Strona 833 z 3048 PierwszyPierwszy ... 333 733 783 823 831 832 833 834 835 843 883 933 1333 1833 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 8,321 do 8,330 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzień dobry

Pospałam sobie do 9- tej i tym sposobem na silownię pójdę od jutra i będę chodzić 2 razy w tygodniu ,a więcej czasu przeznaczę na rower lub inną aktywność.
    Spotkanie było bardzo fajne, ale za krótkie,dlatego już się cieszę na lipiec.
    Pół życia spałam z Mamą ,bo mieliśmy malutkie mieszkanie i nie mam z tym problemu,żeby spać z kimś,nie wiem tylko czy nie chrapię. M mówi, że czasami.
    Odnośnie kosztów w formie składki na zakupy jestem za,bo będzie nas spora ekipa i nie możemy wszystkiego zrzucić na naszą gospodynię.
    Trzeba to przedyskutować i ustalić.
    Reginko,Agnieszko,Sabinko gratuluję pięknych wyników, szkoda tylko że nie widać postępów.Na telefonie nie widać sygnatury.
    kasiaogrodniczka and gamma56 like this.

Awatar Natka55

W kwestii pendolino to trasę powrotną jechałam 20 minut krócej,oczywiście pociąg elegancki,ale w expressie Kaszub mogłam podłączyć telefon do ładowania i miałam zasięg,w pendolino raz miałam, raz nie.
    Fotele w 2 klasie w expressie wygodne,w pendolino twardsze,węższe .Plusem w pendolino są takie rozkładane podnóżki i lampka do czytania między siedzeniami. Toaleta bez porównania na korzyść pendolino.
    Podsumowując lepiej wziąć 1 klasę, bo różnica jest 50 pln, tam jest więcej miejsca i szersze fotele.
    Ogólnie jest drogo i np. z Gdańska można lecieć samolotem już za 50 pln,tutaj koszt 180 pln lub 220 pln .Przy bilecie weekendowym max można podróżować na jeden bilet od piątku od 19 do bodajże 6 w poniedziałek.
    Tak to mniej więcej wygląda.
    kasiaogrodniczka and gamma56 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Eeeee....żadnych obiadów w knajpach nie będzie! Będziemy gotować u mnie! To będzie lipiec, mnóstwo świeżych warzyw i owoców do tego chude mięsko się jakieś zrobi i już, ewentualnie wymyślimy coś innego
    ( jeszcze piszę z pracy :P)

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

ja myślę Agnieszka że przy gotowaniu wspólnym to i zabawa będzie i okazje do dyskusji popieram, tyle nas będzie ze damy radę coś podgotowac, a myślę że frykasy nie sa konieczne, może byc coś szybkiego i prostego

Awatar Natka55

Przenioslam się na taras,fatkycznie gorąco.Czekam na faceta z wodociągów, bo ściga mnie od piątku.
    To będzie moje pierwsze opalanie w tym roku .
    Agnieszko jestem za wspólnym gotowaniem,lato to czas kiedy można tanio zjeść.
    Sabinko ,fakt ze weszlas w spodnie z przed 8latdowodzi,ze szczuplejesz w obwodach,a to przecież najlepszy wyznacznik.Brawo!!!

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

HELLO, A JA NA PRZERWIE, TAK MI CIĘŻKO DZISIAJ W PRACY, RANO BYŁO OK, BO SPAŁAM DOBRZE, ALE TERAZ TYLKO DO ŁÓŻKA SIĘ NADAJĘ

NATUŚ , PRÓBOWAŁAM DZWONIĆ DO CIEBIE WCZORAJ, ALE NIESTETY COŚ TEN TWÓJ TEL SIĘ NIE SPISUJE .
    MOŻESZ PODAĆ MI STRONKĘ GDZIE ZNAJDĘ ROZKŁADY JAZDY I GDZIE MOGĘ KUPIĆ BILET NA POCIĄG ?

uciekam, bo już koniec przerwy
    Miłego popołudnia !

Awatar Natka55

Ewuniu nie wiem o której dzwoniłaś .W trasie byłam do 20.30 . Bilety na autobus i kolej można kupić na e-podróźnik i to jest aplikacja.Na kolej na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Awatar Natka55

Chyba zmienię sieć, bo t-mobile się nie spisał.
    U dzieci też miałam problem z zasięgiem.

Awatar Natka55

Na icc trzeba założyć konto ,żeby skorzystać z biletu weekendowego max i tylko ten jest na szybkie pociągi. Ten tańszy jest tylko na zwykłe.
    .

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Agnieszko pewnie masz rację z tym gotowaniem - ja to zawsze myślę z perspektywy mojego mieszkania, że ani nie byłoby gdzie gotować gromadnie ( kuchnia malutka) ani gdzie zjeść jeżeli nas tyle będzie
    byłyście to widziałyście

Uprawnienia umieszczania postów