Strona 835 z 3048 PierwszyPierwszy ... 335 735 785 825 833 834 835 836 837 845 885 935 1335 1835 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 8,341 do 8,350 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Agniesiu- fotka jest bombowa! czy to psiurek twoich gospodarzy? I taki ufny w stosunku do twego synka? Widac z tego, ze Kuba jest niesamowitym czlowiekiem. Bo zwierzeta to wyczuwaja...

Mario- fajnie gdybys mogla w lipcu dojechac na nasze spotkanie...a wino...no coz...wino zawsze dobre jest! A jeszcze lepsza -wodeczka!

Sabinko...mam nadzieje, ze nerwy juz odpuscily...znam doskonale to uczucie nieuzasadnionego niepokoju ducha.
    Przytulam cie kochana...

poniedzialek minal mi dzisiaj jak z bicza trzasnal...po szkole pojechalam na te akupunkture ale sie nie odbyla niestety. Kobitka sie rozchorowala.
    A wieczorkiem mialam dzis gimnastyke w wodzie- a po basenie bylam jeszcze z siostra w saunie... fajnie wygrzac tak...
    ...stare kosci!
    Ostatnio edytowane przez kasiaogrodniczka ; 04-04-2016 o 20:35
    gamma56 and sabinka57 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Tak Kasiu Moja rodzina, to psiarze Nasi gospodarze mają dwa psy- owczarke niemiecką i tego bokserka Oba kochane i bardzo przyjazne

Mario, dobre wino, to jest to i pifffko
    Rene65, gamma56 and sabinka57 like this.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Nosiło mnie nosiło ale na szczęście nic się nie wydarzyło
    oprócz tego, że byłam u J. a u niego są dwie wnusie, szczególnie ta starsza bezstresowo wychowywana - oj nie na nasze nerwy
    gamma56 lubi to.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Mario dobre wino nie jest złe
    gamma56 lubi to.

Maria1968 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Stuttgart

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    A jeszcze lepsza -wodeczka!
    Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Mario, dobre wino, to jest to i pifffko
    Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    Mario dobre wino nie jest złe
    No prosze, piwo to tutaj pszeniczne sie pija (kwestia smaku) a wodeczki to niespecjalnie, no chyba, ze taka z owocow.A wogole na diete to wino jednak najlepsze, chociaz ostatnio czytalam, ze piwo wcale nie tak bardzo tuczy bo kalorie to zaraz spalone zostana. A mnie wodka to jakos tylko w PL smakuje, chociaz niektore polskie to u nas dostepne. Ostatnio widzialam Belvedere, kosztowala....47 € za 0,7 litra.
    Dwa razy przecieralam okulary ze zdziwienia
    Ale ja kiepski pijak jestem to moze sie i nie znam.
    Ostatnio edytowane przez Maria1968 ; 04-04-2016 o 21:21
    Rene65, gamma56 and sabinka57 like this.
    Odchudzanie zaczyna sie w glowie a nie w kuchni.
    20.09.2015 - 78,1 kg
    24.01.2015 - 68,5 kg
    https://www.jestemfit.pl/chce-schudn...a-dr-pape.html

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam bladym switem!
    Kolejny poranek gdy obudzilam sie o czwartej i nie moglam juz zasnac... Kurcze...musze dzis wieczorem wziac jakiegos procha...to moze pospie jutro dluzej...

No ale co? wstalam i siadlam do lepka...przynajmniej to mozna cicho o tej porze robic!

Zapomnialam wczoraj dodac, ze zwazylam sie na basenie... K A T A S T R O F A !!! Wrocilam do wagi, jaka mialam jesienia jeszcze. 78 kilo!

Dlatego podjelam decyzje wprowadzic kilka dni z piecioma tluszczowymi posilkami!

Zatem ide zobaczyc co mam w lodowce...
    No tak...niestety nie ma tam tego co powinnam jesc...
    Musze w przerwie obiadowej skoczyc do Lidla i zrobic zakupy.

Ale moze tak:
    7:15 serek homo, granola, banan (to raczej wegle plus bialko ale na poczatek dnia moze byc w drodze wyjatku...)
    10:00 garsc orzechow (mam dzis pierwsze zajecia z excela i to bedzie przerwa)
    12:30- makrela plus salatka z oliwek i pomidorkow
    15:15- mus z awokado i kakao [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    18:15-salatka z pomidorow w smietanie z czosnkiem

Dobrego dnia moje kochane! kawke zostawiam...nie bede taka...

Niby tu jakies na tym obrazku Ele i Urszule...ale wiadomo...Kasia podala!
    gamma56, sabinka57 and evige like this.

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

doppio3.jpg

Dzień dobry Kasiu, dosiadam się na łyk kawy i zmykam, bo ja z kolei wieczorem spania nie miałam , a rano nie mogłam się zwlec, już jestem po jabłku, łyknę kawę i zmykam.
    Też muszę zacisnąć pasa, ale pewnie na WW od przyszłego tyg zacznę spotkania może, bo dzisiaj jeszcze mam kilka spraw pourlopowych...

Miłego dnia dziewuszki buziaki :* :* :*

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Witam ranne ptaszki, za kawkę dziękuję i idę szykować się do pracy. To mój najulubieńszy dzień- 4 lekcje
    Potem muszę zrobić trochę zakupów. No i będę czekała na pana od kostki, bo musimy częściowo przełożyć przed domem- zapelnić miejsca, które wydeptała nam Adela
    Dobrego dnia dla wszystkich

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

zastosowałam skrót myślowy
    Przed domem mieliśmy ładny trawnik i ścieżki z kostki...ale nasz ukochany pies, z trawnika zrobił zryte klepisko, na którym przestało wszystko rosnąc pomimo usilnych starań mojego męża. W związku z tym położymy tam kostkę, a rośliny zostawiamy na obrzeżach, bo tam są duże krzewy i nie dała im rady
    gamma56, sabinka57 and evige like this.

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Dzien dobry

Kasiu...
    dzieki za kawe ... napewno wkurzajace jest takie zbyt wczesne przebudzenie, ale ja osobiscie wole z dwojga zlego taka opcje , od bezsennego przewracania sie zboku na bok do bladego switu... co do wagi -nie zabieram glosu bo sama lepsza nie jestem, wiec co sie bede wymadrzac naprawde zaczynam sie wkurzac na siebie dlaczego stara baba nie moze zachowac odrobiny rozsadku... przeciez wiem jak bez wielkich wyrzeczen mozna obnizyc wage dla podreperowania zdrowia, ale z uporem maniaka, wylamuje sie z zasad zdrowego jedzenia i na dodatek zawsze mam jakies usprawiedliwienie... nic tylko tylek skopac i bratkow nasaddzic....

Agniezko...
    bardzo mi sie podoba, ze Adelcia jest przez was traktowana jak pelnoprawny czlonek rodziny... nie staracie sie jej "naginac" do swoich warunkow, lecz bierzecie pod uwage jej upodobania i dostosowujecie sie tez do nich ... Adelcia ma w was naprawde kochajacych i wyrozumialych opiekunow...
    odnosnie naszego spotkania,to podzielam zdanie dziewczyn , pomysl tylko prosze jaka forma pasowalaby Ci najbardziej... czy mamy cos przywiezc ze soba, czy zrobic jakies zakupy na miejscu ... wiemze damy rade, ale nie mozemy przeciez zostawic Cie sama z cala "logistyka" .. materac przywioze i spiwor albo posciel tez wezme ...

Ewa...
    ja podobnie jak Ty przewracalam sie z boku na bok do godziny 3 nad ranem, a najbardziej wkurzajace jest to ze byla wyjatkowo spokojna noc i o 23 moglam sie spokojnie polozyc spac... wstaje w pracy o 5 , wioec spania mialamtyle co kot naplakal. na szczescie dzis mam wolne i jesli mnie zmuli to moge sie w kazdej chwili polozyc, choc wolalabym tego nie robic , bo jesli przetrzymam dzien, to wieczorem bez problemow zasne ...

Sabinko...
    tez czasami mnie tak nosi, ale juz wielokrotnie sie przekonalam, ze najczesciej to "falszywy alarm" i niech lepiej tak zostanie...
    zauwazylam tez , ze zdarzami sie to najczesciej kiedy za duzo kawy wypije ...

Krysiu...
    ja mam tez wyjatkowo slabiutkie i cieniutkie wlosy i chyba to jest moj najwiekszy kompleks... nie przeszkadza mi specjalnie ani moja otylosc, ani wyjatgkowo niski wzrost (155 cm) ale wlosy spedzaja mi sen z powiek...moim zdaniem wlosy to najwieksza ozdoba kobiety, a kiedy ta ozdoba jest tak watpliwej jakosci to raczej szpeci niz zdobi... i jak na ironie to jest naprawde nie do przeskoczenia... nie pomoze ani dieta, ani tak powszechnie raklamowane "cudowne srodki" to sprawa genow... moi rodzice mieli takie wlosiatka i ja i moje rodzenstwo otrzymalismy takie w genach , choc najslabsze mnie sie dostaly....

Kawka siorbnieta, wiec zabieram sie do roboty... musze pozbierac swiateczne dekoracje bo juz czas na to najwyzszy...
    Milego dnia Zawzietaski kochane ....

28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Uprawnienia umieszczania postów