Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzień dobry :)
Jolinko dzięki za kawę, fajnie, ze pomyślałaś o nas przed wyruszeniem w drogę :)
oczywiście naszym codziennym baristkom czyli Agnieszce i Kasi które wymiennie serwują nam kawę o świcie też wielki podziękowania, miło siąść rano do komputera z myślą, że ktoś tam dla nas zrobił kawę :love: lub herbatę co czyni np Krysia :love:
ja za późno wstaję, żeby choć raz zdążyć wam tę kawę postawić, no może czasem mi się udało jak ranne ptaszki zaspały albo były a jakichś powodów nieobecne...
do tabelki wpisałam ubytek 200g, niewiele ale dobre i to bo coś mi nie bardzo wychodziło zaplanowane jedzenie, były jeszcze resztki poświąteczne, słodkości i wstyd powiedzieć - raz kupiłam ptasie mleczko ( 380 g ) i wszamałam :cry:
od dzisiaj będziemy mieli z J. trochę "atrakcji" bo przylatuje jego córka z dwiema wnuczkami ( 6 lat i niecałe 2), tak, że będzie się trochę działo, tym bardziej, że dziewczynki są bezstresowo chowane :beurk:
Agnieszko mam nadzieję, że twoja psinka ma się już lepiej dzisiaj:heart:
Jestem już w domku :) dzieci było mało, więc zrobiliśmy dyżury :)
Gammuś widzę, że w tabelkę wpisałaś prawie kilogram mniej ...gratki, tym bardziej, że niedawno pisałaś, że po świętach byli Cie dużo więcej...czyli można :)
Sabinko, i Tobie gratuluję, że trochę Ci spadło :)
Kasiu, no, Ciebie przytulam...za tydzień będzie lepiej :)
Pytałyście o Adelcię...dziś już jest lepiej, chociaż nadal jest słabiutka. Ale już merda ogonem :)
Dzien dobry
Jolinko ....
wielkie dzieki za kawe,zwlaszcza ze tak raniutko jeszcze przed podroza tu wpadlas... Natke z Ewa juz na fb mozna podziwiac, ale mysle, ze lada moment kolejne zawzietaski zostana na fotkach uwiecznione i na fb umieszczone...
Zmiana planow ....
wlasnie rozmawialam z dziewczynami bawiacymi w Krakowie .... czekaja jeszcze na Krysie i w miedzyzasie wybieraja sie na kawe ... alez im zazdroszcze ...
Tak przezywam to spotkanie naszych kolezanek, ze zapomnialam sie pochwalic, ze waga byla dla mnie dzis wyjatkowo laskawa ... ale chyba mi pomoglo to ze nie bylo wiele poswiatecznych resztek do wyjadania ... choc w swieta spuchlam doslownie i balam sie ze do tabelki bede musiala wpisac dodatni wynik, to jednak mialam mile zaskoczenie..
Krysiu...
dyscyplina i konsekwencja to nieodlaczne elementy kiedy chcemy obnizyc wage ... czesto powtarzam, ze moim zdaniem dzialaja wszystkie diety,zarowno te drakonskie jak i te uznawane za malorestrykcyjne , ale .... trzeba konsekwentnie i sumiennie przestrzegac ich zalecen ... cudow nie ma i to jest jedyny niepodwazalny fakt o dietach ... ta o ktorej link podrzucilam wczoraj tez cudow nie obiecuje, mowi tylko ze nie warto dzialac radykalnie... nasz ordanizm o wiele latwiej znosi malenkie zmiany i potrafi sie latwiej do nich przystosowac...
Agnieszko i Gammo gratuluję ładnych spadków, przy was moje 200 g to pikuś :)
na forum cisza i spokój, za to pewnie gwarno i wesoło w Krakowie, my tutaj możemy tylko pomarzyć i powspominać Dąbki:mdr:
Sabinko, u mnie jest przepiękna pogoda. Po pracy popracowałam w ogródku, a teraz wróciłam z roweru :)
A ja na ogródku jeszcze siedzę. ..dziś pierwszy dzień prawdziwego ciepelka momentami można było w T-shircie biegać :)
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Witam wieczorkiem i herbatke ogrodowa dla wszystkich stawiam... mam nadzieje, ze Krysia, Maniusia i Jola juz dotarly do domu.
Nie wiem natomiast jakie plany ma Ewa i Natka ...czy dziewczyny zostajecie jeszcze troche dluzej w Krakowie?
http://print-o-rama.pl/3723/pr02743-...dzie-lila-.jpg
Ja dzis troche na ogrodzie poszalalam...tyle tam teraz do zrobienia, ze nie wiadomo za cos sie najpierw wziac.:beurk:
Dostalam na urodziny kosz cebulek...mieczyki, lilie, dalie...wszystko dzis powsadzalam.
Bylo dzis bardzo cieplo i mam nadzieje, ze tak juz zostanie...:money:
2 załącznik(ów)
Witajcie dziewczyny-wszystkie Was pozdrawiam bardzo serdecznie:D
Cytat:
Zamieszczone przez
kasiaogrodniczka
. mam nadzieje, ze Krysia, Maniusia i Jola juz dotarly do domu.
Nie wiem natomiast jakie plany ma Ewa i Natka ...czy dziewczyny zostajecie jeszcze troche dluzej w Krakowie?
Jola dotarła po 18tej,Aga też już w domu,Krysia chyba jeszcze w drodze:)
Natka wyjeżdża jutro do domu w południe.Ewa z Luckiem też wracają jutro do domu.
Pogoda super,spotkanie super i dziewczyny super:D
Czułam się jakbym wszystkie znała od lat-dobrze się bawiłam,tego mi było trzeba-rozmowy,śmiechu,spaceru w miłym towarzystwie.Szkoda tylko,że czas pędził jak szalony i czuję niedosyt.Jeszcze 4 fotki ze swojego aparatu wrzuciłam na fb-czasami za fotografa "robiła" Marta,córka Maniusi i Lucek:D
Dziewczyny dziękuję za spotkanie:D
Wawel :)
Załącznik 35740
Widok z Wawelu na Wisłę :)
Załącznik 35741