zdjeciu jest tylko drink lodowy mojej Madzi...a ja zjadlam obrzydliwie dobrego loda Tartufo
Znacie go moze?
Ostatnio edytowane przez kasiaogrodniczka ; 01-04-2016 o 21:10
-
Witajcie kobietki 

Kawę Wam zostawiam i uciekam się szykować-dzisiaj kierunek Kraków 

mcdonalds-darmowakawa2.jpg
Ostatnio edytowane przez Jolinkaa ; 02-04-2016 o 04:53
-
Witam
Dzięki Jolus za kawę i szerokiej drogi 
U mnie dzis spadek o 800 gram, to nieźle zważywszy, że do odchudzania miałam 4 dni
Idę do swoich zwierząt posprawdzać co u nich
szczególnie u Adelci. Powodzenia w ważeniu kobitki
-
Witam!
Za kawusie dziekuje dziewczyny...tym co w drodze dzisiaj zycze udanej podrozy i cudownego spotkania!
Czekamy na jak najszybsza fotorelacje!
Nie zapomninajcie o nas!
Agusiu- za spadeczek poswiateczny masz ode mnie serdeczne gratulacje. Mnie za to kilo przybylo niestety...ale i tak jest zadowolona, ze nie wiecej-bo dyscyplina byla zerowa!
Jak tam Adelka? Mam nadzieje, ze dzis juz bedzie jej lepiej.
Moj weekend w tym tygodniu spokojny, zapowiadaja fajna pogode wiec mam nadzieje troche "poszalec" w ogrodku.
Wczoraj wsadzilam kilka pelnych lilii do donic i jedna dalie -na probe do gruntu.
Uprawnienia umieszczania postów