Strona 831 z 3048 PierwszyPierwszy ... 331 731 781 821 829 830 831 832 833 841 881 931 1331 1831 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 8,301 do 8,310 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzień dobry, Ewcia wróciła i jest w domu i nie może się pozbierać, to miłe Agnieszko, ze pamiętasz o mnie
    Widzę, że szykowania do spotkania nabrały niesamowitego tempa i tak myślę, że dobrze jednak, że nie jadę, bo jest bardzo dużo osób i to dla Ciebie Aga nie lada wyzwanie. Jak znam Ciebie, to już miesiąc wcześniej będziesz szykować wszystko i przeżywać bardzo, żeby dogodzić wszystkim i żeby to wypadło jak naj, naj, a potem po.... wiem jak to będzie, bo mamy podobne charaktery
    Uważaj proszę z bieganiem, rób przerwy na regenerację mięśni (nie biegaj codziennie) jak czujesz, że ciężko przechodź do marszu itd, brawo za rower i spadki i wytrwałość dla Ciebie i dla wszystkich dzielnych, ja niestety do Was się nie zaliczam, ale już się wezmę w garść, właśnie jak byłam w Krakowie dostałam maila os mojej pani z WW i nie wiem czy tam nie wrócę no i zacznę biegać, chodzić, fitness... Pocieszeniem dla mnie jest to, ze chyba nie przytyłam w Krakowie, zważę się jutro rano, choć mam tak, że jeden dzień tak, a na drugi dzień 1-2 kg różnicy :P

Kasiu, nadszedł Twój czas, wiosna, ogródek, kwiatki, grill, piwko, fajnie Ci. Mam nadzieję, że w szkółce też wszystko nabierze normalnych kształtów, musisz się przestawić na właściwe tory, a potem to samo się będzie działo, nie rozstrząsaj bardzo jaki kto jest, rób swoje i będzie dobrze, wszędzie czy w pracy czy w innych miejscach jesteśmy różni i trzeba się dostosować czasem oko przymknąć...

Maniusiu, Jolu Krysiu, Małgosiu, ja też Wam bardzo dziękuję za przesympatyczne aczkolwiek za krótkie spotkanie, pozdrawiamy Was bardzo.

Maniusiu, zapomniałam Cię zapytać co z Twoim bieganiem ? bierzemy się za siebie od jutra ? będziemy już trzy biegające, ja ostatnio w kiepskiej kondycji, ale będę nad niż pracować

Sabinko, jestem pod wrażeniem i wciąż trzymam kciuki, za Bunię też...

Kochane moje liczę na Wasze zrozumienie, ze nie bardzo mi idzie pisanie, bo zmęczona po podróży i idę szykować się do pracy, bo jutro zaczynam, niestety, ale będę tu zaglądać i się wtrącać

W międzyczasie szukam lotu i hotelu na wyjazd do Krakowa za miesiąc

Aaaaa, mój Lucuś zachwycony Krakowem i tym urlopem, zniósł to bardzo dzielnie i dopiero w pociągu w drodze powrotnej przyznał mi się, że trochę się bał tego wyjazdu, ale jest ok !!!

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Witam kobietki po raz drugi

Jeszcze jestem naładowana energią po wczorajszym spotkaniu i już nie mogę się doczekać kolejnego w lipcu

Co do obecności Panów wypowiedziałam się na fb,ale napiszę jeszcze raz tutaj-jestem przeciw,bo to ma być babski zlot.To nie parę godzin jak w Krakowie z Lucienem,ale 2 dni z kawałkiem.Na żadnym spotkaniu na jakim byłam Panowie nie siedzieli z nami,nie chodzi na spacery itp.U mnie na spotkaniu było 13 osób-syn zwiał,mąż zajął się sobą,w czym pomógł prezent od jednej z dziewczyn...5-cio litrowa beczułka piwaCzytał sobie,tv oglądał i robił nam fotki jak go zawołałyśmy.

Co do spania dla mnie to nie problem spać z kimś w jednym łóżku czy choćby na podłodze-nawet na tej kanapie mogę spaćWe Wrocławiu w 2 malutkich pokoikach spało nas 7-ja na podłodze w śpiworze i też było ok.A z kim miałabym spać.....no tego nie wiem.A kto byłby chętny?Uwaga.....mogę chrapać przez moje problemy z wiecznym katarem

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Ewuniu, a ja bardzo żałuję że Ciebie nie będzie

Joluś, Załącznik 35750, myślę, że chętnych będzie duzo do spania z Tobą

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie, zajrzałam tu rano żeby się przywitać, ale zobaczyłam wpis Sabinki i weszłam zaraz na fb. Zdążyłam tylko dodać zdanie do „gorącego” tematu (oczywiście też stawiam na babski zjazd i widzę, że żadna Zawziętaska nie dopuszcza tu innej opcji ), kiedy przyjechał synu i zaraz pojechaliśmy do teściowej. Wróciliśmy, więc mogę już na spokojnie poczytać. No trochę się porobiło. Agnieszko kochana, jesteś Wielka! Uświadomiłam sobie, jak beztrosko wszystko zostawiłyśmy na Twojej głowie. I obawiam się, że będzie z Tobą dokładnie tak, jak to napisała Ewa . Zaprosiłaś nas z całego serca i jeszcze masz z tego kłopoty. Zastanawiam się, czy nie powinnyśmy Cię jakoś odciążyć? Przecież Twoi bliscy nie mogą się „tułać” przez trzy dni z naszego powodu! Zajrzałam do tego hoteliku. Jest tam np. czteroosobowy pokój, więc jakbyśmy się zebrały, to i mąż i Kuba mogliby spokojnie zostać u siebie! Dziewczynki, to tylko propozycja, ale przemyślcie ją proszę.

Małgosiu – mam nadzieję, ze już dotarłaś szczęśliwie do domku?

Na razie i na gorąco tyle, cd potem …

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Agnieszko moja droga, ja żałuję bardzo, ze nie spotkam się z Tobą, nawet nie masz pojęcia jak bardzo bym chciała, ale wierzę, ze to kiedyś nastąpi, teraz niestety to nie możliwe, a Wy będziecie tak zajęte , ze nawet nie zauważycie mojej nieobecności

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Krysiu, wszystko jest już poukładane...oni naprawdę nie są nam potrzebni

Ewuś Załącznik 35751

Awatar Jolinkaa
    Mieszka w
    Zagłębie

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Joluś, myślę, że chętnych będzie duzo do spania z Tobą
    No nie wiem...ja tam pewna nie jestem

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Agnieszko kochana, jesteś Wielka! Uświadomiłam sobie, jak beztrosko wszystko zostawiłyśmy na Twojej głowie. I obawiam się, że będzie z Tobą dokładnie tak, jak to napisała Ewa . Zaprosiłaś nas z całego serca i jeszcze masz z tego kłopoty. Zastanawiam się, czy nie powinnyśmy Cię jakoś odciążyć?
    Tak-Agnieszka jest Wielka-zgadzam się-o taka nasza perfekcyjna Pani domu.
    Już pisałam,że miałam takie spotkanie,ale u mnie spotkanie było jednodniowe,a na nocleg zostały 3 osoby z Warszawy.Reszta się rozjechała wieczorem do domów.Pamiętam jak biegałam po domu ,żeby wszystko jak najlepiej przygotować.Jeśli Aga pisze,że wszystko ok i z jej mężczyznami załatwione,to możemy jeszcze inaczej pomóc.Miałyśmy zwyczaj na spotkaniach na których byłam,że każda coś przywoziła ze spożywki,albo jak ktoś był z daleka,to kupował na miejscu.Np.soki,wino,sałatki,ciasto itp.Ja uśmiałam się do łez jak dziewczyny z Warszawy przywiozły......gar bigosu i skrzydełka z kurczaka pieczone z miodemPo wyjeździe jeszcze kilka dni jedliśmy to co zostało hahahaha.To taka moja propozycja-przywozimy,albo idziemy po przyjeździe na zakupy-tyle osób sporo zje i wypije

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Zgadzam się z Jolą, każda powinna coś przywieźć
    Jolu pamiętasz , już kiedyś razem spałyśmy, a w Warszawie to chyba nawet we trzy w jednym łóżku, ha ha
    i zgadzam się że lepiej we własnym gronie, mi nawet na myśl nie przychodzi mojego zabrać, a on jak mu tak na próbę rzuciłam temat to tylko prychnął

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Joluś, przecież my na diecie wszystkie

Awatar Jolinkaa
    Mieszka w
    Zagłębie

Cytat Zamieszczone przez maniusia72 Zobacz posta
    Jolu pamiętasz , już kiedyś razem spałyśmy, a w Warszawie to chyba nawet we trzy w jednym łóżku, ha ha
    No faktycznie - u Ewy spałyśmy na rozkładanej jak "amerykanka" kanapie we trzy i było super

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Joluś, przecież my na diecie wszystkie
    Jakby Ci to powiedzieć Aguś........na spotkaniach dietkowych dieta nie istniejeMój mąż do dzisiaj się śmieje ze zdjęć stołów z takich spotkań-stołów zastawionych jedzeniemMuszę poszukać tych zdjęć na płytkach.

Uprawnienia umieszczania postów