Strona 839 z 3048 PierwszyPierwszy ... 339 739 789 829 837 838 839 840 841 849 889 939 1339 1839 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 8,381 do 8,390 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Laugizorli
    Laugizorli jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Orla

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Grazynko...jasne, ze mi pomoglas.
    Swoim optymizmem i pozytywnym widzeniem tego zagadnienia. Bardzo chcialabym moc podpisac sie pod tym twoim tekstem.
    I racjonalnie patrzac podzielam twoje poglady w pelni...niestety emocje rzadza sie swoimi prawami i one nie poddaja sie tak latwo slownej manipulacji rozumu.
    Ale wierze, ze jestem na dobrej drodze. Dzis mam tylko lekkiego dola...

A dziś wszyscy się programujemy na cudowną środę!!!!
    Natka55 and sabinka57 like this.

Awatar Laugizorli
    Laugizorli jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Orla

Cytat Zamieszczone przez Jolinkaa Zobacz posta
    Dzisiaj tylko krótko będzie.........

Ale narobiłam sobie wczoraj.......oj narobiłam.Mam taki płotek niewysoki-może do pół łydki,co oddziela kwiatowe rabaty od chodnika,żeby pies nie właził.Przekroczyłam go z wiaderkiem z chwastami,postawiłam na chwilę wiaderko,schyliłam się i jak się szybko wyprostowałam stojąc przodem do płotka,to mi się w głowie zawróciło i przewróciłam się na plotek.Płotek częściowo się położył,ale gorzej,że wzdłuż strzeliła jedna sztachetka i teraz jest w dwóch częściach.zmartwiłam się,ale jak mąż z pracy zadzwonił i mu o tym powiedziałam,to stwierdził,że to mnie problem,że najważniejsze,że nic poważnego się nie stało,że sobie gdzieś głowy o kostki brukowe okalające rabatki nie rozbiłam.Potrzaskałam sobie trochę dłonie,bo upadając oparłam się nimi właśnie o kostki i poharatałam sobie nogę do krwi-dobrze,że spodnie miałam,to nie wygląda najgorzej,choć boli.Ale gamoń ze mnie
    Dzisiaj miałam wnuka u siebie, po południu aż do szarówki robiłam w ogródku-jestem bardzo zmęczona i obolała jeszcze po wczorajszym upadku.Na nodze 2 nieduże strupki i dwa wielkie siniaki,jeden to tak z 8 cm. średnicy ma,drugi ze 4 i jest jeszcze kilka mniejszych.noga boli,potłuczone dłonie też bolą.Tak mnie w nocy rwało,że prawie do 3ciej zasnąć nie mogłam,dlatego teraz idę spać.

Wczoraj i dzisiaj u nas w cieniu 25 stopni,w słońcu 29-prawdziwe lato,ale mówią,że od jutra to się zmieni i wróci wiosenna pogoda.

Pozdrawiam cieplutko.
    Jola to nie gapiostwo ale zmęczenie!!! Ja się pytam jeszcze w miarę spokojnie: Czy dama pozwoliła sobie na odpoczynek czy tyrała ,aż padła?? Ja znam to także, kiedyś tak się zawzięłam na roboty w ogrodzie, że przez roztargnienie wywołane zmęczeniem nastąpiłam butami piankowymi na ... grabie. Oczywiście zęby grabi przeszły przez nie jak przez masełko i utkwiły w mojej nodze. Skończyło się wszsytko dobrze, ale co se mogę pomoczyłam po nocach i dniach to moje..
    Natka55, sabinka57 and evige like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Mam nadzieję Jolu że już lepiej u ciebie i że przestało boleć
    Kasiu, Grażynka ma rację programujemy się , dziś będze super dzień
    Magda zakop doła , musi być dobrze !
    Natka55, sabinka57 and evige like this.

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Cytat Zamieszczone przez Laugizorli Zobacz posta
    Jola to nie gapiostwo ale zmęczenie!!! Ja się pytam jeszcze w miarę spokojnie: Czy dama pozwoliła sobie na odpoczynek czy tyrała ,aż padła??
    Oj.....Grażynko,ale mnie wyczułaś
    W zasadzie,to odpoczynku wtedy było mało,a wczoraj jeszcze mniej.Zawzięłam się jak Ty kiedyś-chciałam jak najwięcej zrobić.Wykorzystałam,że mąż miał dwie nocki,bo on nie pozwoliłby mi tyle robić.No ,ale przyznam się bez bicia,że wczoraj przegięłam i dziś ledwo chodzę-każda kosteczka mnie chyba boli.Wczoraj rano byłam na zakupach,potem dwie godziny pracy w ogródku,potem obiad i pogaduszki z mężem przy kawie w altanie.A potem.....a potem jak mąż poszedł do pracy,a syn na mecz,to wróciłam do ogródka.Pracowałam 4 godz. aż do zmroku.Niewiele już mi zostało do zrobienia,tak może na 1-2 godziny,ale dzisiaj raczej nic nie zrobię...no chyba,że jakoś się rozruszam.Zresztą mąż ma wolne,to już przypilnuje,żebym odpoczywała.

A co do grabi,to wczoraj złą stroną je postawiłam przy ścianie i nastąpiłam na nie,wtedy styl odskoczył i dostałam w czoło...guza na szczęście nie ma.

Mam nadzieję,że chociaż waga doceni mój wysiłek fizyczny

Ostatnio edytowane przez Jolinkaa ; 06-04-2016 o 07:50
    gamma56 and sabinka57 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Agnieszko, do mnie jest bardzo dobry dojazd autem od Ciebie, najgorzej przejechać przez zakorkowaną Łódź, ale za to wszystkie drogowskazy pokazują drogę na Gdańsk, a to jak po sznurku do mnie
    gamma56, Natka55 and sabinka57 like this.

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Napisalam się dodałam emotkę z tableta i postu nie ma.Wrrr....
    gamma56 and sabinka57 like this.

Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Agnieszko, do mnie jest bardzo dobry dojazd autem od Ciebie, najgorzej przejechać przez zakorkowaną Łódź, ale za to wszystkie drogowskazy pokazują drogę na Gdańsk, a to jak po sznurku do mnie
    Aga, tu nie o drogę chodzi tylko o to , że auto nasze nie jest już zbyt pewno, co rusz coś szwankuje, jak jedziemy razem to Sucharek na poboczu naprawi, a jak ja sama bida pojadę, to klops, jakbym był mlodsza to moze bym łapką zamachała i jakiś pan się zatrzymal i pomógł

Maria1968 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Stuttgart

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Co do spotkania...to proszę spokojnie
    A ja bym o nazwe tego hotelu poprosila, bo nie wiem czy mi sie plany udadza a potem miejsc nie bedzie albo co. Na sto procent bede w tym czasie w Lodzi i Toruniu, tylko nie wiem jeszcze jak to wszystko ustawic. Nie, zeby ktos sie obrazil ale dla mnie jezdzic po Lodzi to masakra.
    Cytat Zamieszczone przez Jolinkaa Zobacz posta
    A co do grabi,to wczoraj złą stroną je postawiłam przy ścianie i nastąpiłam na nie,wtedy styl odskoczył i dostałam w czoło...guza na szczęście nie ma.
    Zdecydowaanie potrzebujesz czasowewj opieki moze tak zwolnic tempo ?
    Cytat Zamieszczone przez maniusia72 Zobacz posta
    Ja się łamię czym dojechać , kusi mnie autko
    Jechalam w zeszlym roku latem z Czestochowy do Torunia. Do Lodzi calkiem przyjemnie, potem to juz tylko sie modlilam, niestety jakos Lodzianie nie lubia aut na germanskich blachach z baba za kierownica. Kiedy z pomoca aniola dotarlam wreszcie do wjazdu na autostrade z tej radosci nie sprawdzilam na ile mam paliwa ale zbytnio sie nie przejelam bo rozbestwiona jestem i jakos do glowy mi nie przyszlo, ze na autostradzie nastepna stacja paliw jest pod Toruniem. Prawie 200 KM na autostradzie bez stacji ! Zjechalam do jakiejs wiochy i na resztkach benzyny dojechalam do jakiegos dziwnego dystrybutora. jakas spoldzielnia rolnicza czy cos. Cala rodzina sie ze mnie nabijala.
    Odchudzanie zaczyna sie w glowie a nie w kuchni.
    20.09.2015 - 78,1 kg
    24.01.2015 - 68,5 kg
    https://www.jestemfit.pl/chce-schudn...a-dr-pape.html

Mieszka w
    Częstochowa

Mario, ale mnie ubawiłaś swoją opowieścią, choć ci pewnie wtedy do śmiechu nie było
    Agnieszka111 lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów