Strona 838 z 3048 PierwszyPierwszy ... 338 738 788 828 836 837 838 839 840 848 888 938 1338 1838 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 8,371 do 8,380 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Kasiu kochana zamiast się stresować zapytaj wujka Google, na pewno znajdziesz jakąś łopatologiczną instrukcję Excela.
    Nie daj się stłamsić, nie Jesteś głupia ani gorsza.Każdy kiedyś zaczynał i robił coś po raz pierwszy.

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Zgadzam się z Małgosią, i Grazynką też

A tak w ogóle, to gdzie podziały się Krysia i Magda?

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Dobry wieczór, Kasiu, współczuję i bardzo Cię rozumiem, tak samo reaguję w podobnych sytuacjach i nie lubię się za to.
    Dzisiaj ogólnie pewnie miałaś gorszy dzień, wiem, ze ogarniesz to wszystko i tylko patrzeć jak Twoja koleżanka przyjdzie z jakimś zapytaniem do Ciebie... Trzymaj się dzielnie i nie pozwól się tłamsić, a przynajmniej udawaj, ze Cię to obeszło.
    Zaraz zmykam do łóżka, ale trudno mi się przestawić jeszcze, bo zwykłam kłaść się o 22-giej, a teraz to tak jak o 21-szej dlatego nie mam spania.
    Może będę spać zadowolona, bo właśnie kupiłam bilet na samolot do Krakowa Jak się cieszę !!!

Dobranoc dziewczynki, miłych snów....

stylowi_pl_fotografia_41340652.jpg

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

ciao,
    jestem, czytam, ogladam zdjecia z krakowa ,nie pisze, bo za duzo sie tu dzieje, nie moge ogarnac...
    naprawde, ciagle musze sie z czegos "wyciszac"
    nic to, damy rade i wrocimy do normy...
    jednak "normy" sa fajne, spokojne, przewidywalne.
    u nas cieplo,slonce grzeje,wiosna sie w koncu rozkrecila i nic mi sie nie chce ,czyli chociaz to w normie..
    podsumowujac, chcialam dac do zrozumienia, ze jednak mam maly kryzys..

pozdrawiam
    m
    acha!
    jesli chodzi o spotkanie, to tez uwazam, ze powinnysmy ustalic zjazdowa kwote wczesniej zeby wiadomo bylo czym i jak mamy sie rzadzic.

sabinko--jeszcze nie wymyslilam nowej dyscypliny sportowej-jednak pozostane przy gimnastyce z ciezarkami-chociaz to nudne.
    wszystkie krakowianki ladnie sie prezentowaly na rynku z mitorajem w tle
    gammo--gratuluje tak pieknych wynikow.
    kasiu-maliny super przysmak!!!
    ja dzisiaj zaszalalam w mcdonaldsie--a co!!!!
    laugizorli-piekny usmiech.
    marysiu-ladny siersciuch

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Dzisiaj tylko krótko będzie.........

Ale narobiłam sobie wczoraj.......oj narobiłam.Mam taki płotek niewysoki-może do pół łydki,co oddziela kwiatowe rabaty od chodnika,żeby pies nie właził.Przekroczyłam go z wiaderkiem z chwastami,postawiłam na chwilę wiaderko,schyliłam się i jak się szybko wyprostowałam stojąc przodem do płotka,to mi się w głowie zawróciło i przewróciłam się na plotek.Płotek częściowo się położył,ale gorzej,że wzdłuż strzeliła jedna sztachetka i teraz jest w dwóch częściach.zmartwiłam się,ale jak mąż z pracy zadzwonił i mu o tym powiedziałam,to stwierdził,że to mnie problem,że najważniejsze,że nic poważnego się nie stało,że sobie gdzieś głowy o kostki brukowe okalające rabatki nie rozbiłam.Potrzaskałam sobie trochę dłonie,bo upadając oparłam się nimi właśnie o kostki i poharatałam sobie nogę do krwi-dobrze,że spodnie miałam,to nie wygląda najgorzej,choć boli.Ale gamoń ze mnie
    Dzisiaj miałam wnuka u siebie, po południu aż do szarówki robiłam w ogródku-jestem bardzo zmęczona i obolała jeszcze po wczorajszym upadku.Na nodze 2 nieduże strupki i dwa wielkie siniaki,jeden to tak z 8 cm. średnicy ma,drugi ze 4 i jest jeszcze kilka mniejszych.noga boli,potłuczone dłonie też bolą.Tak mnie w nocy rwało,że prawie do 3ciej zasnąć nie mogłam,dlatego teraz idę spać.

Wczoraj i dzisiaj u nas w cieniu 25 stopni,w słońcu 29-prawdziwe lato,ale mówią,że od jutra to się zmieni i wróci wiosenna pogoda.

Pozdrawiam cieplutko.
    Ostatnio edytowane przez Jolinkaa ; 05-04-2016 o 22:47
    Natka55, sabinka57 and evige like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Załącznik 35779
    '
    Nie mam czasu, więc na razie tylko kawka

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Dzień dobry wszystkim, ja też dzisiaj spóźniona, Miłego dnia !!!

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam!
    Agusia kawke zostawila i wypadla! Ja tez nie mam za duzo czasu bo spalam dzis dluzej po tabletce ...
    Ale nie bede taka i zrobie wam sniadanko...

Szukalam w necie co najchetniej jedza Niemcy na sniadanie i wyszlo mi, ze to co na tym obrazku...

Ja tez to lubie ale nie stronie jednakoz od tradycji polskiej kielbaski na sniadanko!

Dzieki za slowa zrozumienia...prawdziwe, oj prawdziwe...
    Madziu- wylaz z dola. Nie dajemy sie kochana, nie dajemy degrengoladzie!
    Ewusiu...ja o 21 zaczynam juz ziewac jak hipopotam! I staram sie nie klasc przed 22 bo potem o czwartej organizm robi mi pobudke.

Jolinko- boj sie Boga dziewczyno! Co ty wyprawisz! Przytulam cie mocno i na rany chucham...

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Ło Matko, Jolus, to Ci się narobiło Przytulaski serdeczne
    Cytat Zamieszczone przez kalahari Zobacz posta
    jestem, czytam, ogladam zdjecia z krakowa ,nie pisze, bo za duzo sie tu dzieje, nie moge ogarnac...
    no to kochana, trzeba brać udział w dyskusji, a nie czekać aż się wszystko rozejdzie po kościach Wszystkie głosy są potrzebne !
    Co do spotkania...to proszę spokojnie Przyjedziecie, to wszystko na miejscu uzgodnimy. Dacie mi znać, która i kiedy do mnie przyjedzie, napiszę jak dojechać. Po te, które przyjadą pociągiem, lub autobusem, wyjadę na dworzec, a potem usiądziemy i pogadamy Proszę się i mnie nie stresować! Uzgodnię tylko z Reginką ewentualny materac, bo pościel i coś do przykrycia ew. poduszka pod głowę, się znajdą

Ewa, widać Kraków Ci się spodobał
    Natka55, krysiapysia and sabinka57 like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Ja się łamię czym dojechać , kusi mnie autko, ale nie wiem czy Sucharek mi pozwoli nim jechać. I raczej w sobotę dojadę , w piątek pracuję, a z urlopem u mnie krucho
    gamma56, Natka55 and sabinka57 like this.

Uprawnienia umieszczania postów