Strona 83 z 3048 PierwszyPierwszy ... 33 73 81 82 83 84 85 93 133 183 583 1083 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 821 do 830 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Witam po południu
    Pogoda się definitywnie zepsuła, a tak pięknie było w niedzielę.
    Kropeczko ten "wiatr " we włosach mam na rowerze, a ze przy okazji mam ruch zapewniony , dlatego wolę rower od motocykli.Nie mniej jednak życzę udanych wojaży, na pewno są cudowne zwłaszcza z ukochana osobą.
    Maniusiu ciekawa jestem jakie będziesz miała wrażenia i na co się wybierzesz w ramach fitnessu.
    Wracając do Twoich emocjonalnych opisów, ja tez bym się wkurzyła, najgorsze jest to ,że takie przejażdżki moga się zakończyć tragicznie ,a wtedy będzie za późno.
    Czyżby Cię jakieś choróbsko dopadało? Weż 10 rutioscorbinów dziś i jutro 6, to taka dawka uderzeniowa zalecana przez lekarza.
    Jolinko czekam w takim razie na wiadomości, od Twojej koleżanki.Ja mam rodzinę na Białorusi i na Łotwie, ale nie utrzymujemy kontaktu ,to była rodzina Mamy.Ostatni raz widziałam kuzyna jeszcze jak chłopcy byli mali, potem Mam zerwała kontakty i tak zostało.
    Musze zmienic ustawienia postów na stronie , bo nie widzę co kto napisał.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Cześć dziewczyny
    wczoraj pięknie i 16 stopni a dzisiaj zdecydowanie zimniej a już by się chciało tego ciepełka
    Wczoraj byłam na występie Grupy MoCarta w filharmonii, już sama nie wiem gdzie o tym pisałam , tu czy na Fb ( rozdwojenie jaźni?) ale mój J. zrobił mi taki prezent na Dzień Kobiet Było super, 1,5 godziny dobrej rozrywki na naprawdę wysokim poziomie, piękna muzyka w humorystycznym wydaniu a panowie cała czwórka bardzo sympatyczni i pozwalający naprawdę się odprężyć
    polecam jeżeli kiedyś będziecie miały możliwość pójść na ich koncert to nie ma co się zastanawiać
    poza tym byliśmy po raz pierwszy w naszej nowej filharmonii, jakoś wcześniej się nie składało
    tylko, że J. trochę chory i był na tym występie z temperaturą, już myślałam, że będę musiała szukać sobie towarzystwa ale jakoś dał radę
    na razie nie mam czasu więcej pisać ale pozdrawiam was serdecznie wszystkie bez wyjątku
    Pozwolicie, ze odpowiem tylko Jolince bo pyta o moja dietę : kochana podam ci przykładowy jeden dzień z książki "Metoda 100"
    staram się jeść podobnie
    -odchudzony muffin z masłem ( 1/4 filiżanki mielonego siemienia lnianego, 1 łyżeczka proszku do pieczenia, 2 łyżeczki cynamonu, 1 łyżeczka oleju kokosowego - ja dale normalny, 1 jajko - wymieszać i piec w mikrofali, stevia - ja nie dodaję bo nie lubię) ten przepis podawała już Natka bo ja jem zainspirowana sukcesami jej męża ale dla mnie ta dieta to jakby Atkins lub LCHF, ten muffin robi w zasadzie za chlebek
    -2 plasterki sera np żółtego
    -pierś kurczaka lub ryba lub inne mięcho lub ser + dozwolone warzywa
    - jajko na twardo
    -sałatka z tuńczyka z majonezem i sałatą np rzymską lub sałatka np z bekonem lub jajkami lub serem
    -wieczorkiem można łyknąć lampkę winka czerwonego
    korzystam też często z przepisów z tego bloga, moim zdaniem warto poczytać :
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    wczoraj np robiłam na obiad:
    Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-img_9485.jpg
    czyli zapiekankę z tuńczykiem, ja jadłam samą a J. miał to z makaronem smakowało mu

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

No Natko razem pisałyśmy witaj
    ale teraz już zmykam
    Natka55 lubi to.

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Sabinko dzięki za link, przyda się na pewno.
    Obiadek wyglada smakowicie , ja dzisiaj miałam zupę pieczarkową z klopsikami z drobiu, miałam dorzucić ten makaron z konjacka , ale zrezygnowałam, dołozyłam tylko jogurt.
    Grupę Mozarta często ogladałam na 2-ce , teraz praktycznie wszystkie występy można obejrzeć na you tube, ale być na koncercie na żywo to największa frajda.
    Jolinkaa and Agnieszka111 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam! Znowu cos znalazlam...

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

A ja dziś pokutuję na warzywach i owocach. Ale mam skrzynke dobrych jabłek, więc daje radę. Jak mi się uda, to jeszcze jutro tak pociągnę i wtedy może wszystkie śmieci wywalę. Potem wracam do mż
    Sabinko,Twój obiad wyglądał bardzo pysznie. Lubie takie wynalazki
    Jolinkaa, kropeczka41 and Natka55 like this.

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-11046768_893136634042477_6073784432965962571_n.jpg

Dzień dobry jak zwykle rano zapraszam na kawę (jestem już po wodzie) , jeszcze nie jestem gotowa do dłuższego pisania, wczoraj nadrabiałam weekend, sprzątałam co nie co, gotowałam, a jak usiadłam wieczorem przy komputerze, głowa spadła mi na klawiaturę, jeszcze mam trochę do nadrobienia w domu i tutaj, powoli się do tego zabiorę
    Dzisiaj mam zamiar już pobiegać, nie wiem w jakiej formie będę, bo jestem jeszcze zmęczona
    Kasiu dzisiaj lub jutro planuję telefon do Ciebie jeśli oczywiście nie będziesz bardzo zajęta
    Aga, ja też się przymierzam do 3 dni na warzywach i owocach, a to będzie chyba piątek, sobota, niedziela, póki co wczoraj ugotowałam rosołek i będzie kurczak gotowany z warzywami, mszę się stopnoiwo przestawiać na właściwe tory, choć ostatnio jadłam dużo ryb i owoców morza to dość lekko, ale był też alkohol, słodycze, na wagę jednak wejdę po warzywach
    Sabinko, widzę, że ostro się wzięłaś trzymam kciuki , będę Cię wspierać i motywować, a Grupy MoCarta zazdroszczę, bo bardzo lubię i lubię takie prezenty

MIŁEGO DNIA ŻYCZĘ WSZYSTKIM I ŚLĘ BUZIAKI
    Ostatnio edytowane przez evige ; 10-03-2015 o 06:05

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Witaj Ewa. Mnie zapał nie osłabł, więc dalej dziś w planie warzywa i owoce. U mnie waga bardzo powoli spada, wiec po tygodniowym imprezowaniu , będę ją omijać szerokim łukiem jeszcze długo Gdy poczuje luz w portkach, to wtedy się odważę
    Kryniu gdzie jesteś ? Co tam u Ciebie ?

kropeczka41 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań
    Wpisy na blogu
    1

Witajcie Laseczki

Wczoraj popołudniu padłam, za nim poszłam na basen pospałam z 2 godziny. Dzisiaj znacznie lepiej się czuję. Ale Smaczne żarełka tutaj zapodajecie I fajnie wygląda )
    Agnieszka jestem pełna podziwu, że jesteś na samych owocach i warzywach. Góra jeden dzień dałabym radę.

Basen wczoraj zaliczyłam, dzisiaj maszeruje też plus na afrofit
    Miłego dnia
    Pamiętniczek Kropeczki41 - zapraszam

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam pieknie wtorkowo!
    Ewuniu ciesze sie juz na rozmowe z toba i zawsze znajde na nia czas.
    Jestes dla mnie nieustannym zrodlem inspiracji i wiary w siebie.
    Piekny ten wiersz, ktory znalazlam na stronce kochamzyc.pl, ktora znalazlam u ciebie na fb...
    "
    Nie poddawaj się
    Gdy życie nieźle zajdzie Ci za skórę,
    Gdy szlak twój ciągle prowadzi pod górę,
    Gdy długów w brud i pustki po kieszeniach,
    Gdy zamiast śmiechu słychać twe westchnienia,
    Gdy zły los zniechęceniem cię napawa.
    Odpocznij chwilkę, lecz się nie poddawaj.
    Bo w życiu raz upadki są, raz wzloty,
    Każdy z nas nieraz przekonał się o tym.
    Lecz upadków uniknąć mógłbyś wielu,
    Gdybyś niezłomnie zawsze parł do celu,
    Klęskę na zwycięstwo ten dziś zamienia,
    Kto nie zagubi się we mgle zwątpienia,
    Sukces kapryśne miewa obyczaje,
    Im bliższy, tym się dalszy czasem zdaje.
    Do końca walcz o swe do szczęścia prawa,
    Niech świat się wali, ty się nie poddawaj!
    ANONIM"

Dobreego dnia dziewczynki!

Strona 83 z 3048 PierwszyPierwszy ... 33 73 81 82 83 84 85 93 133 183 583 1083 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów