69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzień dobry
Pospałam sobie do 9- tej i tym sposobem na silownię pójdę od jutra i będę chodzić 2 razy w tygodniu ,a więcej czasu przeznaczę na rower lub inną aktywność.
Spotkanie było bardzo fajne, ale za krótkie,dlatego już się cieszę na lipiec.
Pół życia spałam z Mamą ,bo mieliśmy malutkie mieszkanie i nie mam z tym problemu,żeby spać z kimś,nie wiem tylko czy nie chrapię. M mówi, że czasami.
Odnośnie kosztów w formie składki na zakupy jestem za,bo będzie nas spora ekipa i nie możemy wszystkiego zrzucić na naszą gospodynię.
Trzeba to przedyskutować i ustalić.
Reginko,Agnieszko,Sabinko gratuluję pięknych wyników, szkoda tylko że nie widać postępów.Na telefonie nie widać sygnatury.
-
W kwestii pendolino to trasę powrotną jechałam 20 minut krócej,oczywiście pociąg elegancki,ale w expressie Kaszub mogłam podłączyć telefon do ładowania i miałam zasięg,w pendolino raz miałam, raz nie.
Fotele w 2 klasie w expressie wygodne,w pendolino twardsze,węższe .Plusem w pendolino są takie rozkładane podnóżki i lampka do czytania między siedzeniami. Toaleta bez porównania na korzyść pendolino.
Podsumowując lepiej wziąć 1 klasę, bo różnica jest 50 pln, tam jest więcej miejsca i szersze fotele.
Ogólnie jest drogo i np. z Gdańska można lecieć samolotem już za 50 pln,tutaj koszt 180 pln lub 220 pln .Przy bilecie weekendowym max można podróżować na jeden bilet od piątku od 19 do bodajże 6 w poniedziałek.
Tak to mniej więcej wygląda.
-
Eeeee....żadnych obiadów w knajpach nie będzie! Będziemy gotować u mnie! To będzie lipiec, mnóstwo świeżych warzyw i owoców do tego chude mięsko się jakieś zrobi i już, ewentualnie wymyślimy coś innego 
( jeszcze piszę z pracy :P)
-
ja myślę Agnieszka że przy gotowaniu wspólnym to i zabawa będzie i okazje do dyskusji popieram, tyle nas będzie ze damy radę coś podgotowac, a myślę że frykasy nie sa konieczne, może byc coś szybkiego i prostego
-
Przenioslam się na taras,fatkycznie gorąco.Czekam na faceta z wodociągów, bo ściga mnie od piątku.
To będzie moje pierwsze opalanie w tym roku .
Agnieszko jestem za wspólnym gotowaniem,lato to czas kiedy można tanio zjeść.
Sabinko ,fakt ze weszlas w spodnie z przed 8latdowodzi,ze szczuplejesz w obwodach,a to przecież najlepszy wyznacznik.Brawo!!!
-
HELLO, A JA NA PRZERWIE, TAK MI CIĘŻKO DZISIAJ W PRACY, RANO BYŁO OK, BO SPAŁAM DOBRZE, ALE TERAZ TYLKO DO ŁÓŻKA SIĘ NADAJĘ 
NATUŚ , PRÓBOWAŁAM DZWONIĆ DO CIEBIE WCZORAJ, ALE NIESTETY COŚ TEN TWÓJ TEL SIĘ NIE SPISUJE .
MOŻESZ PODAĆ MI STRONKĘ GDZIE ZNAJDĘ ROZKŁADY JAZDY I GDZIE MOGĘ KUPIĆ BILET NA POCIĄG ?
uciekam, bo już koniec przerwy
Miłego popołudnia !
-
Ewuniu nie wiem o której dzwoniłaś .W trasie byłam do 20.30 . Bilety na autobus i kolej można kupić na e-podróźnik i to jest aplikacja.Na kolej na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
-
Chyba zmienię sieć, bo t-mobile się nie spisał.
U dzieci też miałam problem z zasięgiem.
-
Na icc trzeba założyć konto ,żeby skorzystać z biletu weekendowego max i tylko ten jest na szybkie pociągi. Ten tańszy jest tylko na zwykłe.
.
-
Agnieszko pewnie masz rację z tym gotowaniem - ja to zawsze myślę z perspektywy mojego mieszkania, że ani nie byłoby gdzie gotować gromadnie ( kuchnia malutka) ani gdzie zjeść jeżeli nas tyle będzie 
byłyście to widziałyście
Uprawnienia umieszczania postów